Nezájem přítele o těhotenství

211
2.6.10 09:41

nezajem pritele

Mam takovy problem:-(Jsem v patem mesici a je to me prvni tehotenstvi.Bouzel jsem si to predstavovala trochu lip.Tesila jsem se, ze to pritel bude prozivat semnou,ale brisko pohladi 1 za tyden a jeste k tomu jako psa.Je uz rozvedeny a ma 2 prcky, muze to byt tim? :think: nedokazu se tesit tak jak bych chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
2.6.10 09:44

Ahoj

To mě mrzí,měla by jsi si s přítelem otevřeně promluvit co tě trápí.Třeba mu to dojde a začne si víc bříška všímat :wink: Někteří chlapi tohle nechápou a netuší,že žena o tohle stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
2.6.10 09:50

Taky bych řekla, že to nemusí nic znamenat, jednak to obecně vnímají jinak a pokud už 2 děti má, tak už z toho prostě není tak vedle sebe jako ty :-)
Vůbec mi přijde, že mužům se začne dítko nejvíc líbit, když už je s ním nějaká akce, což čerstvě narozené miminko taky nesplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
2.6.10 09:52

Ahoj. myslím že ty chlapi to berou trošku jinak. :think:
Oni necítí pohyby ani jim bříško neroste,o miminku sice vědí ale je to pro ně dosti vzdálené.
Vím že tě to trápí ale důležitější je aby si miminka všímal až se narodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.6.10 09:53
j.a.n.i1 píše:
Taky bych řekla, že to nemusí nic znamenat, jednak to obecně vnímají jinak a pokud už 2 děti má, tak už z toho prostě není tak vedle sebe jako ty :-)
Vůbec mi přijde, že mužům se začne dítko nejvíc líbit, když už je s ním nějaká akce, což čerstvě narozené miminko taky nesplňuje.

Přesně,manžel vždycky říkal,že už se těší až začne Adámek běhat a bude ho moci brát na fotbal a další svoje koníčky :wink: Tím nechci říct,že by se mu nevěnoval,ale když řeknu,že bych vrátila,když byl mimi tak mi řekne,že takhle je to teprve ono :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Chlapi jsou prostě chlapi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
2.6.10 10:25

Chlapi to ani nemůžou prožívat tak, jak bychom to od nich chtěly… Oni přece mimčo nijak necítí, pro ně se zatím nic nezměnilo, prostě partnerce roste bříško a „je fakt zajímavý, jak se Ti tu občas něco vyboulí“… Po pravdě řečeno, připadal by mi divný opak. Vztah si vybudují až k narozenému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.6.10 10:35

Buď v klidu a raduj se. Když můj manžel na utz zjistil, že čekáme holku, byl dost zklamaný. Ale jak se malá narodila, byl šťastný a pak když už s ní fakt začala být sranda, tak si ho luxusně omotala kolem prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
2.6.10 10:41

buď v pohodě. zrovna přemýšlím, kolikrát mi manžel sám od sebe teď pohladil bříško a zjistila jsem, že jednou ;-) a párkrát si šel na můj návrgh sáhnout jak kope :-) a určitě se neteší méně než já. jen my se prostě strašně pozorujeme a sledujeme každý sebemenší pohyb a změnu a máme pocit, že to s námi ti chlapi musí prožívat úplně stejně. Ale oni to mají nastaveno trošku jinak. netrap se tím, hoď to za hlavu a pořádně se těš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.6.10 10:45

Tak tak Nozu má pravdu. Mě to samé a dneska je z malého posranej. :mrgreen: Bude to ok. neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
2.6.10 10:47

Manžel bříško zprvu nehladil vůbec, ani se nijak o mimi nebavil, extra nezajímal, když začalo růst, tak občas pohladil, ale zlomilo se to na 4D UTZ, kdy viděl jak zívá, strká ruce do pusinky, jak se tam kroutí. Od té doby na malou mluvil, hladil každý den. Prostě už to pro něj nebylo UFO

• Citovat
  • Upravit
324
2.6.10 11:13

Ahojky, já si prostě myslím, že je každej chlap tak trochu jinej :dance:
Já mám třeba báječnýho mužskýho, kterýho bych nikdy nevyměnila, ale těhotenství taky prostě doslova nežere :mrgreen: Občas ho taky prudím ať mi jde hladit bříško a jde si s maličkým povídat a kdybys viděla jak to provádí…asi 15 sek a hotovo.
Nedávno jsme byli na rodinné oslavě, kde byla sestřenice se svým přítelem, která je taky těhotná, a když jsem viděla jak je ten její zbytečně moc iniciativní, tak jsem ráda, že u nás je to takhle. Např. jsem se napila od svýho přítele po obědě piva a ten její mě jsel jako malou holku, že tohle udělat sestřenka, tak by viděla.
Já sice svým těhotenstvím žiju od první chvíle, ale to je tím, že prožíváme různé změny, citíme svoje
maličký v bříšku, jejich pohyby apod. což chlapi znají jen z našeho vyprávění, proto to třeba není pro ně, tak záživný :nevim: Mě prostě stačí, že vím, že se můj parner na maličkýho moc těší a veřím, že bude i dobrej táta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.6.10 11:16

Chlapi to obecne prozivaji uplne jinak - pro ne je dite az realne po porodu, nemuzou se vcitit do toho jake je mit pohyby a co prozivas ty.

Osobne pri nekterych hormonalnich navalech dostaval manzel peknou sodu, ze vzdycky mumlal, ze tehotny jsou jinej druh. Jinak manzela zacal brat az ultrazvuk pri prvni dcery, z toho byl namekko jak mavala rucickama a nohama a u druhe byl paf a ja taky z 3D/4D hlavne jak na nas vystrkovala zadek, mavala a chytala si pupecni snuru :lol: Na obe holky se tesil, ale nejak extra najevo to nedaval.

Tehotenstvi neni nemoc a mne nekdo sjet, ze si dam pivo, tak ho poslu rychle do riti. Kolegyni zakazoval manzel tancovat - tak jsem mu rekla, ze je tehotna a ne nemocna, tak cumel jak puk :roll: Znam chlapa z prace, co mi jako tehotne rikal, jak zene zakazal epidural at rodi prirozene - tomu bych do zadku strcila meloun, at si ho zkusi vytlacit…chytrak… :zed:

Na druhou stranu nekterym zenskym naprosto preskoci a sama vidim pripad kolegyne, chytre zenske mluvici trema jazyky na manazerske pozici, ktere otehotnenim precvaklo - mozek se ji presunul do bricha a zacala: „tulinkovat, mimiskovat, tehulinkat, blinkala, mela kopanecky, tesila se na kojo, vsechno jidlo bylo mnamozni apod.“ Ja jako zenska jsem s ni nevydrzela a klobou dolu pred jejim manzelem, jestli tohle ustal.

Coz samozrejme nemyslim, ze by byl zakladatelky pripad. To, ze ma uz dve deti z prvniho manzelstvi mozna vi, co to obnasi a neresi. Promluv s nim, ze te to trapi a uvidis…

• Citovat
  • Upravit
211
2.6.10 11:49

Moc dekuji za vase postrehy a nazory:-)tak si to zacneme sna konecne uzivam, tohle jsem asi potrebovala slyset. Uz se citim lip :-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
2.6.10 13:37

:cry: No jo, mě vlastně také bříško nehladí. Ale těší se. Akoliv na UTZ se fakt předvedl: máme kluka a chtěli jsme druhé holčičku. Jenže UTZ ukázal pinďoura a manžel hned před dr řekl, že chtěl holku. Co čekáte vy? Je to vaše první nebo také druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
2.6.10 14:16

kamilko, no od toho tu jsme ;-)

lilido, manžel na ultrazvuku u Klárky otráveně prohlásil, že tam nic nevidí a je to „mlhovina andromedy“ :mrgreen: . teď čekáme druhé a asi to bude kluk. tak uvidíme, jak se to bude upřesňovat. ale nám to je opravdu jedno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí