9000 na měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@MarieP příspěvek na bydlení mi zamítli. Prej není důvod. Ono se to nějak zvláštně vybírá asi. Možná podle ksichtu. Protože kamarádka ho má. A to bydlí v Praze a ještě vydělává. Tak nerozumím, proč já na to nedosáhnu.
Měla jsi podanou žádost? Nebo ti „jen“ řekli, že na něj nedosáhneš? Máš tam s dítětem trvalé bydliště?
A přídavek na dítě? Kolik máš přesně příjem? Dítě máš svěřeno do péče?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@MarieP příspěvek na bydlení mi zamítli. Prej není důvod. Ono se to nějak zvláštně vybírá asi. Možná podle ksichtu. Protože kamarádka ho má. A to bydlí v Praze a ještě vydělává. Tak nerozumím, proč já na to nedosáhnu.
Záleží na výší nákladů na bydlení v poměru s příjmem. A to se odvýjí i od místa bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Záleží na výší nákladů na bydlení v poměru s příjmem. A to se odvýjí i od místa bydlení.
Tak to je snad jasné… Psala, že zaplatí za bydlení 8700,– a má 7000,– + malý přivýdělek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Blbe se to zvládá. Mám 7000, nájem je 8900 a mám dítě. Takže živit je mazec. Maličký přivýdělek mám přes net,ale je to stejne každý měsíc totéž, když vyjdu a bez jídla jsem třeba jen 3 dny,mám z toho vánoce. :/
Tady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
Tak to je snad jasné… Psala, že zaplatí za bydlení 8700,– a má 7000,– + malý přivýdělek…
Ale nepsala jestli v tom třeba není hypotéka nebo úvěr. To se u příspěvku nepočítá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
Tady…
Pokud má bydlení vyšší než příjem,tak příspěvek by dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Pokud má bydlení vyšší než příjem,tak příspěvek by dostala.https://www.finance.cz/…-na-bydleni/?…
To já vím, proto jsem se ptala jestli podala žádost… Měly by jí vyjít i přídavky na dítě, tedy, pokud je ten přivýdělek malý, cca do celkového příjmu 13000,–. A ohledně hypotéky, psala nájem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
To já vím, proto jsem se ptala jestli podala žádost… Měly by jí vyjít i přídavky na dítě, tedy, pokud je ten přivýdělek malý, cca do celkového příjmu 13000,–. A ohledně hypotéky, psala nájem…
Pak je tu možnost, že není nájem na ní, celý ofiko nebo něco jiného uvedla na úřadě něco jiného nám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@zuzukobylka já jsem na vesnici. A je vidět,že asi netušíš,jaký to je. Když jsi tak chytrá a je úplně jednoduchý si něco najít a levnějšího a kdekoli apod. Kdyby ses nedej bože dostala do stejný situace,asi bych takový řeči neměla. Tohle tady fakt miluju, jak je tu každej chytej,jak by to udělal. A ještě bych přidala,že jsem si určitě neměla teda vybírat chlapa,co se na nás vykašle. To je tu taky oblíbený![]()
Nechápu proč na mě hned útočíš. Mě přijde 8900 Kč za nájem a ještě na vesnici hodně, proto jsem ti napsala, jestli by nebylo možné sehnat něco levnějšího. Byla to jen praktická rada.Nic víc jsem tim nemyslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. 9000 Kč/měsíc jako čistého? Co všechno musíš hradit? Žiješ sama? V podnájmu? Ve vlastním? Máš děti?
Já žila 3 roky s cca 7 600 Kč na měsíc, plus nějaké drobné (do 1000-1500 Kč) jsem měla za přivýdělky (prodej). Bydlela jsem naštěstí ve svém, takže jsem neplatila nájem.
Pro mě to bylo teda docela těžké, ale zároveň dobrá životní lekce - naučila jsem se šetřit, poznat hodnotu věcí, nevyhazovat za zbytečnosti a člověk zjistí, co k životu doopravdy potřebuje. Nicméně na delší dobu to opravdu není, pokud chce člověk nějak žít a něco si našetřit (ať už na vlastní bydlení, cestování, či něco jiného). A to nemluvím o rodině…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi přijde tedy šílené, že dva dospělí dají dohromady 9 000 za měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ritterca ona nepíše, že dají dohromady. Ale že jim zůstane 9000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek Nikde npíše, že jí to zůstane. Uživatelka se jí tu ptala na co to je a pro kolik lidí. Zakladatelka odpověděla „na vše pro dva dospělí a 18m dítě“, takže z toho vyvozuji, že vše zahrnuje i nájem. Tudíž by těch 9 000 měl být měsíční příjem dvou dospělých lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ritterca píše:
@Netopirek Nikde npíše, že jí to zůstane. Uživatelka se jí tu ptala na co to je a pro kolik lidí. Zakladatelka odpověděla „na vše pro dva dospělí a 18m dítě“, takže z toho vyvozuji, že vše zahrnuje i nájem. Tudíž by těch 9 000 měl být měsíční příjem dvou dospělých lidí.
Tak buď jsou bez práce nebo dluhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit