9 dní zpoždění

Anonymní
15.11.22 13:05

9 dní spoždění

Mám 9 dní spožděnou menstruaci, do ted byla pravidelná, test vypadá negativně. Měli jste tak někdo? Mám v plánu jít určitě na gyndu, jen mě to trošku znepokojuje nevím jestli mám ještě vydržet.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
15.11.22 13:23

Jedno vynechání periody se neřeší, prostě se to může stát, MS ovlivňuje několik faktorů. Pokud se nedostaví příště, řeš to s doktorem. Jinak bych pro jistotu udělala ještě jeden tt za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
15.11.22 14:07
@Anonymní píše:
Mám 9 dní spožděnou menstruaci, do ted byla pravidelná, test vypadá negativně. Měli jste tak někdo? Mám v plánu jít určitě na gyndu, jen mě to trošku znepokojuje nevím jestli mám ještě vydržet.

Měla jsem teď to samé a přišla 10 den, testy taky negativní. Ovšem měla jsem 5 dní typické příznaky menstruace, takže jsem věděla, že to prostě přijde, jen tentokrát později. Tak zkus ještě vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
15.11.22 14:44

Já mám zpoždění 13 dní. Už si myslím, že se ani nedostaví. Až ta další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 15:56

@Terka1702 Ano mě prsa i začali bolet později až par dni po očekavane ms tak to třeba bude stejne jak u vas, možna i tou zmenou pocasi to je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.22 16:35

Mimoděložní

Ještě takový dotaz mamka měla kdysi mimoděložní těhotenství tak sem z toho měla trochu strach také, i kdyby bylo mimoděložní těhotenství tak test ukáže že? Furt by tam bylo to HCG.. doma mám už syna ale s tímto jsem se nesetkala jinak tak nevím přesně jak to mimoděložní vlastně je. Tak se omlouvám za moje dotazy :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa