8 měsíční odmítá příkrmy

46
19.3.20 15:51

8 měsíční odmítá příkrmy

Ahoj holky, mám zítra 8mesicni holčičku. Od 4m jsme začínaly s příkrmy, ze začátku je celkem jedla ale pořád se to zhoršovalo. Bylo období kdy neotevírala pusinku, teď sice malinko otevře ale už umí si to že lžičky prostě nevzít a nebo to vyplivne. Nevim si s ní rady, jsme víceméně pořád na začátku. Zkoušela jsem i domácí, i skleničku, přidávám ghee aby ji to chutnalo. Přijde mi, že ji to prostě nezajímá, se skleničku by si hrála a patlala ale to je tak vše. Když jsem ji udělala mrkev do ruky, tak tu házela na zem. Mám strach, abych pak neměla roční na kojení závislou slečnu. Částečně s tím souvisí i problém se spaním, kdy se mi konečně povedlo že usíná u prsa a ne na balónu, ale tím se samozřejmě i nají. Takže nelze úplně nechat vyhladovět protože pořád potřebuje spinkat i 3, někdy i 4 denně (obvykle ale jen po půl hodce). Navíc je prtava, porodní 2760/48, teď na 8m 6375/64,5. :( Pořád doufám že se to zlomi, ale už jsem zoufalá. Kaše a i ovoce ji též nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1682
12.5.20 14:03

@Sim000nka Ahoj, koukám že jsi dlouho bez reakce, jak ti to dopadlo? Už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.5.20 14:19

No, ji jen to co jí chutná, vše ostatní jen pár soust, včera jsme byly na 10m prohlídce, přibírá i roste, takže prostě kojim. Dneska dopo měla kasi a pak ještě jogurt. Je to jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.5.20 20:31

Radu pro tebe nemám, leda dvojníka, kdybys chtěla :D Mám kluka, 9,5 měsíce, a v podstatě je stále plně kojený :D Denně sní pár lžiček, když to přeženu, ale většinou má na lžičky averzi. Naprosto nepozře jakoukoliv kaši, ovoce a zeleninu omezeně. Nejvíc mu jede maso, ale to je také sousto, dvě… Když za den sní tu ovocnou Sunárek kapsičku, slavím :D Zkouším všechny možné techniky krmení, ale už se smiřuju s tím, že mám doma nejedlíka. Bojím se jen o to železo, jinak bych se s tím i vcelku smířila - snad nebudu kojit do 18 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.5.20 20:31

A kolik má teď v deseti měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.20 07:42

No ona je navíc i prcek, 6855 g a 67 cm, od 8m přibrala 480 g. Včera si dala pár soust sekané a koláče s borůvkami 😆 já zas říkám že tímhle tempem se možná do dvou let rozji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.20 07:43

Jinak u nás teda vede ten jogurt, ovo kapsicku ji mackam do pusy. Ona ochutná kde co, ale jen maličko no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
13.5.20 09:52

Tak to máme úplně to stejné, jak přes kopírák. Mě se i sápe do talíře, všechno ho zajímá, ale fakt jen ochutná „mikroskopické množství“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí