Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jsem tu nová a tak jsem se s vámi chtěla podělit a zeptat se na pár věcí. Jsem 9. den po ET, vložení 2 embryí po 3 dnech. Jsem slaboch a už jsem si dělala těhotenský test a ten vyšel negativní, vím že je možná ještě brzy ale spoustu děvčat co jsem četla měly 9 den už //.
jsem z toho velmi nervózní a smutná. Ani špinění ani menstruace se zatím nedostavila ale.....máte stím někdo zkušenosti že 9 den zatím bylo na papírku bílo? břicho mě bolí od začátku, nejvíc 6 až 8den po ET to jsem se i v noci probudila teď už zase bolesti ustupují, často piju a čůrám, prsa mě lehce bolí ale nic extra. ![]()
děkuji za odpovědi jakékoliv moc se mi uleví ![]()
evka
Tak určo se nepozoruj,protože všechno ovlivnují hormony
No každá to může mít jinak..12den by to měla být tutovka..tak ještě neházej flintu do žita a vydrž..přeju hodně štěstíčka ![]()
Ahoj,nenervuj se,// se můžou objevit klidně až 14.den po ET,dokonce mi v CARu říkali že kdybych ten 14.den měla test negativní,ať se nelekám,že krev může být klidně pozitivní,záleží jak stará byla embrya,jak rychle a hlavně kolik se jich nakonec chytne ![]()
ja jsem dnes 11. den po transferu a na testu taky nic
, ale MS nedorazila, jsou to nervy, premyslim, kdy pujdu na krev
ve kterem CARu jsi byla?
Skoda,ze jsi to nevydrzela si ten test neudelat… Mozna se ted zbytecne stresujes..... Ja testila az 11. den po transferu a byl jen duch… Pak jsem testila teda kazdej den,abych se uklidnovala,jestli ta druha carka sili… Hlavu vzhuru… Je to vsechno o trpelivosti a ver,ze to cekani objevenim // neskonci… Pak cekas na krev.. Pak na ultrazvuky… Proste porad na neco cekas..... Drzim pesticky!!!
Ještě vydrž…
9.den jsme měla opravdu sotva viditelného dušíka.....
testni 12.den a uvidíš
držím palečky
Děkuju za odpovědi, jojjo stále doufám relativně jsem v klidu
právě mi včera bylo divný když jsem si dělala odpo test že jsem tam měla hoooodně slaboučkého ducha i kamarádka ho viděla a dnes ráno nic
divný ale fakt nechápu.
díky moc fakt se mi ulevilo že ste se ozvali jste zlaté ![]()
Evo, mne se prave stalo to same, vcera slaboulinka carka a dnes nic, jsem zvedava na zitrek a drzim ti palce.
Ja testovala 10. den - snehobilo a pak 12. den a uz byl dusik, takze zadne stresy!!! ![]()
předtím jsem měla s citlivostí 25mlU/ml a včera jsem si testovala Woman secret 10mlU/ml a měla jsem po 4minutách lehkého ducha, dnes ráno nic.....a pregnyl mi nedávali… ![]()
Petra Z píše:
A byly to stejné testy????
a jaké máš?
ty jo gratuluji, ani nevíš jak se mi ulevilo ![]()
skritek Petra píše:
Ja testovala 10. den - snehobilo a pak 12. den a uz byl dusik, takze zadne stresy!!!
vím sem slaboch
ale tak moc jsem se tomu bránila a pak jsem to porušila, máš pravdu byla to chyba, ake stále jsem docela v klidu stále si dávám naději
děkuji ti ![]()
ledulaz píše:
Skoda,ze jsi to nevydrzela si ten test neudelat… Mozna se ted zbytecne stresujes..... Ja testila az 11. den po transferu a byl jen duch… Pak jsem testila teda kazdej den,abych se uklidnovala,jestli ta druha carka sili… Hlavu vzhuru… Je to vsechno o trpelivosti a ver,ze to cekani objevenim // neskonci… Pak cekas na krev.. Pak na ultrazvuky… Proste porad na neco cekas..... Drzim pesticky!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.