9000 na měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
můj příjem po skončení RP je 0 CZK a ještě nějakou dobu bude, závidím ti
- Citovat
- Upravit
a to je jen na jídlo a drogerku nebo na vše? a pro kolik lidí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je na tom někdo taky tak? Pojďte mi/si poradit jak to zvládáte.![]()
Musíš napsat co těch z těch 9 000,– platíš ![]()
- Citovat
- Upravit
Bydlení máš vlastní, nebo platíš ještě nájem/hypotéku? Nebo je 9 000 to, co zbývá po odečtení nutných výdajů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Blbe se to zvládá. Mám 7000, nájem je 8900 a mám dítě. Takže živit je mazec. Maličký přivýdělek mám přes net,ale je to stejne každý měsíc totéž, když vyjdu a bez jídla jsem třeba jen 3 dny,mám z toho vánoce. :/
- Citovat
- Upravit
Vezmu si tu devitku, pulku dam na stranu, zbytek mi staci na celej mesic na nejakej ten rohlik a sampon..
Nebo jak si to myslela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
a na co to máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Blbe se to zvládá. Mám 7000, nájem je 8900 a mám dítě. Takže živit je mazec. Maličký přivýdělek mám přes net,ale je to stejne každý měsíc totéž, když vyjdu a bez jídla jsem třeba jen 3 dny,mám z toho vánoce. :/
Proč si nenajdeš levnější nájem?Někde na vesnici jsou byty za hubičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zbytečný dotaz takhle. Záleží na tom, co ta částka musí pokrýt. Jen tak na útratu by mi to měsíčně i stačilo.
Ale tak to asi nebude, že.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
chudák dítě, takový život
- Citovat
- Upravit
Asi takhle, když jsem žila sama, tak po zaplacení nájmu a splátky úvěru mi zbyly plus mínus tři tisíce na běžný provoz, takže jídlo ( jen obědy jsem měla v práci, ty se strhávaly hned z výplaty) drogerie, telefon, atp. To bylo v letech 2006 a 2007. Trochu mi pomáhala mamka, která určitě tušila a občas mi podstrčila něco k jídlu i s sebou. Bylo to fakt na krev, neušetřila jsem ani korunu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžeš si požádat o dávky hmotné nouze a o přídavek na dítě? Teda pokud ho máš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Co zvýšit alimenty? Co lepší brigáda, levnější bydlení nebo spolubydlení? Nemůžeš jít přechodně bydlet k rodičům? Jak staré máš dítě? Nelze jít do práce, aspoň 1/2 úvazek? To je mazec… ![]()
Edit: ještě mě napadl příspěvek na bydlení, proč si jej nevyřídíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je na tom někdo taky tak? Pojďte mi/si poradit jak to zvládáte.