Kočárko maniačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
336
25.7.16 23:42

Kočarko maniačky

Ahoj holky, veřím, že nejsem sama, která vyzkošela u dítka spoustu kočárku, u první dcerky jsem vyzkousela asi 10 kousků..ale teď můj druhorozenej nesdílí moje nadšení pro kočarky :nevim:takže nosíme.. má 6 mésíců a náš kočárek jsem použila tak 10× :zed: :zed: Méla jsem u první holky..bugaboo cameleon, ted znovu :think: vyhovoval mi do roků dítka, pro mně plusy byli:
1. otočné sezení, pŕehazovací rukojet a to kolibkove sezení…teď je mi lito ze tak drahej kocar tady stojí..proto zvazžuji něco levnejšího cca 10tis, tyhle požadavky by zůstali a plus ruční brzda…takový kočar asi neexistuje :dance: :dance: nejake typy a zkusenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
26.7.16 07:57

Britax, baby jogger city lite, quinny buzz/zapp, ale s BGB jsem stejne spokojena nejvic..
*kupovala jsem bazarove v top stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.7.16 08:12

@AndelaCerna joggera jsem mela city mini gt to mi prijde pro nas veliky-sezeni..britax vube nemam zkusenost i kdyz nektere kousky se mi docela i libi, ale hodne jsem slysela od znamych ze se hodne kazi..tak nevim bgb je na case vymenit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
26.7.16 08:48

Tak ja uz jsem taky par kocarku mela, sice ne tolik jako ty ale za maniacku uz se pomalu zacinam povazovat :mrgreen: ja mela jane slalom a spokojenost velika. Ted jsem presedlala na bugaboo, mam Cama i Bee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.7.16 09:32

Devcata jeste jsem si našla baby jogger city premier nebo romer smile 2, jsou to docela novinky, maji korytko a vetsi predni kola a celkem fajn design, ktera je lepsi znacka? jako co se tyce poruchovosti…nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.8.16 13:20

O baby jogger city premier hledám více informací, pokud máte někdo zkušenost, budu moc ráda :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.9.16 13:56

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.9.16 13:58

@marus26 Něco jsi prosím vybrala? Také mě toto téma dosti zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.9.16 23:15

Premiera jsem vyzkousela :lol:
Ma svoje klady i zapory tak jak kazdej :lol:
1.Odpruzeni perfektni, ne velke zadni kola si musi clovek zvyknout ale za mne parada, 2.kos je supr velky, vetsi nakup z tecsa v pohode..akora takovy moc,,otevrenej"taham sebou furt kramy tak to chce do neceho dat at tam lidi necumeji..
3.otocne sezeni je supr, p olohovani taky ok sedacka je sirsi nez u cameleona i vetsi mi prijde, nevyhoda madlo nema, jenom tac ktery neni v cene
4.material kocarku a spracovani supr, ruzne vyvhytavky,
5.striska je dostacujici ale treba mohla by byt i delsi,
Britax jsem nezvolila protoze chtela jsem hlavne fajn kola protoze mne hrkajici kola vytaceji hlavne nekde v centre mesta..a tady takivy nafoukovaci co nepichnes ma britax b motion plus a to bylo na mne moc velkej korab. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.9.16 20:57

No kočárek vypadá opravdu moc hezky, škoda, že už mám zákaz :-D. Taky jsem jich vyzkoušela více a stále to není ono. Jen teda pokud porovnám Britax, tak je velikostně ještě malinko menší :-O.
Ještě se zeptám na ty kolečka, opravdu se hodí do terénu? Na obrázku mi nepřijdou moc bytelná, taková „hrkavá“ právě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.9.16 13:54

Kola no nejsou nafukovacky, presni jsou docela velke a zadni take :) ma fajn odpruzeni ale do lesa to neni :) nevim jaky teren myslite, na polnacky neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí