9 den po ET a nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
23.3.12 20:10

ahoj lenu moje zkušenost byla že menstruace přišlas i přes utrogestan ten jsem brala 2tobolky 3× denně 12den po ET přišla menstruace…určitě see nestresuj 10 den je brzy já jsem se také testovala a stresovala a tím ničemu nepomůžeš…některé holky měli slabou čárku až 13. den po ET. Udělej si test až za 3dny, relaxuj buď v pohodě, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
23.3.12 21:58

Ahoj :-) Děkuju za odpověď! Je to můj už 3 transfer,..2× čerstvá a teď KET. Je to psycho, ale o tom Ti asi povídat nemusím. ;) Já to ráno obrečela,..asi už to napětí potřebovalo ven, ale pořád doufám :-) Nevzdávám se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
24.3.12 10:09
To chápu také jsem si pobrečela, ale jak říkám máš ještě čas, sice se mi to radí také jsem testovala každy den od 8 den po ET ale vím že ted po druhé nejdřív tak 12. den po ET, pak se člověk zbytečně stresuje a to nedělá dobrotu. 8o
je krásně jdi na procházku nebo si jdi upéct buřty hlavně nesedět doma a nestudovat se ;)
držím ti palce at to klapne :hug:
@lenuleeee píše:
Ahoj :-) Děkuju za odpověď! Je to můj už 3 transfer,..2× čerstvá a teď KET. Je to psycho, ale o tom Ti asi povídat nemusím. ;) Já to ráno obrečela,..asi už to napětí potřebovalo ven, ale pořád doufám :-) Nevzdávám se. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.3.12 11:32

:-) Já při obou IVF zůstávala doma v posteli a bylo to příšerný !!!! :nevim: Teď při KET je doma i manžel a každý den někam vyrážíme,..na menší prochajdy, nebo jen tak sjedem k rybníku posedět na vzduchu. Je to fajn,..moc jsem tomu věřila. Tedy,..věřím pořád, ale víš co,..červíček kvapku hlodá :zed:
A co Ty? Ty jsi měla první pokus? A kdy vyrazíte do dalšího boje? Je to nespravedlivé, když už do toho investujeme tolik peněz a tolik nás to stojí po psychické stránce, mělo by to vyjít, sakra !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
25.3.12 19:09
Leni tak to je dobře, že chodíte a že je s tebou. Je na prd když je blbý počasí a nedá se jít ven a do toho když si třeba sama, tak to je děs.....
to chápu mě to hlodalo pořád a tak sem se tomu dost podala, ted se chci k tomu postavit trochu jinak, ale to víš ty hormony dělají svý :roll:
Jojo to byl první pokus a tak jdeme na další, jednu MS mám za sebou a ted mám zavolat na CAR jak přijde další MS. Mám to hnedka po 2měsících, tak mě naštěstí ty hormony nějak extra neřádili a vaječníky mě už nebolí, tak uvidíme co mi řeknou 8o 8o
přítel ted dlabe vitaminy jak o život tak snad to k něčemu bude :hug:
dnes si dvanáctý den?
@lenuleeee píše: :-) Já při obou IVF zůstávala doma v posteli a bylo to příšerný !!!! :nevim: Teď při KET je doma i manžel a každý den někam vyrážíme,..na menší prochajdy, nebo jen tak sjedem k rybníku posedět na vzduchu. Je to fajn,..moc jsem tomu věřila. Tedy,..věřím pořád, ale víš co,..červíček kvapku hlodá :zed:
A co Ty? Ty jsi měla první pokus? A kdy vyrazíte do dalšího boje? Je to nespravedlivé, když už do toho investujeme tolik peněz a tolik nás to stojí po psychické stránce, mělo by to vyjít, sakra !!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
25.3.12 19:12

@evaprochy čauky :-) jj, dneska 12 den po KET, ale už jsem netestila,..jsem posera :lol: :lol: :lol: Místo toho jedu zítra na krev. Tak to bude definitivní. :jazyk:
Já byla na IVF po 3 měsících a v pohodě. Moooc Ti přeji, ať je další pokus úspěšnější. ;) Hormony dělají divy, mi povídej !!!! Jsem vždycky ze všeho naměkko,..njn,..když chci být těhule, tak si musím hold zvykat :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
25.3.12 19:36
Jéje no tak dej echo jak si dopadla, moc držím palce :palec:
no snad nám to ted klapne dost v to věřím, to víš člověka předtím ani nenapadlo že se dostane až sem, a když už to přišlo tak jsem počítala že první pokus vyjde a ono prd :roll: tak snad ted 8o
jj děkuji taky mám nervíky :oops: to je pravda rozbrečela jsem se u klipu v televizi no konec :zed: ted už jsem zase v pohodě ale ta představa co mě zase čeké pfff no jo když člověk chce být mamčou tak něco musí dělat pro to :roll:
@lenuleeee píše:
@evaprochy čauky :-) jj, dneska 12 den po KET, ale už jsem netestila,..jsem posera :lol: :lol: :lol: Místo toho jedu zítra na krev. Tak to bude definitivní. :jazyk:
Já byla na IVF po 3 měsících a v pohodě. Moooc Ti přeji, ať je další pokus úspěšnější. ;) Hormony dělají divy, mi povídej !!!! Jsem vždycky ze všeho naměkko,..njn,..když chci být těhule, tak si musím hold zvykat :roll: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.3.12 10:31

@evaprochy Ahoj,..tak NIC :,( :,( Byla jsem dneska na krvi… Ještě mi to nějak nedochází,..kéž by to tak chtělo zůstat. Ale tuším,..že stejně se budu potřebovat vybrečet… :,( :,( Ještě že je manžel semnou doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
26.3.12 19:37
jééééé Leni to mě strašně mrzí :,( tak moc jsem na tebe myslela a držela ti pěsti 8o
já vím že je to hrozné a člověk si potřebuje pobrečet, hlavně nic nevzdávat a myslet pozitivně další pokus klapne!!!!myslim na tebe :hug: :hug:
@lenuleeee píše:
@evaprochy Ahoj,..tak NIC :,( :,( Byla jsem dneska na krvi… Ještě mi to nějak nedochází,..kéž by to tak chtělo zůstat. Ale tuším,..že stejně se budu potřebovat vybrečet… :,( :,( Ještě že je manžel semnou doma…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.3.12 19:41

@evaprochy děkujuuu :) :) Mám u sebe manžela, udělali jsme si výlet a koupili si knížky, teď popíjíme vínečko a světe div se,..já ještě nebrečela. Nevím jak je to možný,..sama se divím…ale stejně se bojím, že to přijde později. Mám před sebou další termín - květen a taky teď chci aplikovat detox.kůru, už mám objednáno a chci zkusit akupunkturu. Takže to mě pohání kupředu. :) Jsem zvědavá, ajk dlouho mi ten optimismus vydrží,..nechci se z toho zase sesypat, to je moc špatně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
26.3.12 19:45
takový přístup se mi líbí, jen relaxuj, je dobře že máš v něm takovou oporu :palec: :potlesk:
je dobře že nejsi sama, člověka to pohltí když je sám, nadruhou stranu když to chce ven tak je dobré si pobrečet :roll:
ted si užívej klidu s manželem :hug:
@lenuleeee píše:
@evaprochy děkujuuu :) :) Mám u sebe manžela, udělali jsme si výlet a koupili si knížky, teď popíjíme vínečko a světe div se,..já ještě nebrečela. Nevím jak je to možný,..sama se divím…ale stejně se bojím, že to přijde později. Mám před sebou další termín - květen a taky teď chci aplikovat detox.kůru, už mám objednáno a chci zkusit akupunkturu. Takže to mě pohání kupředu. :) Jsem zvědavá, ajk dlouho mi ten optimismus vydrží,..nechci se z toho zase sesypat, to je moc špatně :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.3.12 19:50

@evaprochy ano ano,..souhlasím :pankac: Víš ono,..první neúspěch asi každý snáší intenzivněji,..aspoň soudím podle sebe :nevim: Každý další neúspěch člověka tak nějak stmeluje, asi…a někoho potápí čím dál níž.. :,( Nejsem v pohodě,..neříkám, že je mi hej,..bolí to, já s tím první dny po KET počítala na 100%, ale myslím, že ten 10 den, když na testu bylo bílo, tak jsme se s tím už tehdy tak nějak vnitřně srovnala. To jsem bulela jako malá,..až jsem na sebe byla naštvaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.3.12 19:51

@evaprochy a jak je Tobě Evi?? Už je to lepší??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
27.3.12 21:01

Ahoj Leni,
tak to cháppu, že ti neni hej, ale jsi statečná, asi na tom něco bude že ten první neúspěch tak nějak člověk nese hůře než ty následující neúspěchy, ale těžko říct každý to má jinak to je kus od kusu :roll:
ani jsem se neoptala v čem je problém u vás??? řekli vám po prvním nezdaru proč to neklaplo nebo v čem by mohl být háček???asi ne viď… :think: :think:

jjj je mi lépe, tedy říká to i okolí, po tom neúspěchu jsem dost pohubla v obličeji a byla jsem taková strhaná v obličeji (večery bulení) tak není divu… :oops: teď je mi fajn vrátila jsem se do standartního běhu života, zase mi každý den letí jako voda. Teď máme toho hodně v práci a tak nemám ani čas myslet na další pokus i když hluboko v hlavě ni to tam furt šrotuje :roll: ani mi tak nějak nedochází že cca za 14dní +- nějaký ten den (uvidíme zda nepříjde zase zdržení)přijde MS a já už budu volat do CARU…no sem zvědavá :nevim:
@lenuleeee píše:
@evaprochy a jak je Tobě Evi?? Už je to lepší??? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
30.3.12 17:29
Tak co jak ti je je to lepší? ;)
@lenuleeee píše:
@evaprochy a jak je Tobě Evi?? Už je to lepší??? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.