Bolest hlavy v 21. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
388
11.5.11 12:53

Bolest hlavy v 21.týdnu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda má některá z Vás podobnou zkušenost. Jsem v 21.týdnu a docela dost mě bolí hlava, hlavně v předu na čele a někdy to jde i trošku dozadu k temeni ale hlavně na tom čele. Je to taková tlaková bolest která ne a ne přejít.Všude se jen dočítám, že na to trpí těhulky v prvním trimestru a o druhým nic. Už začínám být dost neklidná co to asi může být. Prosím jestli má někdo podobnou nepříjemnou zkušenost dejte mi vědět co s tím.
Děkuji moc :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.5.11 12:56

Tak to jsem neměla. ale ono s tím počasím jaké teď je, se ani nedivím. Jinak v těhotenství se mužou zhoršit například migrény a pod, takže bolest hlavy nemusí být něčím výjmečným. Jinak tlak ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.5.11 13:07

:mavam: má tzo stejné a už jsem taky nervózní trvá to už přez týden, jsem v 17týdnu :roll: takže jsem i trochu ráda, že to nemám jediná, včera jsme si dala dokonce ráno hned paralen, ale pak to začlo znovu a k večeru ještě jeden :oops: dneska už se mi to zase začíná rozjíždět :roll: :zed: :pocitac: tak jsme zvědavá na ostatní reakce…piju hodně tlak má trochu zvýšený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.11 13:17

Taky jsem si tim prosla… dalo se to vydrzet, ale bolest byla neprijemna a hlavne tahla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
11.5.11 13:18

viky co znamená „trochu“ zvýšený tlak? a kdy naposled ho máš měřený? ona bolest hlavy je jedním z možných příznaků hypertenze, takže pokud nemáš domácí tlakoměr, aby ses zkontrolovala, zašla bych si na tvém místě … mě bolela hlava při dyastole 100, což už je v těhotenství rizikové a je potřeba nasadit léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
11.5.11 13:19

První 3 měsíce mi bylo hodně zle. Ve 4tém se k tomu přidala opravdu tupá bolest hlavy, hlavně na čele, tak to bylo celý měsíc. V 5tém oboje ustalo, ale zase mi 2× do týdne tekla krev z nosu a dost. A od 6tého pohoda, to jsem si opravdu užívala, ale jen dva měsíce (škoda, cítila jsem se výborně), protože v 8ém jsme nenčekaně rodili :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.11 13:39
Aghata píše:
viky co znamená „trochu“ zvýšený tlak? a kdy naposled ho máš měřený? ona bolest hlavy je jedním z možných příznaků hypertenze, takže pokud nemáš domácí tlakoměr, aby ses zkontrolovala, zašla bych si na tvém místě … mě bolela hlava při dyastole 100, což už je v těhotenství rizikové a je potřeba nasadit léky.

Ja jsem mela ke konci tlak i 160/110. Jen me vzdy prekontrolovali a vice hlidali, leky mi nenasadili - jeste jsem k tomu mela siiiilene otoky!
Bolesti hlavy ustaly okolo toho petadvacateho tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
11.5.11 13:42
BaraDolezal píše:
Aghata píše:
viky co znamená „trochu“ zvýšený tlak? a kdy naposled ho máš měřený? ona bolest hlavy je jedním z možných příznaků hypertenze, takže pokud nemáš domácí tlakoměr, aby ses zkontrolovala, zašla bych si na tvém místě … mě bolela hlava při dyastole 100, což už je v těhotenství rizikové a je potřeba nasadit léky.
Ja jsem mela ke konci tlak i 160/110. Jen me vzdy prekontrolovali a vice hlidali, leky mi nenasadili - jeste jsem k tomu mela siiiilene otoky!
Bolesti hlavy ustaly okolo toho petadvacateho tydne…

Ty jo, no tak ještěže to je zdárně za vámi (předpokládám, že už jsi po porodu, mám vypnuté metříky), ona ta těhotenská hypertenze opravdu není sranda. Jak pro matku, tak pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.11 13:47

Jojo, uz davno, mala mela vcera ctyri mesice :-) Taky jsem o tom tenkrat hodne precetla, porad se ptala doktora a tak dale - ten jen opakoval, ze se to objevuje jako priznaky preeklepsie ci co, ale ze ja se nemam ceho obavat, ze vidi, ze je to v poradku - nakonec fakt bylo a doposud je (tuk tuk) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
11.5.11 13:48

ahoj zakladatelko,
mne do minulého týdne šilene bolela hlava i oči, minulý pátek mi gyndr. nasadila dopegyt na znížení tlaku a jupiiii, bolesti jsou pryč!
Jinak zažívání ok? prý i při zácpě mohou vznikat migrenózní stavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.5.11 14:54

já právě trpím spíš na nízký tlak, že jsme i dvakrát málem omdlela…teď se měřím tlakoměrem u mamky a ona má takovou rysku nakraji že zelená je ok, žlutá zváýšenej a červená je vysokej…tak mi to ukazuje na žluté…jinak doma nízkej, skoro mrtvola :lol: :mrgreen: :nevim: jdu se změřit a napíšu vám kolik… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.5.11 14:55

tak mám 144/87 :nevim: ale došla jsem z venku tam je vedro…a ukazuje to od zelené, pak žlutá…pak oranžová a pak teprve červená…třakže jen zvýšený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
11.5.11 14:57

VYSOKÝ! změř se zachvilu až se klidníš z toho navratu venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
11.5.11 14:58

jestli máš normálně moc nízkej, tak teď je to pro tebe pecka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.5.11 15:03

fakt 8-o na kontrolu k dr jdu až 26.5. tak doufám že je vše ok…jdu si lehnout a změřím znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí