Těhotná nebo ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24603
12.5.11 18:50

tehotna nebo ne

ahoj holky..vim ze takovych diskuzi je tu nespocetne ale presto.....
myslite ze bych mohla byt tehotna aniz bych mela jakeloliv priznaky??ani prsa,ani bilej vytok nic..jen boleni bricha uz asi 14 dni???
pred v nedelu jsem si delala test z odpoledni moci y nic..bilo…
miminko bych so hrozne moc prala..testovat chi znovu az v sobotu pokud mrcha nedorazi…mimochodem sem 38 dc.....
jo a v den kdy jsem to mela dostat jsem slabe hnede spinila asi tri dni…jen par kapicek na intimce tak sem si rekla ze to asi dostanu a nic…a jeden den takove slabe ruzove spineni..uz sem z toho magor..a nech uz je sobota…
dekuji za jakekoliv pozitivni odpovedi a trochu podpory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
12.5.11 18:52

tak to asi i mohla… držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
12.5.11 18:58

ahoj já třeba neměla vůbec žádný příznak, nic mi nebylo, nic mě nebolelo teda myslím prsa, podbřišek a tak.. prakticky u mě zatím takhle probíhá celé těhu (musím zaklepat) kdyby mi nerostlo bříško a někdy v pátém nezačalo mimi kopat tak o tom nevím..
je pravda že jsem teda měla zánět močáku kterej né a né zmizet dr říkal že by to mohlo souviset ale nevím.. každopádně ti budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
12.5.11 19:12

Simco, kolik dní máš obvykle cyklus?
Jinak my se o třetího prcka pokoušeli asi rok a každý měsíc jsem měla úplně jasný příznaky…jen ten měsíc, který jsem otěhotněla, nebyly žádné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:18
Jodi píše:
Simco, kolik dní máš obvykle cyklus?
Jinak my se o třetího prcka pokoušeli asi rok a každý měsíc jsem měla úplně jasný příznaky…jen ten měsíc, který jsem otěhotněla, nebyly žádné :mrgreen:

no trpim na nepraviddelne cykly ale takhle dlouho asi jeste ne…posledni pulrok to aj lecime.....tak nevim…a snazime sa pres dva roky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:19
Evick1 píše:
ahoj já třeba neměla vůbec žádný příznak, nic mi nebylo, nic mě nebolelo teda myslím prsa, podbřišek a tak.. prakticky u mě zatím takhle probíhá celé těhu (musím zaklepat) kdyby mi nerostlo bříško a někdy v pátém nezačalo mimi kopat tak o tom nevím..
je pravda že jsem teda měla zánět močáku kterej né a né zmizet dr říkal že by to mohlo souviset ale nevím.. každopádně ti budu držet palečky :hug:

jej tak to mas supr :palec:
kez bych taky byla
nech uz je ta sobota nebo mi zacina svihat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 19:19

Ahojky,no já osobně taky neměla žádný příznaky a přesně jak je psané v předchozím příspěvku,kdyby mi nezačalo růst bříško a necítila jsem pohyby,tak to taky asi nevím,jediný příznak,kterej jsem měla bylo vynechání MS a pak časté čůrání a děsný pocit žízně…Podle mě bys i těhu být mohla a test by ti už i mohl vyjít pozitivní i teď,ale co se týče mých testů,tak já je měla negativní vždy-byla jsem těhu dvakrát,ale o první mimi jsem přišla…Drzim palecky,at je to tehu a ty se radujes ze dvou// :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
12.5.11 19:22

Simi, a nezkoušíš třeba hlídat ovulaci? U nepravidelného cyklu je jinak těžký určitě den, kdy už by testík mohl něco ukázat…
A po dvou letech snažení už byste si určitě zasloužili pozitivní výsledek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 19:28

Tak držím ti palce,ale myslím,že 38DC už by pozitivní test být mohl.Jednou se mi stalo něco podobného, taky už 41 dní žádná MS,bolesti břicha,ale testy negativní,nakonec dr. našel prasklou cystu,to způsobilo zpoždění.Ale snad to nebude tvůj případ!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:30
chatline píše:
Ahojky,no já osobně taky neměla žádný příznaky a přesně jak je psané v předchozím příspěvku,kdyby mi nezačalo růst bříško a necítila jsem pohyby,tak to taky asi nevím,jediný příznak,kterej jsem měla bylo vynechání MS a pak časté čůrání a děsný pocit žízně…Podle mě bys i těhu být mohla a test by ti už i mohl vyjít pozitivní i teď,ale co se týče mých testů,tak já je měla negativní vždy-byla jsem těhu dvakrát,ale o první mimi jsem přišla…Drzim palecky,at je to tehu a ty se radujes ze dvou// :palec:

tak jednou mam pocit ze slintam jak pes a jindy ze mam zas porad sucho v puse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
12.5.11 19:31

ahojky,taky si myslim,ze bys mohla byt,ja to mela to same a dneska jsem si koupila ten digitalni tehotensky test a mela jsem tam plus,tak ze jsem stastna. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:31
Jodi píše:
Simi, a nezkoušíš třeba hlídat ovulaci? U nepravidelného cyklu je jinak těžký určitě den, kdy už by testík mohl něco ukázat…
A po dvou letech snažení už byste si určitě zasloužili pozitivní výsledek :hug:

no ani ne..spis ju na sobe poznam…mela jsem asi dva tydny ani pred ms…vodovy vytok a pak sa menil na hustsi a pak zmizel :nevim: to bylo asi ono…
jo bylo by dobre kdby sa konecne zadarilo :lol: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:32
skymaggie píše:
Tak držím ti palce,ale myslím,že 38DC už by pozitivní test být mohl.Jednou se mi stalo něco podobného, taky už 41 dní žádná MS,bolesti břicha,ale testy negativní,nakonec dr. našel prasklou cystu,to způsobilo zpoždění.Ale snad to nebude tvůj případ!!

to snad ne!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:33
Luciškánek píše:
ahojky,taky si myslim,ze bys mohla byt,ja to mela to same a dneska jsem si koupila ten digitalni tehotensky test a mela jsem tam plus,tak ze jsem stastna. :-D

taky ma ten digitalni proto cekam do soboty..je mi lito vyhodit 200 kc za zjisteni ms :mrgreen: a k miminku mooooooooc gratuji :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 19:37

Ahoj,
měla jsem to přesně jak ty a těhu jsem byla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie