Těhotná nebo ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
16.5.11 13:18

Test jsem si dělala v sobotu a dneska… a mám teprve před menstruací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.5.11 13:33

Ahoj holky muzu se k vam pridat?zatim takle cekam co bude pravdepodobne jsem mela ovu 30.4 a zatim MS nikde ale mivam cykli az 32dni takze se to ukaze az zitra jak to vlastne dopadne ale obcas me uz zacina pobolivat brisko tak asi dorazi.....i kdyz testy jsme uz zkousela a mamatest ukazal mini ducha ale dalsi testy jinci co jsem mela neukazali vubec nic…tak jsem si tez koupila ten digi ale s tim chci pockat fakt az do zitrka az kdyby MS nedorazila at zbytecne nevyhodim 200kc kdyz to brisko se tvari ze asi mrska dorazi:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.5.11 13:40

Ňufíí,tak to je ještě brzo,počkej na MS a pak když nedorazí,tak si udělej test,teď by byla velká náhoda,kdyby ti ukázal pozitivní výsledek…Pak dej vědět,hm?

Doxicko,určo se k nám přidej :pankac: No já měla ovu předminulej víkend a s manželem jsme se dost snažili,tak teď čekám na víkend jestli potvora dorazí nebo ne,brala jsem Clostík,tak jsem sama zvědavá a doufám,že to vyjde a potvora dorazí až po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.5.11 13:43

Zítra jdu na gynekologii, tak se uvidí, kdybych byla teprve ve 3 týdnu, tak doktor už to potvrdit musí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.5.11 13:46
ňufíí píše:
Zítra jdu na gynekologii, tak se uvidí, kdybych byla teprve ve 3 týdnu, tak doktor už to potvrdit musí, ne?

v to tez doufam ja se tam chystam ve stredu pokud mrcha nedorazi…ja nebrala nic jen kys.listovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.5.11 14:12

Super, az se mi dneska uklidnil konecne zaludek, tak zacinam chytat krec do podbrisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.5.11 14:23
ňufíí píše:
Zítra jdu na gynekologii, tak se uvidí, kdybych byla teprve ve 3 týdnu, tak doktor už to potvrdit musí, ne?

No 3 týdny-já nevím,ale prý to dr.na 100%pozná tak kolem 4 týdne…ale myslím,že je tam jiná zrada,myslím,že nejsi těhulka,je to nepravděpodobné aby jsi otěhotněla při MS(den před)Spermijky tam nemůžou najít žádné oplodnění schopné vajíčko…I když bych ti to přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.5.11 14:33

Tak muzu byt tehotna i dyl, to se nevylucuje… i behem prvnich trech mesicu tehotenstvi muzete menstruovat, moje mamka zjistila, ze je tehotna az na preventivni prohlidce na konci druheho mesice a testy mela negativni, kazdy mame v sobe neco jineho… jinak, kdybych nebyla tehulka, nic se nedeje… je mi 20, casu mame jeste furu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.5.11 15:04

tak u me by mela mrcha dorazit kazdym dnem udelala jsem si test clear blue a nic takze pockam do str a pujdu za dr na vyvolavacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
16.5.11 15:20
chatline píše:
Simi,tak si udělej test znovu a všřím že tam už budou //…jeee to by bylo skvělý,ne?moc bych ti to přála :kytka:

to se moc hodna ale bohuzel mam cystu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.5.11 16:06
1simona1 píše:
chatline píše:
Simi,tak si udělej test znovu a všřím že tam už budou //…jeee to by bylo skvělý,ne?moc bych ti to přála :kytka:
to se moc hodna ale bohuzel mam cystu :cry:

Simi,to mě moc mrzí :cry: ale nesmutni,to se stává a neboj,bude ještě tooolik možností,třeba se zadaří teď když to budeš nejmíň čekat…netrap se tím hlavně,teď je důležite aby ta kulatá potvora zmizela a ty jsi byla v pořádku a zdravá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.5.11 18:09

já bych ti v žádným případě nechtěla dávat falešnou naději ale já taky měla nejprve cystu a dnes jsem 30+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.5.11 17:01

ahoj holky,tak jak jste na tom?Já bídně,od rána špiním a nálada pod psa… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.11 09:40
chatline píše:
ahoj holky,tak jak jste na tom?Já bídně,od rána špiním a nálada pod psa… :cry: :cry: :cry:

no ja citim ze to dostanu a snad sa cysta vyplavi..ale mozna bych radsi aby ne aby ma poslali na laparo,jak doktorka rikala a to sa pak pry lepe otehotni :palec:
mrzi ma ze ti to nevyslo :-( snad priste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
22.5.11 18:04

Simi,děkuju za podporu,ale pořád se z toho nějak nemůžu dostat,přiznám se,že už mě to hrozně unavuje,to neustále zkoušení,snažení se,čekání a pak jedno velké zklamání.Už nemyslím na nic jiného…No já o té laparce taky slyšela,doufám,že to bude druhý krok po vyšetření které mě čeká v pondělí za týden,jdu na tu kontrastní látku-myslím že se to jmenuje HSG,tak nevím co mám chtít,jestli abch byla uplně ok a nebo aby se tam něco našlo,já nevím,bojím se obojího…Už mi z toho patřičně hrabe,neustále se mi zdá o dětech,těhulky kolem mě mi děsně vadí a nejsem schopná tomu zabránit,já nevím,pořád si opakuju,když jsem byla schopná otěhotnět dvakrát,tak proč to teď najednou nejde,že jsem asi nemocná,že mi asi něco je,když je manža v poho a to moc na psychice nepřidá…ach jo,kdy už tohle skončí…Jsem přece normální zdravá ženská,tak proč to trvá tak dlouho?! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí