Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel tu zkošenost mám…a čerstvou,před týdnem jsem byla na revizi v 8tt…mě srdíčko nenašel vubec v 5tt mi řekl že je vše ok,na srdíčko brzy a v 8tt mi řekl že se vývoj zastavil v tom 5tt…myslím si že moc šancí nemáš ale jak už tu někdo psál raději ted než pozdě…vím o čem mluvím…ted to budou 2 roky co jsem přišla o dceru den před porodem ve 40tt a to bolelo daleko víc i když i ted jsem smutná…drž se
ševelka píše:
Bohužel tu zkošenost mám…a čerstvou,před týdnem jsem byla na revizi v 8tt…mě srdíčko nenašel vubec v 5tt mi řekl že je vše ok,na srdíčko brzy a v 8tt mi řekl že se vývoj zastavil v tom 5tt…myslím si že moc šancí nemáš ale jak už tu někdo psál raději ted než pozdě…vím o čem mluvím…ted to budou 2 roky co jsem přišla o dceru den před porodem ve 40tt a to bolelo daleko víc i když i ted jsem smutná…drž se
ty jo,hmmmm to je rozdil a aspon porovnani,tehdy to bylo miminko,ted v takovem tydnu je to skoro nic,nedokazu si predstavit v pokrocilem stadiu prijit o miminko,kdy to ma vse,oblicej,rysy,kope te do briska,povidas si s nim…
sevelko,je mi moc lito moc a moc obou ztrat,ale musi se bojovat a jit dal…
Je mi líto ale včera když jsem byla na utz tak mi Dr řekl že to není možné aby srdíčko bušilo, pak nebušilo a pak se zase rozbušilo ![]()
Mám bohužel taky tuto zkušenost(ve 11.tt ještě srdeční akce, ve 12.tt již nikoliv) a nutno těhu ukončit. Smutek velikej…