Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud nekrvácíš ani nešpiníš, tak to k doktorce nemá cenu… vypadá to bu´d na klasickou těhotenskou nevolnost nebo na slabou střevní chřipku… někomu se nevolnosti mohou objevit až výrazně později a být i silné. mám kamarádku, která kvůli nevonostem některé dny nebyla schopná fungovat a vstát z postele. takže vydrž, uričtě bude líp! Kdybys začala špinit, tak k doktorce určitě utíkej.
ještě mě napadá jedna otázka: jak jsi byla na kontrole po vynechání MS, tak to ti doktorka potvrdila těhu a na 100% vyloučila mimoděložní? pokud ne, tak by to teoreticky mohlo být mimoděložní těhotenství a pak bys musela okamžitě k doktorovi…
Nebo je možné, že jak se děloha pomalu rozvinuje a připravuje se na větší obsah, tak to pobolívá. Měla jsem to taky. Bolesti vypadaly jako MS a tak jsem uháněla k doktorce. Uklidnila mě, že se nic neděje a taky nedělo.
Ahojky, ano mám potvrzeno těhotenství na 100% jen ještě prý počkáme jestli to nebudou dvojčátka… rozvinování dělohy to není, bolí to spíš v boku a vystřeluje to do břicha i zad…asi to stejně nevydržím a zítra si k Dr. zajdu…ono, už jsem si prošla ZT a bylo to podobné:-((((
Moc vám děkuji. AM
no, pokud už máš takovouhle předchozí zkušenost, tak bude asi lepší si pro klid duše na tu kontrolu zaběhnout. ale věřím, že to bude všechno úplně v pořádku! a ty si to opakuj taky! je potřeba pozitivní přístup ![]()
Ahoj,
…od rána mě bolí břicho jedna strana, obchází mě zima a je mi hodně špatně:-(…až dodneška mi bylo špatně jen trochu (ráno, večer) a občas píchlo v podbřišku - což je normální.
prosím o radu jsem těhotná 8+2, dneska mi poprvé je opravdu špatně a já začínám zmatkovat
Měly jste to některá tak, že opravdové nevolnosti přišly, až takhle pozdě? K dr. jsem objednaná, až na 11-tého a do té doby se zblázním, mám strach, aby bylo vše v pořádku, kontrolu jsem měla jen jednu po vynechání MS - takže dost brzo…Jely by jste k dr?
Díky AM