9. týdnu těhotenství a moře

34
1.7.14 12:36

9tt a moře

Ahoj, jedete někdo zhruba v tomhle období k moři? Nejdřív jsem nechtěla, ale teď mi polevily nevolnosti a jela bych hned, i s dvouletým synem. Naposled jsme někde byli ve 2011 a s dalším mimčem pak dřív než 2017 nepojedeme nikam. Mám pocit, že mi změna pomůže. Už jen představa all inclusive mi zvedá náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Menora
1.7.14 12:37

@eidamek
Jestli je Ti dobře, tak jeď.

• Citovat
  • Upravit
886
1.7.14 12:38

Byla jsem loni 14-16tt v egyptě a super :-) nemůžu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
1.7.14 12:38

A na co se teda ptas, jestli jet v 9tt, nebo v tomto obdobi (zacatek cervenece)?

I kdyz to je fuk - jed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.7.14 12:39

@eidamek
Pokud jsi v pohodě, tak klidně jeď, akorát třeba já, jelikož jsem až moc přemýšlivá, bych si alespoň v hlavě naplánovala co dělat v situaci, kdy např. začnu krvácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
1.7.14 12:39

Jen jed ;) ja jsem byla cca ve 12.tt + 11 mes dcera a ani all inclusive to nebylo :lol: at uz mas sbaleno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
1.7.14 12:41

My dovolenou u moře stornovali. Byla jsem ve druhým měsíci. Nechtěla jsem riskovat. Mně teda bývalo zle skoro každej den. Ale i tak.. nejela bych, ale každej to vidí jinak ;) Příští rok máme v plánu Itálii.. i s malým :)

• Citovat
  • Upravit
20518
1.7.14 12:44

Já bych nejela… ale to máme prostě každá jinak. Poptej se hlavně tvého gynekologa a pokud se jinak těšíš, tak asi nejni co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
1.7.14 12:48

Loni jsme byli. Byla jsem cca 11. týden. Jeli jsme ale „jenom“ do Chorvatsko, že kdyby cokoliv, vrátili bychom se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 12:51

Jela bych ani minutu bych neváhala :-) mám na sobě vyzkoušený, že jakmile odjedu mimo Prahu tak je mi dobře a žádný nevolnosti. U prvního těhotenství jsem byla u moře asi 2× a vždycky mi to udělala dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
1.7.14 12:53

Takhle na začátku klidně. Já byla asi v 6tt a dobrý. Jen tedy celodenní prohlídka Lisabonu mi dala hodně zabrat, bylo strašné vedro. Ale stálo to za to. Snad se tam ještě někdy podívám. Pokud nemáš hrozné nevolnosti, tak proč ne. V tomhle období je to buď a nebo a pokud by se mělo něco stát, tak se to stane stejně tak v cizině jako doma. Nejela bych ve 3. trimestru, to už jsem beztak byla ráda, že jsem ráda. A taky kdybych rodila třeba předčasně, tak bych si to vyčítala. Jen dej pozor na pojištění, poptej se, aby krylo i případné zdravotní komplikace s těhotenstvím. Ale takhle na začátku s tím myslím není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
1.7.14 13:02

Já jsem byla s naší malou Emičkou v 8tt a bylo to skvělý :kytka:

Nemáš pupek, nic ti nepřekáží :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.7.14 13:11

Byla jsem asi 4tt do 8tt (při odletu jsem nevěděla, že jsem těhotná) a rozhodně to nebyl hotel a už vůbec ne all inclusive :mrgreen: a v pohodě :) akorát po cestě zpět jsem zblila každé letiště :poblion: :oops:

Pokud je těhotentví v pořádku, tak letadlo tak brzo neuškodí, pokud je tam nějaký (dosud skrytý) problém, zřejmě by se projevil i kdybys na dovolenou nejela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.7.14 13:16

Jela bych. První těhotenství jsme v cca 10tt byla na poznávačce Paříž- nevolnosti jen večer ale jinak super. Při druhé dcerce jsme v 25 tt lezla v Alpách túry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
1.7.14 13:23

Pokud nemáš vyloženě rizikové těhotenství, tak bych jela. Syn bude taky nadšený, ve dvou letech už si to užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí