Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ten digitalni ti to ukaze uz 4 dny pred ocekavanou menstruaci,tak ze v tvem pripade by ti to ukazat mel,ja jsem si koupila dneska test normal a ten mi druhou carku ukazal nepatrne,tak jsem bezela pro digitalni a tam jsem to mela jasne.
holky kez by ste meli pravdu…nevim ta bolest v podbrisku me mate..nedky mam pocit ze to dostanu…ale dva krat po sobe sa mne zdalo ze mam pozitivni test ![]()
porad lecu s intimkou jako blbec
tak snad sa v sobotu potesim kdyz ste to meli podobne
jo na podpbne ste to meli v cem??? S boelsti v podbrisku a nic vic??
Luciškánek píše:
ahojky,taky si myslim,ze bys mohla byt,ja to mela to same a dneska jsem si koupila ten digitalni tehotensky test a mela jsem tam plus,tak ze jsem stastna.
Mooooc gratuluji
Simi,možná třeba vzteklina
Ne,to je samozřejmě legrace…Opravdu by to mohlo byt těhu,no,držím palečkyyyy ![]()
Ahoj,těhotná klicně být můžeš,testy to někdy nedokážou správně vyhodnotit!Sestřenka spoždění 3týdny test delala,byl negativní a ten samý den ji DR potvrdila těhu.
JanulkaM píše:
Ahoj,těhotná klicně být můžeš,testy to někdy nedokážou správně vyhodnotit!Sestřenka spoždění 3týdny test delala,byl negativní a ten samý den ji DR potvrdila těhu.
Jo,já to měla skoro stejně ![]()
simi já porád myslela že to „dostávám“ pac me bricho bolelo jak pri menses… ale nic..jak u tebe jen prvni den spineni,, pak jsem si rikala co se jako deje ?? a 5.den si delala test,, a slaba carka… silila ![]()
tak dneska jsem si zavolala mudr a rekla co je vo veci a ze to muze byt taky cysta
ale tezko pres telefon ze ..to sou jen dohady po tom co jsem j rekla ze test byl negativny naposledy…ze sa mam stavit ale sem po nocni a jeste sem nespala a mam tam jit az kolem obeda a radsi nedju ..nerada bych mikrospanek…
zitra pisnu jak se dopadla ![]()
Ok,já tu budu,tak se už teď budu těšit na potvrzení těhu…měla by ti asi udělat odběry,protože na utz by ještě teoreticky nemělo být nic vidět…držím palečky ![]()
chatline píše:
Ok,já tu budu,tak se už teď budu těšit na potvrzení těhu…měla by ti asi udělat odběry,protože na utz by ještě teoreticky nemělo být nic vidět…držím palečky
dekuji
![]()
Neděkuj,já takhle budu tuhnout příští týden a doufat,že se ta potvora neobjeví ![]()
chatline píše:
Neděkuj,já takhle budu tuhnout příští týden a doufat,že se ta potvora neobjeví
tak to budu tuhnut s tebou ![]()
Tak aspoň na to nebudu sama,ale dnes jsem-i když jsem věděla,že úplně zbytečně použila poslední test-byl nějakej divnej,neměl ani napsané takové to 10 nebo 20,nebo 25-ty hodnoty nebo co to je,taky tam nebylo vůbec napsane,kdy se ma dělat a tak…tak jsem ho vypotřebovala-samozřejmě byl sněhobílej,ale teď testy nemám-už konečně,takže to začínám nechávat plně na přírodě…jen nechápu,proč mě od rána pobolívá podbřišek,ale jen tak mírě…to mi dělává,když mám ovulku a nebo se to stupnuje těsně před Ms,ale týden po ovu?Asi jsem divná a moc se hlídám…No,uvidíme za týden,to budu mít 28DC,tak doufám,že nepřijde,potvora
![]()
chatline píše:
Tak aspoň na to nebudu sama,ale dnes jsem-i když jsem věděla,že úplně zbytečně použila poslední test-byl nějakej divnej,neměl ani napsané takové to 10 nebo 20,nebo 25-ty hodnoty nebo co to je,taky tam nebylo vůbec napsane,kdy se ma dělat a tak…tak jsem ho vypotřebovala-samozřejmě byl sněhobílej,ale teď testy nemám-už konečně,takže to začínám nechávat plně na přírodě…jen nechápu,proč mě od rána pobolívá podbřišek,ale jen tak mírě…to mi dělává,když mám ovulku a nebo se to stupnuje těsně před Ms,ale týden po ovu?Asi jsem divná a moc se hlídám…No,uvidíme za týden,to budu mít 28DC,tak doufám,že nepřijde,potvora![]()
![]()
no jestli si mela spatny test tak sa modlim aby sa vcil ukazal pzitivne ![]()
1simona1 píše:
tak test je negativni![]()
![]()
Jeee,tak to je mi líto
,ale ještě nevěš hlavu,třeba to ještě bude…Ale je pravda,že mě v obou těhu testy vždy ukázaly negativní výsledky…
Nesmutni,ono to přijde,musíme věřit a doufat ![]()