Poradíte mi?

115
1.6.10 10:43

Poradíte mi?

Ahojky těhulky,ted ve středu mám první termín a v neděli druhý ale moc se mi nezdá že by se malému chtělo ven a to se už skoro týden koupu a zkoušíme to s přítelem i s milováním ale malej se mě drží jako klíště.Není možné že budu přenášet když sem brala magnosol do 38tt?Poslíčky už sice mám ale sou moc slabí.A chci se ještě zeptat švagrová v pátek slaví narozky a odemě to je 30 min. cesty myslíte že bych ještě mohla jet když je to mezi dvěma termíny?A dnes se prcek ještě neozval,je to normální v tomhle týdnu?Včera večer sem ho ale cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
1.6.10 10:55

Malekote, můžeš se snažit sebevíc, ale stejně je to většinou prd platné ;-)
Vím, že ty konce už jsou o nervy, člověk to chce mí rychle za sebou, ale bohužel budeš muset vydržet.
Spíš si užívej poslední chvilky s miminkem v bříšku, odpočívej a nabírej síly.
Na oslavu bych se podívat jela ;-)
A že miminko není moc aktivní? Má tam už chudák málo místa, počkej ještě do odpoledne, třeba právě spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.10 10:57

Díky moc,protože přítel mě pořád strašil že je nebezpečné ted někam jezdit a že bych měla sedět doma radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
1.6.10 11:00

Já bych jela, pak se dlouho nikam nepodíváš a co s týká pohybl miminka, když js ho dneš ještě necítila, jela bych pro jistotu na kontrolu. Ono je to nejspíš vpohodě, ale co kdyby?. Píšu ze zkušenosti, mi se malá poslední měsíc taky občas hýbala a vždy když jsem přijela, měla horší monitor, takže jsem dostala kapačku a tak a zůstala tam, hlavně i kvůli tlaku teda. Za klid nic nedáš a lepší než si něco vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
6093
1.6.10 11:01

Nemyslím si, že je nebezpečné někam jezdit. Jako na nějaké výlety přes půlku republiky bych to neviděla, ale 30min cesty se mi zdá OK.
Já si tedy nedovedu představit, že bych před termínem jenom seděla doma na zadku a čekala, kdy to konečně přijde, vždyť by to bylo na zblbnutí.
Přijdeš aspoň na jiné myšlenky :palec:
Já to měla do porodnice cca 30minut z domova a problém jsme v tom neviděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102218
1.6.10 11:27

K tomu magnezku, opravdu se doporučuje ho vysazovat kolem 35tt, aby pak nebyla děloha „lenivá“, ale souviset to může i nemusí… někdo přenáší i tak.
Jinak 30 minutovou cestu bych vůbec neřešila… my naposled jeli na UTZ do porodky a trvalo nám to hodinu a čtvrt, tak to bych podle tvého přítele musela tábořit před porodnicí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.6.10 11:27

Já to měla do porodnice 30minut autem a problém jsem v tom viděla. Nakonec jsme to zvládli v pohodě, a to jsem rodila podruhé. Jestli chceš mít klid, tak si vezmi tašku do porodnice s sebou.

S tím, že na porod to nevypadá, si hlavu nedělej. Já byla v poledne na kontrole, k porodu to nevypadalo, a večer jsem jela do porodnice s kontrakcemi po 5 minutách. (měla jsem skoro týden do termínu)

Pokud se ti zdá, že se prcek málo hýbe, tak si radši zajeď do porodnice, zlobit se na tebe určitě nebudou. Já taky jela do porodnice hlavně proto, že se malá dlouho neozvala (u ní byly 2h dlouho :lol: ) a nikdo se nezlobil - naopak, přijela jsem do porodnice otevřená na 5cm a za další půlhodinu na 8cm 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.6.10 11:52

mě můj dr říkal, že magnézko porod nezastaví. Brala jsem ho opravdu hodně ale porod to fakt nezastavilo. Rodila jsem o něco dřív.

Na oslavu bych jela, to je kousek navíc přijdeš na jiné myšlenky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35499
1.6.10 13:06

Ja rodila o mesic driv, podruhe, rovnou kontrakce po 5 min… byli jsem zrovna na navsteve u mamy, asi 100 km od porodnice v Praze… do porodnice jsme v pohode dojeli, s kontrakcema po 3 min a bylo mi receno, ze je porod v zacatku… takze bych na navstevu jela zcela v klidu i dal :mrgreen:
Magnezium jsem brala a porodila tri dny pote, co jsem vysadila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
1.6.10 13:10

Jo, tak mi doktor řekl ve 13 hodin, že dneska rodit nebudu a v půl páté byla malá na světě. Kontrakce jsem pak měla po hodně krátké době a docela rychle to šlo. Od tří pravidelně a v půl čtvrté už jsem musela tlačit, ale nemohla, hehe. No, vysvětlete to prvorodičce, ale zvládli jsme to naštěstí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky