Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem ovitrelle měla viditelného ducha ještě 10dpo (11dní po injekci) a tak do 12dpo jsem stín vykoukala když jsem se hodně snažila
, takže ještě vydrž… navíc normální slabý duch bývá až tak 10-12dpo (8.-9.fakt vyjímečně a téměř neviditelný, nešel by ani vyfotit), proto nemá smysl testovat dřív jak 10dpo, od 12-13dpo už by aspoň náznak čárky být měl. U ovitrellu bych za relevantní brala od 12dpo nejdřív.
Teď jsi tak 7.-8.den po ovulaci (cca 36hod po ovitrellu), takže to bude určitě ještě injekce.
Když jsem brala ovitrelle, nejdřív jsem test dělala 10. den. To už byl vždy negativní a těhotenství se nekonalo.
Při posledním ovitrelle jsme podstupovali i IUI a já si řekla, že první test prostě až 14 dní po. Bylo to tam. 😀
Tím chci říct, že tohle ještě může být po injekci a taky to, že hlava dělá divy a doktoři vědí, proč říkají, že testovat až po 14 dnech. ![]()
Pro tvůj klid, když hlídáš i vyprchání injekce, bych dělala ob den, ten cca 12-14. den, když bude silnější, tak se zadařilo. Nebo počkej až na ten 14. den a budeš mít jasno hned. 💪 Držím palce
@Lovelaces a kolikátá IUI vám vyšla? A měla jsi nějaké příznaky ještě před testem? ![]()
První, byl asi nějaký problém v prostupnosti čípku. 🙂 Hlavní příznak byla únava, ale musím přiznat, že jsem si myslela, že to nevyšlo. Dvě čárky byly celkem překvapení. 😀
@Lovelaces nám poprvé vyšla druhá IUI, ale už 7. Den po mě bolely hodně prsa. Teď jsem 8dní od prvni IUI a nikde žádný příznak, tak si myslím, že to asi nevyšlo.
@Anonymní píše: Více
Dobry den jak vam to dopadlo byl to ten ovitrelle nebo mimisek? ![]()
Ahoj holky dnes jsem 8 dni po ovitrelle a mam jednu prosbičku.
V pondělí jsme si dělala ze zvědavosti test to jsem byla 6 dni po ovitrelle a slabý duch tam byl, dnes jsem test zopakovala a přijde mi silnější, nevim zda je to možné ale mohlo by se jednat už o těhu? Jako moc reálné to asi neni, od IUI jsem dneska teprve 7 den.
Předem děkuji za názory a přeji hezký den😊
Nene, neni to mozny, je moc brzo a ver, ze jsem byla velka lovkyne duchu, ale min dva dny musis jeste pockat, aby to mohli bejt nejakym zpusobem vubec realny. I s ovitrellem muze test silit, staci trosku jinak koncentrovana moc.
Ahoj, jsem 9. den od ovitrelle, teď odpoledne jsem dělala mama test a vyšlo mi tohle. Myslíte že to je stále z injekce?