A-derma Exomega - alergická reakce?

39
27.3.14 14:01

A-derma Exomega - alergická reakce?

Ahoj, má někdo zkušenost s negativní reakcí na tuto kosmetiku?
Syn má 2,5 roku a o víkendu jsme začali používat na koupání sprchový gel + krém z této řady, v úterý ráno jsem při oblékání zjistila že má vysypanou vyrážku na hrudníčku a na zádech od krku po lopatky. Taková tmavě růžová vystouplá krupička. Ale nikde jinde. Nesvědí. Na těch zádech se mu teď rozlezlo až dolů k zadečku. Vypadá to přesně jako vyrážka u šesté nemoci, ale tu jsme měli v lednu a teď nemá vůbec teplotu, nic mu jinak není. Žádné nové potraviny nejedl, prací prášek jsem neměnila, nemoci jsem konzultovala s doktorkou po telefonu, ale bez teplot a jiných příznaků ji taky nic nenapadlo. Tak právě zbývá ta kosmetika, ale nikdy jsem neslyšela, že by se z toho někdo osypal. :nevim:
Předem díky za vaše reakce a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1196
27.3.14 14:11

…a nezpotil se ti? Nemohly by to být potničky? Počasí je blbý, chvilku zima, tak malou obleču a za chvíli je orosená…alergie může samozřejmě být na cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.3.14 14:13

Nám právě tahle kosmetika pomáhá vůbec přežít, a že se osype naprosto po všem a hned, na A-dermu nikdy reakce, dokonce se vysypala i po Biodermě, ale po A-dermě nikdy. Tak to ti nevím, jestli tam je fakt něco, co by mu nesedlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.3.14 14:21
@Alka píše: …a nezpotil se ti? Nemohly by to být potničky? Počasí je blbý, chvilku zima, tak malou obleču a za chvíli je orosená…alergie může samozřejmě být na cokoliv

To mě taky napadlo ten první den, ale na těch zádech se to rozlízá. Až se vzbudí, zkusím vyfotit.
Doktorka říkala umývat jen vodou a dát Fenistil kapky, tak musíme pár dní počkat, jestli to samo zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.3.14 14:28

@terinka4444 No právě :roll: Já jsem toho pročetla spoustu, než jsem se rozhodla ji koupit, tak mi to taky nejde do hlavy. Bohužel časově se to shoduje, ale může to být samozřejmě i z něčeho jiného a těžko vypátrat z čeho. Jedině až to zmizí, zkusím třeba po dvou měsících nasadit A-dermu znovu a pak už by to bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.3.14 14:29

Mně tato kosmetika taky dělá zle, jsem taky atopik. Obsahuje oves a ten mi pravděpodobně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.3.14 14:41

@tobiasia A můžu se zeptat, jak se to projevuje? Taky nějaká vyrážka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.3.14 18:44

Adermou se mazu ted ja i dcera. A teda ani jedna nemame reakci…a musimrict, diky bohu za ten krem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.3.14 19:30
@Marcy11 píše:
@tobiasia A můžu se zeptat, jak se to projevuje? Taky nějaká vyrážka?

Spíš mě to štípalo a svědělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek