Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedno vynechání periody se neřeší, prostě se to může stát, MS ovlivňuje několik faktorů. Pokud se nedostaví příště, řeš to s doktorem. Jinak bych pro jistotu udělala ještě jeden tt za pár dní.
@Anonymní píše:
Mám 9 dní spožděnou menstruaci, do ted byla pravidelná, test vypadá negativně. Měli jste tak někdo? Mám v plánu jít určitě na gyndu, jen mě to trošku znepokojuje nevím jestli mám ještě vydržet.
Měla jsem teď to samé a přišla 10 den, testy taky negativní. Ovšem měla jsem 5 dní typické příznaky menstruace, takže jsem věděla, že to prostě přijde, jen tentokrát později. Tak zkus ještě vydržet
Já mám zpoždění 13 dní. Už si myslím, že se ani nedostaví. Až ta další.
@Terka1702 Ano mě prsa i začali bolet později až par dni po očekavane ms tak to třeba bude stejne jak u vas, možna i tou zmenou pocasi to je.
Ještě takový dotaz mamka měla kdysi mimoděložní těhotenství tak sem z toho měla trochu strach také, i kdyby bylo mimoděložní těhotenství tak test ukáže že? Furt by tam bylo to HCG.. doma mám už syna ale s tímto jsem se nesetkala jinak tak nevím přesně jak to mimoděložní vlastně je. Tak se omlouvám za moje dotazy ![]()
Mám 9 dní spožděnou menstruaci, do ted byla pravidelná, test vypadá negativně. Měli jste tak někdo? Mám v plánu jít určitě na gyndu, jen mě to trošku znepokojuje nevím jestli mám ještě vydržet.