Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jedete někdo zhruba v tomhle období k moři? Nejdřív jsem nechtěla, ale teď mi polevily nevolnosti a jela bych hned, i s dvouletým synem. Naposled jsme někde byli ve 2011 a s dalším mimčem pak dřív než 2017 nepojedeme nikam. Mám pocit, že mi změna pomůže. Už jen představa all inclusive mi zvedá náladu.
A na co se teda ptas, jestli jet v 9tt, nebo v tomto obdobi (zacatek cervenece)?
I kdyz to je fuk - jed ![]()
@eidamek
Pokud jsi v pohodě, tak klidně jeď, akorát třeba já, jelikož jsem až moc přemýšlivá, bych si alespoň v hlavě naplánovala co dělat v situaci, kdy např. začnu krvácet…
Jen jed
ja jsem byla cca ve 12.tt + 11 mes dcera a ani all inclusive to nebylo
at uz mas sbaleno ![]()
My dovolenou u moře stornovali. Byla jsem ve druhým měsíci. Nechtěla jsem riskovat. Mně teda bývalo zle skoro každej den. Ale i tak.. nejela bych, ale každej to vidí jinak
Příští rok máme v plánu Itálii.. i s malým ![]()
Já bych nejela… ale to máme prostě každá jinak. Poptej se hlavně tvého gynekologa a pokud se jinak těšíš, tak asi nejni co řešit.
Loni jsme byli. Byla jsem cca 11. týden. Jeli jsme ale „jenom“ do Chorvatsko, že kdyby cokoliv, vrátili bychom se.
Jela bych ani minutu bych neváhala
mám na sobě vyzkoušený, že jakmile odjedu mimo Prahu tak je mi dobře a žádný nevolnosti. U prvního těhotenství jsem byla u moře asi 2× a vždycky mi to udělala dobře. ![]()
Takhle na začátku klidně. Já byla asi v 6tt a dobrý. Jen tedy celodenní prohlídka Lisabonu mi dala hodně zabrat, bylo strašné vedro. Ale stálo to za to. Snad se tam ještě někdy podívám. Pokud nemáš hrozné nevolnosti, tak proč ne. V tomhle období je to buď a nebo a pokud by se mělo něco stát, tak se to stane stejně tak v cizině jako doma. Nejela bych ve 3. trimestru, to už jsem beztak byla ráda, že jsem ráda. A taky kdybych rodila třeba předčasně, tak bych si to vyčítala. Jen dej pozor na pojištění, poptej se, aby krylo i případné zdravotní komplikace s těhotenstvím. Ale takhle na začátku s tím myslím není problém.
Já jsem byla s naší malou Emičkou v 8tt a bylo to skvělý ![]()
Nemáš pupek, nic ti nepřekáží ![]()
Byla jsem asi 4tt do 8tt (při odletu jsem nevěděla, že jsem těhotná) a rozhodně to nebyl hotel a už vůbec ne all inclusive
a v pohodě
akorát po cestě zpět jsem zblila každé letiště
![]()
Pokud je těhotentví v pořádku, tak letadlo tak brzo neuškodí, pokud je tam nějaký (dosud skrytý) problém, zřejmě by se projevil i kdybys na dovolenou nejela ![]()
Jela bych. První těhotenství jsme v cca 10tt byla na poznávačce Paříž- nevolnosti jen večer ale jinak super. Při druhé dcerce jsme v 25 tt lezla v Alpách túry.
Pokud nemáš vyloženě rizikové těhotenství, tak bych jela. Syn bude taky nadšený, ve dvou letech už si to užije.