Těhotná nebo ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1233
12.5.11 19:49

ten digitalni ti to ukaze uz 4 dny pred ocekavanou menstruaci,tak ze v tvem pripade by ti to ukazat mel,ja jsem si koupila dneska test normal a ten mi druhou carku ukazal nepatrne,tak jsem bezela pro digitalni a tam jsem to mela jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.11 19:57

holky kez by ste meli pravdu…nevim ta bolest v podbrisku me mate..nedky mam pocit ze to dostanu…ale dva krat po sobe sa mne zdalo ze mam pozitivni test :-D
porad lecu s intimkou jako blbec :roll: tak snad sa v sobotu potesim kdyz ste to meli podobne
jo na podpbne ste to meli v cem??? S boelsti v podbrisku a nic vic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 20:16
Luciškánek píše:
ahojky,taky si myslim,ze bys mohla byt,ja to mela to same a dneska jsem si koupila ten digitalni tehotensky test a mela jsem tam plus,tak ze jsem stastna. :-D

Mooooc gratuluji :potlesk: :palec: :potlesk: :palec: Simi,možná třeba vzteklina :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D Ne,to je samozřejmě legrace…Opravdu by to mohlo byt těhu,no,držím palečkyyyy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.5.11 20:31

Ahoj,těhotná klicně být můžeš,testy to někdy nedokážou správně vyhodnotit!Sestřenka spoždění 3týdny test delala,byl negativní a ten samý den ji DR potvrdila těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 20:49
JanulkaM píše:
Ahoj,těhotná klicně být můžeš,testy to někdy nedokážou správně vyhodnotit!Sestřenka spoždění 3týdny test delala,byl negativní a ten samý den ji DR potvrdila těhu.

Jo,já to měla skoro stejně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 22:24

simi já porád myslela že to „dostávám“ pac me bricho bolelo jak pri menses… ale nic..jak u tebe jen prvni den spineni,, pak jsem si rikala co se jako deje ?? a 5.den si delala test,, a slaba carka… silila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.5.11 10:30

tak dneska jsem si zavolala mudr a rekla co je vo veci a ze to muze byt taky cysta :-( ale tezko pres telefon ze ..to sou jen dohady po tom co jsem j rekla ze test byl negativny naposledy…ze sa mam stavit ale sem po nocni a jeste sem nespala a mam tam jit az kolem obeda a radsi nedju ..nerada bych mikrospanek… :think: zitra pisnu jak se dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.5.11 10:36

Ok,já tu budu,tak se už teď budu těšit na potvrzení těhu…měla by ti asi udělat odběry,protože na utz by ještě teoreticky nemělo být nic vidět…držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.5.11 10:50
chatline píše:
Ok,já tu budu,tak se už teď budu těšit na potvrzení těhu…měla by ti asi udělat odběry,protože na utz by ještě teoreticky nemělo být nic vidět…držím palečky :palec:

dekuji :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.5.11 14:33

Neděkuj,já takhle budu tuhnout příští týden a doufat,že se ta potvora neobjeví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.5.11 17:40
chatline píše:
Neděkuj,já takhle budu tuhnout příští týden a doufat,že se ta potvora neobjeví :lol:

tak to budu tuhnut s tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.5.11 18:27

Tak aspoň na to nebudu sama,ale dnes jsem-i když jsem věděla,že úplně zbytečně použila poslední test-byl nějakej divnej,neměl ani napsané takové to 10 nebo 20,nebo 25-ty hodnoty nebo co to je,taky tam nebylo vůbec napsane,kdy se ma dělat a tak…tak jsem ho vypotřebovala-samozřejmě byl sněhobílej,ale teď testy nemám-už konečně,takže to začínám nechávat plně na přírodě…jen nechápu,proč mě od rána pobolívá podbřišek,ale jen tak mírě…to mi dělává,když mám ovulku a nebo se to stupnuje těsně před Ms,ale týden po ovu?Asi jsem divná a moc se hlídám…No,uvidíme za týden,to budu mít 28DC,tak doufám,že nepřijde,potvora :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.5.11 23:29
chatline píše:
Tak aspoň na to nebudu sama,ale dnes jsem-i když jsem věděla,že úplně zbytečně použila poslední test-byl nějakej divnej,neměl ani napsané takové to 10 nebo 20,nebo 25-ty hodnoty nebo co to je,taky tam nebylo vůbec napsane,kdy se ma dělat a tak…tak jsem ho vypotřebovala-samozřejmě byl sněhobílej,ale teď testy nemám-už konečně,takže to začínám nechávat plně na přírodě…jen nechápu,proč mě od rána pobolívá podbřišek,ale jen tak mírě…to mi dělává,když mám ovulku a nebo se to stupnuje těsně před Ms,ale týden po ovu?Asi jsem divná a moc se hlídám…No,uvidíme za týden,to budu mít 28DC,tak doufám,že nepřijde,potvora :twisted: :twisted: :twisted:

no jestli si mela spatny test tak sa modlim aby sa vcil ukazal pzitivne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.5.11 04:43

tak test je negativni :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.5.11 09:56
1simona1 píše:
tak test je negativni :cry: :cry: :cry:

Jeee,tak to je mi líto :cry: ,ale ještě nevěš hlavu,třeba to ještě bude…Ale je pravda,že mě v obou těhu testy vždy ukázaly negativní výsledky… 8-) Nesmutni,ono to přijde,musíme věřit a doufat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí