Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, hele já myslím, že pokud máš 13. den zpoždění ms a máš negativní testy, že si můžeš být jistá. Jinak u mě byl duch 14 dní po sexu, v den kdy měla přijít ms. Týden po zmeškané ms to už byla dokonalá dálnice. Takže bych řekla, že klid.
@JindříšekaVašíček jo ale já ten styk měla myslím 2 dny před očekavanou menstruaci, má to na to nejaky vliv?
@Anonymní píše: Více
Ma, sance na otehotneni byla nejspis miziva uz sama o sobe, to by se muselo sejit nekolik malo pravdepodobnych okolnosti, abys byla tehotna.
@Beruska999999 no, ale některé ženy mají nízke hcg v krvi a tehotenstvi se ukaze teprv pri krevnich testech tak mozna zkus zajit na krev, nevim nemam zkusenosti
@nina818 to je rarita, že je HCG tak nízké, že se nedostavá do moči.
No pokud bys měla posunutou ovulaci a nastala by až před menstruací tak jak můžeš být těhotná a test to teoreticky zatím nezachytí připadne si ještě nemůžeš být jistá. No pokud ovací byla ve středu cyklu tak by to mělo být na 98%, že těhotná nejsi.
Spermie preziji max 5 dni, 14 dni po ovulaci uz je test pozitvni. Takze 20 dni po styku, z ranni koncentrovane (hodne zlute) moci je to uz jasne.
@Tarena a je možné že by žena měla negativní testy i po 20 dnech od styku a byla těhotná?
Tak si zajdi na krev jako samoplatce a bude jasno.
Do 300, vysledky si nech poslat na email. Byvaji jeste ten den.
To nemusis volat, prostě zajdi na odberove misto nekde pobliz a rekni, ze chces test na HCG jako samoplatce.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kolik dnu po styku na testu se objevi spolehlivy vysledek? Jakoze ten, ze opravdu nejsem tehotna. Mam 13 den zpozdeni testy neg. Můžu tomu věřit? děkuji moc za kazdou odpoved
jinak zadne priznaky