9 den po ET a nic

14000
11.3.12 18:56

9 den po ET a nic

Ahoj jsem tu nová a tak jsem se s vámi chtěla podělit a zeptat se na pár věcí. Jsem 9. den po ET, vložení 2 embryí po 3 dnech. Jsem slaboch a už jsem si dělala těhotenský test a ten vyšel negativní, vím že je možná ještě brzy ale spoustu děvčat co jsem četla měly 9 den už //. :| jsem z toho velmi nervózní a smutná. Ani špinění ani menstruace se zatím nedostavila ale.....máte stím někdo zkušenosti že 9 den zatím bylo na papírku bílo? břicho mě bolí od začátku, nejvíc 6 až 8den po ET to jsem se i v noci probudila teď už zase bolesti ustupují, často piju a čůrám, prsa mě lehce bolí ale nic extra. :roll:

děkuji za odpovědi jakékoliv moc se mi uleví :oops:
 evka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
11.3.12 19:00

Tak určo se nepozoruj,protože všechno ovlivnují hormony :think: :think: No každá to může mít jinak..12den by to měla být tutovka..tak ještě neházej flintu do žita a vydrž..přeju hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.3.12 19:09

Ahoj,nenervuj se,// se můžou objevit klidně až 14.den po ET,dokonce mi v CARu říkali že kdybych ten 14.den měla test negativní,ať se nelekám,že krev může být klidně pozitivní,záleží jak stará byla embrya,jak rychle a hlavně kolik se jich nakonec chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.3.12 19:14

ja jsem dnes 11. den po transferu a na testu taky nic :think: , ale MS nedorazila, jsou to nervy, premyslim, kdy pujdu na krev

ve kterem CARu jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
11.3.12 19:15

Skoda,ze jsi to nevydrzela si ten test neudelat… Mozna se ted zbytecne stresujes..... Ja testila az 11. den po transferu a byl jen duch… Pak jsem testila teda kazdej den,abych se uklidnovala,jestli ta druha carka sili… Hlavu vzhuru… Je to vsechno o trpelivosti a ver,ze to cekani objevenim // neskonci… Pak cekas na krev.. Pak na ultrazvuky… Proste porad na neco cekas..... Drzim pesticky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
11.3.12 19:16

Ještě vydrž…
9.den jsme měla opravdu sotva viditelného dušíka.....
testni 12.den a uvidíš
držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.3.12 19:19

Děkuju za odpovědi, jojjo stále doufám relativně jsem v klidu ;) právě mi včera bylo divný když jsem si dělala odpo test že jsem tam měla hoooodně slaboučkého ducha i kamarádka ho viděla a dnes ráno nic :zed: divný ale fakt nechápu.
díky moc fakt se mi ulevilo že ste se ozvali jste zlaté :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
11.3.12 19:20

A byly to stejné testy????
a jaké máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.3.12 19:21

Evo, mne se prave stalo to same, vcera slaboulinka carka a dnes nic, jsem zvedava na zitrek a drzim ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.3.12 19:22

tak ti držím palečky :palec: byla jsem v CARU u Apolináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.3.12 19:24

Ja testovala 10. den - snehobilo a pak 12. den a uz byl dusik, takze zadne stresy!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.3.12 19:25

předtím jsem měla s citlivostí 25mlU/ml a včera jsem si testovala Woman secret 10mlU/ml a měla jsem po 4minutách lehkého ducha, dnes ráno nic.....a pregnyl mi nedávali… :roll:

Petra Z píše:
A byly to stejné testy????
a jaké máš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.3.12 19:26

ty jo gratuluji, ani nevíš jak se mi ulevilo :hug:

skritek Petra píše:
Ja testovala 10. den - snehobilo a pak 12. den a uz byl dusik, takze zadne stresy!!! :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
11.3.12 19:27

Kup si mamatest 10…je nej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.3.12 19:29

vím sem slaboch :oops: ale tak moc jsem se tomu bránila a pak jsem to porušila, máš pravdu byla to chyba, ake stále jsem docela v klidu stále si dávám naději
děkuji ti :kytka:

ledulaz píše:
Skoda,ze jsi to nevydrzela si ten test neudelat… Mozna se ted zbytecne stresujes..... Ja testila az 11. den po transferu a byl jen duch… Pak jsem testila teda kazdej den,abych se uklidnovala,jestli ta druha carka sili… Hlavu vzhuru… Je to vsechno o trpelivosti a ver,ze to cekani objevenim // neskonci… Pak cekas na krev.. Pak na ultrazvuky… Proste porad na neco cekas..... Drzim pesticky!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.