Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, můžu tě ujistit, že ten můj manžílek to moje těhu taky moc neprožíval. I když se na obě naše zlatíčka těšil, nijak se mě v těhotenství nedotýkal, břicho nehladil, prostě je to chlap. Ty se těš, netrap se, hlavně pohodička.
.
Sice je to starsi diskuze, ale presne tohle me trapi… teda trapi je slabe slovo… Uplne me to tyra. Pritel se o mimco zajimal jen asi prvni tyden co to vedel. Ted je pro nej dulezitejsi vsecko ostatni, dokonce jsem dostala uz vnadano, ze nemam naklizeno… kdyz si o mimcu chci povidat, tak hned zacne o necem jinem… No, je to blby. Rikam si, ze se to treba zlepsi, az mi naroste brisko a mimco se bude hybat… Teda spis v to doufam…
Dneska uz je druhe princezne 5m, toto jsem zakladala kdyz jsem byla tehotna s prvni:-D ani druhe tehotenstvi neprozival, ale z holek je ted primo nadsenej
dnes jiz vim ze jsem si to mela uzit prevazne ja a ne se trapit takovou prkotinou za kterou to dnes povazuji. proste na to nebyl a ja si zbytecne protrapila to jedno z nejkrasnejsich obdobi ve svem zivote. Tak budu drzet palce aby i u vas to dopadlo ![]()