9000 na měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dostanu v práci 15k, zaplatím měsíčně polatky 7k a za zbytek žiju já a dcera 13 let a velký pes a dvě kočky. Na rozhazování není, protože na dojíždění do práce potřebuju auto, ale žijeme. Jen trpím když chce dcera lepší mobil/lepší notebook/dalšího psa/dovolenou dál než v chorvatsku/foťák/ atd
S takovým rozpočtem bych se bála mít psa a dvě kočky - veterina. I jestli jsou zdraví, může být úraz apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dostanu v práci 15k, zaplatím měsíčně polatky 7k a za zbytek žiju já a dcera 13 let a velký pes a dvě kočky. Na rozhazování není, protože na dojíždění do práce potřebuju auto, ale žijeme. Jen trpím když chce dcera lepší mobil/lepší notebook/dalšího psa/dovolenou dál než v chorvatsku/foťák/ atd
Však to jen na jídlo a drogerii a auto není málo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny tož to já se někdy taky bojím, ale psa jsme si pořizovali ještě kdysi s manželem a přeci ji nedám do útulku. Naštěstí je zdravá, kočky vykastrované a nějakou rezervu mám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Konnny tož to já se někdy taky bojím, ale psa jsme si pořizovali ještě kdysi s manželem a přeci ji nedám do útulku. Naštěstí je zdravá, kočky vykastrované a nějakou rezervu mám.
Jo, jasně, to určitě ne. Já jen vím, kolik tisíc mě stála na stáří moje fenka, ale ona byla celkově chabrus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 9.410,– na celý měsíc. Neušetřím ani vindru. Jo a mám psa a kočku, protože jsou to moji členové rodiny, takže na rady, abych se jich zbavila už nereaguji. Někdo to pochopí, někdo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžeš si najít líp placenou práci? Teď je zrovna vhodná doba na to měnit zaměstnání (tedy alespoň v Praze je přebytek míst a nedostatek lidí, takže se firmy předhánějí, která nabídne víc). Nebo jít bydlet třeba k rodičům? Nebo požádat o zvýšení alimentů bývalého muže?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@aiwwa na vše pro dva dospělí a 18m dítě
Vše je i bydlení nebo jen jídlo, drogerie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jako 9000 na najem, telefony, internet, elektrika, jidlo, drogerie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Blbe se to zvládá. Mám 7000, nájem je 8900 a mám dítě. Takže živit je mazec. Maličký přivýdělek mám přes net,ale je to stejne každý měsíc totéž, když vyjdu a bez jídla jsem třeba jen 3 dny,mám z toho vánoce. :/
jistěže máš ještě alimenty na dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
snad dospělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A partner nevydělává?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzukobylka já jsem na vesnici. A je vidět,že asi netušíš,jaký to je. Když jsi tak chytrá a je úplně jednoduchý si něco najít a levnějšího a kdekoli apod. Kdyby ses nedej bože dostala do stejný situace,asi bych takový řeči neměla. Tohle tady fakt miluju, jak je tu každej chytej,jak by to udělal. A ještě bych přidala,že jsem si určitě neměla teda vybírat chlapa,co se na nás vykašle. To je tu taky oblíbený
![]()
- Citovat
- Upravit
@MarieP příspěvek na bydlení mi zamítli. Prej není důvod. Ono se to nějak zvláštně vybírá asi. Možná podle ksichtu. Protože kamarádka ho má. A to bydlí v Praze a ještě vydělává. Tak nerozumím, proč já na to nedosáhnu.
- Citovat
- Upravit