A je po mlíčku :o(

Anonymní
17.1.11 11:20

a je po mlíčku :o(

ahoj maminky,chtěla jsem se zeptat,od včerejška jako by se mě uplně ztratilo mlíko,piju čajík od weledy ,přikládám a nic:((malá 5týdnu)brečí ..má hlad .mám doma nutrilon ten ale nechce, tak jsem si nechala poslat pro Bebu.máte někdo zkušenosti?jak miminko reaguje z náhlého přejití na UM?mám strach, že se mě mlíko už nerozteče .nikdo z naší rodiny nemohl kojit déle jak měsíc :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3544
17.1.11 11:21

a což takhle homeopatika na podporu tvorby mat. mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
17.1.11 11:21

ricinum comunis 5ch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.1.11 11:23

susena syrovatka je dobra, nebo zkousela jsi odsavat? aby se ti tvorilo vice mleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:24

homeo mě nikdy nepomohli,žádné…a to jsem je v těhu zkoušela snad na všechny moje problemy… takže v ně moc nevěřim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 11:24

odsavam po kazdem kojeni..problem s mlikem mam uz od zacatku

• Citovat
  • Upravit
8651
17.1.11 11:25

Podle čeho soudíš, že se ti ztratilo mléko? Podle mě se u vás může jednat o klasický růstový spurt, kdy je mléka dočasně nedostatek, stačí často přikládat (třeba i po hodině) a za pár dní se stav upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
17.1.11 11:25

Nic si z toho nedělej :wink: Já kojila u syna 6 týdnů a u dcerky jen 4 týdny - dělala jsem co jsem mohla, ale prostě mlíčko nebylo :cry: Ořvala jsem to dost, ale nedá se nic dělat - a podle slov pediatričky mých dětí - však oni z UM taky vyrostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:30

soudím podle toho ,že od včerejšího nakojení,mlíčko prostě není ani kapka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14434
17.1.11 11:33

Já mám 6 týdenní holčičku.Když měla malá 14 dní dostala jsem do jednoho prsa zánět a večer jsem z něj nevymáčkla už ani kapičku.Do toho jsem měla i další problémy s prsama.Dle pediatričky dát bebu a nějaký čas nekojit (bradavky v hrozném stavu).Mi to bylo líto tak jsem začala odsávat,zprvu nic moc neteklo ale pak se to zlepšilo.Koupila jsem si i odsávačku na dvě prsa,pila jsem co se dalo a jedla ricinnus comunnis.A nyní můžu říct,že to pravé prso zase dohnalo a už produkuje stejně jako to levé.Nám se bohužel nedaří kojit :( malá se mi u prsa strašně vzteká,kroutí,odtahuje,řve takže jen odsávám a krmím z lahvičky.Ale dokud mám mlíčko tak chci pro to udělat maximum abych ji dávala to mé.Takže určitě koj koj co nejčastěji to půjde a po kojení ještě odsávej,ikdyž nic nepoteče tak prsa stimuluješ.A do pár dní bys měla vidět změnu.A taky hodně pít,u kojení teplé oblklady na prsa,střídat prsa i několikrát za jedno kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:33

do toho všeho má malá poslední tři dny hnědou trochu hlenovitou stoličku,dr.řikala,že to bude nejspíše z toho ,že beru železo,ale dočetla jsem se také ,že se muže jednat o hladovou stoličku… :-x

• Citovat
  • Upravit
14434
17.1.11 11:35

hlenovitá je asi hladová co jsem taky četla.A nemůže ti tvá pediatrička půjčit váhu,že bys vážila kolik malá vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:36

jinak ale přibíráme vcelku pěkně.malá měla porodní váhu 3420g spadla na 3180g a ted mame 4120g

• Citovat
  • Upravit
8651
17.1.11 11:40
Anonymní píše:
soudím podle toho ,že od včerejšího nakojení,mlíčko prostě není ani kapka :nevim:

Jako že nic neodstříkáš? To nemusí znamenat nedostatek mléka… Miminko čůrá jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
17.1.11 11:42

každej to má individuálně…raději kontaktuj laktační poradkyni, probere přímo Tvůj problém…tady bude každej radit podle sebe, co mu zabralo. jistě poradí i s tím, jak do malé dostat UM. možná to není tím, že jí nechutná, ale třeba odmítá lahvičku a bude lepší to zkusit pomocí AK - alternativního kojení pomocí stříkaačky, ale to Ti jistě poradí.

mrkni sem http://www.kojeni.cz/poradci.php

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová