9ti měsíční a teplota

Badboda
1.10.19 19:17

9ti měsíční a teplota

Dobrý večer,
Nevím si rady.
Asi nějak odpoledne jsem si všimla že je malá trochu horká. Měřila jsem teplotu měla 37,5. Teď jsem měřila po hodině a už má 38. Doma žádný lék nemám, ani bych jí nic necpala když nevím z jakého důvodu teplotu má. Mám to řešit, nebo počkat do rána? Máte někdo zkušenost prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
1.10.19 19:19

@Badboda horečka se sráží až od 38.2,lokud nebude rapidně stoupat tak bych šla k dr až po 3 dnech… Může to mít i od zoubku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.10.19 19:22

A osobně mám zkušenost že večer teplota vždy trochu vyleze… Jinak doporučím ještě mít základní lék na srážení horečky doma… Kdyby někdy náhodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
1.10.19 19:22

Osobně bych se bála že teplota poleze nahoru… Hlavně na večer. Dcera ted v neděli horečkovala až 39,2. A to měla tři hodiny po nurofenu.
Nesrážím hned, ale jak už je nad 38 dávám teda léky. A já měla doma vždy čípky, nebo nurofen sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.10.19 19:25

Taky bych si domů pořídila čípky Nurofenu pro jistotu. Srážím nad 38 st. Většinou zabere hned do čtvrt hodiny. K doktorce jdu při déle trvajících horečkách, nebo když se mi něco nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
1.10.19 19:27

Já zrovna minulou středu doplnila zásoby nurofenu, nebo bylo už malinko na dně a hned tu neděli jsem byla ráda že doma je… a nemusím letět do lékarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.10.19 19:29

Synovi teplota vecer vzdy vyleze. Jak ma nad 38.2, tak davam leky. Cipky a sirup mám radeji vzdy v lekarnicce, jen tak pro jistotu nebo kdyby to nabralo rychly spád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
1.10.19 19:36
@Botičkadam píše:
Synovi teplota vecer vzdy vyleze. Jak ma nad 38.2, tak davam leky. Cipky a sirup mám radeji vzdy v lekarnicce, jen tak pro jistotu nebo kdyby to nabralo rychly spád.

A hlavně že většinou je to večer kdy těžko shánět lékarnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.10.19 19:42
@Veru1987 píše:
A hlavně že většinou je to večer kdy těžko shánět lékarnu…

prave.. Proto mam zasobu vzdy v lekarnicce, bez ni bych byla proste nervozni. Ja se teplot u syna hrozne bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
1.10.19 19:45

Dekuji. Ted jsem ji dala mleko a u toho usnula. Tak ji budu určitě v novi hlidat. Je pravda, že se zoubky teď máme trable. Nurofen si obstaram, diky za typ. Bude tedy na miste jit rano k doktorce, pokud teplota bude stale k 38 stupnim?

• Citovat
  • Upravit
7673
1.10.19 19:46
@Botičkadam píše:
prave.. Proto mam zasobu vzdy v lekarnicce, bez ni bych byla proste nervozni. Ja se teplot u syna hrozne bojim…
@Botičkadam píše:
prave.. Proto mam zasobu vzdy v lekarnicce, bez ni bych byla proste nervozni. Ja se teplot u syna hrozne bojim…

jj vždy na teplotu něco, dokonce mívám nurofen i panadol, dezinfekce na rány, náplasti, obvaz, něco na průjem, kapky do nosu. To hlídám at je doma stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
1.10.19 19:47
@Badboda píše:
Dekuji. Ted jsem ji dala mleko a u toho usnula. Tak ji budu určitě v novi hlidat. Je pravda, že se zoubky teď máme trable. Nurofen si obstaram, diky za typ. Bude tedy na miste jit rano k doktorce, pokud teplota bude stale k 38 stupnim?

Kdy začala mít teploty? A něco jiného k teplotám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
1.10.19 19:52
@Veru1987 píše:
Kdy začala mít teploty? A něco jiného k teplotám?

Všimla jsem si, jak jsme přišly z venku, bylo asi 5 odpoledne. A lehce to stoupalo. Právě že žádný příznak. Možná ještě měla jinou barvu stolice než obvykle, ale průjem ne. Těžko říct, zda to s tém souvisí. Možná ty zuby, tyto dny jí trápí velmi, slintá a vyžaduje chladitko.

• Citovat
  • Upravit
2193
1.10.19 20:02

@Badboda to by mohly být zuby, pokud jinak bude veselá, nebo nebude horečka nesrazitelna nebo tak něco ze se vám bude zdát výrazně horší tak bych osobně počkala… Min ještě zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
1.10.19 20:03
@Badboda píše:
Všimla jsem si, jak jsme přišly z venku, bylo asi 5 odpoledne. A lehce to stoupalo. Právě že žádný příznak. Možná ještě měla jinou barvu stolice než obvykle, ale průjem ne. Těžko říct, zda to s tém souvisí. Možná ty zuby, tyto dny jí trápí velmi, slintá a vyžaduje chladitko.
Já byc
@Badboda píše:

Já bych počkala do pozítří jak se to bude vyvíjet. Ono se víceméně říká tři dny když horečkuje k lékaři. Pokud se nepřídá průjem zvracení, nebo nějaký kašel apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí