Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte nějaký tip na kočárek pro 8. meqsicni mimco? Chtěla bych nějaký lehký, snadno skladatelny, se kterým bych mohla i do lesa.
DĚKUJI ZA TIPY. ![]()
Porizovala jsem Peg Perego pliko switch. A byla jsem velice spokojená
Britax B-motion (nebo Britax motion plus), ale do lesa bych dokoupila terénní kolečka na předek.
Já teda mám britax b-motion, jsem celkem spokojena, ale teda ty terénní kolečka jsou na prd, pac jsou pevný, neotáčí se a s kocarem se blbe jede.
Kdybych vybírala znovu, koupim si jinej kocar. Asi jane.
@sisk já mám taky b-motion, jsem z něj nadšená, ale včera jsem s ním byla v lese, jako vyloženě v lese - kořeny a tak, a nebylo to úplně ono. Pevná kolečka nemusím ale do takového terénu bych je asi opravdu pořídila, kdybych tam chodila častěji.
B-Motion
City Mini GT
Easywalker Mosey
Snap Sport
Peg-Pérego Cross
TFK Joggster Lite
Teď jsme byli měsíc s Britaxem B-motion v lese, bez terénních koleček a v pohodě. Jen trošku vrzal, ale to se spravilo promazáním. Ta normální kolečka jdou zablokovat. Trochu to pomůže v tom, že se lépe přejíždějí hrboly (kameny, kořeny) ale na úkor ovladatelnosti. Takže v podstatě nepoužívám.
Chodili jsme po lesní cestách fakt každý den a pořád si myslím, že pokud chce někdo kompromis relativně lehký, skladný kočár a zároveň do terénu, je to nejlepší volba.
Jinak samozřejmě terénní jako takový, pro opravdu pohodlné ježdění po lese by byl těžší, větší a s pořádným odpružením.