Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klidně se může stát, že má žena jednou za čas anovulační cyklus. Nic to neznamená, je to normalní. A když jsi předtím měla vždy ovulaci, určitě bych byla v klidu ![]()
Oboji je mozne, jednorazovy vykyv je i u zdravych zen tu a tam normalni. Jinak teda ja s testama mic dobrou zkusenost nemela, hrala jsem si s tim par mesicu a pozitivni jsem nemela nikdy a pak jsem merila BT, dle ktere jsem normalne ovulovala, tak cert vi…ale pokud ti doted fungovaly, tak bych je brala jako docela spolehlive ![]()
Jinak te nechci desit, ale me treba po vydazeni HA fungoval par mesicu cyklus krasne a pak se mi uplne rozhodil a blbnul dalsi asi pulrok nebo kolik…stava se ledacos. Ale snad to u tebe bude jen jednorazove, nebo to ty testy nejak nechytaji tentokrat.
Jo a na mozna o neco pozitivnejsi notu - moje druhe dite je z o tyden posunute ovulace ![]()
@Barevné klubíčko aha, dekuji za informaci
akorat v klidu teda opravdu nejsem, kdyz uz ted vim, ze tento mesic zase nic…
Dobry den, mam takovy dotaz. Mam naprosto pravidelny cyklus 31 dni, MS i ovu je vzdy na den presne. Ovu si potvrzuji vzdy testama, je videt, jak od toho 14DC carka krasne sili a ten 16DC je nadherny pozitivni test (carka silnejsi nez kontrolni). Uz to tak mam 5 mesicu od vysazeni HA ale tento mesic testuju uz od 13DC ovu testama a carka je stale uplne slaba. Je mozne, ze ovu prijde jeste nejak opozdene, nebo je vymalovano a nebude tento mesic vubec? Vim, ze tu asi neumite vestit z koule, ale setkal se nekdo s tim, ze testy byly negativni a stejne otehotnel? Dekuji vsem za odpovedi.