Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj lenu moje zkušenost byla že menstruace přišlas i přes utrogestan ten jsem brala 2tobolky 3× denně 12den po ET přišla menstruace…určitě see nestresuj 10 den je brzy já jsem se také testovala a stresovala a tím ničemu nepomůžeš…některé holky měli slabou čárku až 13. den po ET. Udělej si test až za 3dny, relaxuj buď v pohodě, dobře to dopadne ![]()
Ahoj
Děkuju za odpověď! Je to můj už 3 transfer,..2× čerstvá a teď KET. Je to psycho, ale o tom Ti asi povídat nemusím.
Já to ráno obrečela,..asi už to napětí potřebovalo ven, ale pořád doufám
Nevzdávám se. ![]()
@lenuleeee píše:
AhojDěkuju za odpověď! Je to můj už 3 transfer,..2× čerstvá a teď KET. Je to psycho, ale o tom Ti asi povídat nemusím.
Já to ráno obrečela,..asi už to napětí potřebovalo ven, ale pořád doufám
Nevzdávám se.
Já při obou IVF zůstávala doma v posteli a bylo to příšerný !!!!
Teď při KET je doma i manžel a každý den někam vyrážíme,..na menší prochajdy, nebo jen tak sjedem k rybníku posedět na vzduchu. Je to fajn,..moc jsem tomu věřila. Tedy,..věřím pořád, ale víš co,..červíček kvapku hlodá ![]()
A co Ty? Ty jsi měla první pokus? A kdy vyrazíte do dalšího boje? Je to nespravedlivé, když už do toho investujeme tolik peněz a tolik nás to stojí po psychické stránce, mělo by to vyjít, sakra !!
@lenuleeee píše:Já při obou IVF zůstávala doma v posteli a bylo to příšerný !!!!
Teď při KET je doma i manžel a každý den někam vyrážíme,..na menší prochajdy, nebo jen tak sjedem k rybníku posedět na vzduchu. Je to fajn,..moc jsem tomu věřila. Tedy,..věřím pořád, ale víš co,..červíček kvapku hlodá
A co Ty? Ty jsi měla první pokus? A kdy vyrazíte do dalšího boje? Je to nespravedlivé, když už do toho investujeme tolik peněz a tolik nás to stojí po psychické stránce, mělo by to vyjít, sakra !!
@evaprochy čauky
jj, dneska 12 den po KET, ale už jsem netestila,..jsem posera
Místo toho jedu zítra na krev. Tak to bude definitivní. ![]()
Já byla na IVF po 3 měsících a v pohodě. Moooc Ti přeji, ať je další pokus úspěšnější.
Hormony dělají divy, mi povídej !!!! Jsem vždycky ze všeho naměkko,..njn,..když chci být těhule, tak si musím hold zvykat
![]()
@lenuleeee píše:
@evaprochy čaukyjj, dneska 12 den po KET, ale už jsem netestila,..jsem posera
![]()
![]()
Místo toho jedu zítra na krev. Tak to bude definitivní.
Já byla na IVF po 3 měsících a v pohodě. Moooc Ti přeji, ať je další pokus úspěšnější.Hormony dělají divy, mi povídej !!!! Jsem vždycky ze všeho naměkko,..njn,..když chci být těhule, tak si musím hold zvykat
![]()
![]()
@evaprochy Ahoj,..tak NIC
Byla jsem dneska na krvi… Ještě mi to nějak nedochází,..kéž by to tak chtělo zůstat. Ale tuším,..že stejně se budu potřebovat vybrečet…
Ještě že je manžel semnou doma…
@lenuleeee píše:
@evaprochy Ahoj,..tak NIC![]()
Byla jsem dneska na krvi… Ještě mi to nějak nedochází,..kéž by to tak chtělo zůstat. Ale tuším,..že stejně se budu potřebovat vybrečet…
![]()
Ještě že je manžel semnou doma…
@evaprochy děkujuuu
Mám u sebe manžela, udělali jsme si výlet a koupili si knížky, teď popíjíme vínečko a světe div se,..já ještě nebrečela. Nevím jak je to možný,..sama se divím…ale stejně se bojím, že to přijde později. Mám před sebou další termín - květen a taky teď chci aplikovat detox.kůru, už mám objednáno a chci zkusit akupunkturu. Takže to mě pohání kupředu.
Jsem zvědavá, ajk dlouho mi ten optimismus vydrží,..nechci se z toho zase sesypat, to je moc špatně ![]()
@lenuleeee píše:
@evaprochy děkujuuu![]()
Mám u sebe manžela, udělali jsme si výlet a koupili si knížky, teď popíjíme vínečko a světe div se,..já ještě nebrečela. Nevím jak je to možný,..sama se divím…ale stejně se bojím, že to přijde později. Mám před sebou další termín - květen a taky teď chci aplikovat detox.kůru, už mám objednáno a chci zkusit akupunkturu. Takže to mě pohání kupředu.
Jsem zvědavá, ajk dlouho mi ten optimismus vydrží,..nechci se z toho zase sesypat, to je moc špatně
@evaprochy ano ano,..souhlasím
Víš ono,..první neúspěch asi každý snáší intenzivněji,..aspoň soudím podle sebe
Každý další neúspěch člověka tak nějak stmeluje, asi…a někoho potápí čím dál níž..
Nejsem v pohodě,..neříkám, že je mi hej,..bolí to, já s tím první dny po KET počítala na 100%, ale myslím, že ten 10 den, když na testu bylo bílo, tak jsme se s tím už tehdy tak nějak vnitřně srovnala. To jsem bulela jako malá,..až jsem na sebe byla naštvaná. ![]()
Ahoj Leni,
tak to cháppu, že ti neni hej, ale jsi statečná, asi na tom něco bude že ten první neúspěch tak nějak člověk nese hůře než ty následující neúspěchy, ale těžko říct každý to má jinak to je kus od kusu ![]()
ani jsem se neoptala v čem je problém u vás??? řekli vám po prvním nezdaru proč to neklaplo nebo v čem by mohl být háček???asi ne viď…
![]()
@lenuleeee píše:
@evaprochy a jak je Tobě Evi?? Už je to lepší???
@lenuleeee píše:
@evaprochy a jak je Tobě Evi?? Už je to lepší???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.