Kontrakce - druhý porod, ale zkušenosti nemám...

3
1.6.10 13:06

Kontrakce

Zdravím,
mám druhé těhu.,ale vzhledem k tomu že dcera byla pod celkovou narkózou císařem,sem si neprožila klasické předporodní a porodní laskominy:-)
K věci,vychází mi termín na 1 července,ale po několikáté mám kontrakce-poslíčky.Nejprve jakože slabé,ale předevčírem,už to docela bralo grády.
Mudr mi tvrdila 19tého na kontrole,že je vše ok.Ale tak sem 35 týden-a CS-kritickou hodnotu mám 5.
Tak právě,kdo má zkušenost?Mám plašit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
1.6.10 14:19

Podle CS bych se určitě neřídila a vyšetření pohmatem se může změnit během krátké chvilky (vlastní zkušenost :wink: ). Já poslíčky neměla, ale prý se od porodních bolestí nejlíp poznají tak, že když si dáš horkou vanu nebo sprchu, tak poslíčci by měly zeslabit, porodní bolesti spíš zesílit. Přeju bezproblémový porod :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.6.10 16:37

tak sem zvědavá no:-))Uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
2.6.10 12:17
white píše:
Zdravím,
mám druhé těhu.,ale vzhledem k tomu že dcera byla pod celkovou narkózou císařem,sem si neprožila klasické předporodní a porodní laskominy:-)
K věci,vychází mi termín na 1 července,ale po několikáté mám kontrakce-poslíčky.Nejprve jakože slabé,ale předevčírem,už to docela bralo grády.
Mudr mi tvrdila 19tého na kontrole,že je vše ok.Ale tak sem 35 týden-a CS-kritickou hodnotu mám 5.
Tak právě,kdo má zkušenost?Mám plašit:-)

White, vubec se nedes, dcera mela od 33. tt CS 10, coz je maximum. Porodila v 35+1 chlapecka, 2206 g a 44 cm, zdraveho, dychani uplne v pohode. Tyden pro jistotu v inkubatoru a ted pujdou domu.
Nedes se, kdyz budes mit obavy, lehni si s nohama nahoru, treba na stocenou deku a davej na sebe vetsi pozor nez musi ostatni tehulky. Nic nezvedat, neveset pradlo nahoru - nevytahovat se vzhuru. Drzim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.6.10 12:31

Babčamk::Asi jo moc diky.Aspon nějaké povzbuzení:-).Hlavně že jsou v pořádku.V dnešní době,taky je dobře,že už i mudr umí zazraky:-)
Já se pokouším bejt opatrná,ale to moje první dvouleté sviště,je docela nářez:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí