Bolesti v oblasti dělohy, ultrazvuk čistý, hladina hcg v krvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
swe
30
26.1.14 18:42
@delice píše:
No jestli má přijít MS až za 3 týdny, tak by teoreticky ještě neměla proběhnout ani ovulace, i když ty cykly míváš delší. Těhotná bys mohla být jedině i přes proběhlou MS a to už by možná mohlo být na testu něco vidět a nebo ti teprve přijde ovulace. Ale to jsou jen spekulace, jak by to mohlo být, může to být úplně jinak a můžeš mít třeba z nějakého důvodu rozházený cyklus. Jestli máš potíže, šla bych znovu na vyš.

už tam v pondělí pojedu a uvidím, co a jak, kdyby to bylo mimoděložní těhotenství tak by snad test taky ukázal ne|? mě už nic nenapadá, doktorka mi řekne, že zánět to není, ani těhotenství, ale děloha se roztahuje, já jsem z toho trochu blázen, jestli mi můj gynekolg řekne, že jsem těhotná hodím si z toho mašli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
26.1.14 18:44

Nechci strasit, ale u kamaradky se po stejnych priznacich jako mas ty (slaba menzes, nizka hladina hcg, bolest v podbrisku) potvrdilo mimodelozni tehotenstvi. Takze pokud budes mit zase bolesti, tak na nic necekej a k lekari.
Drzim pesti, at jsi jiny pripad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.14 18:44
@nikol.ondrášovka píše:
takže co to udělá když si ted udělám těhotský test? :lol:

Vybouchne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.1.14 18:46
@Sibyla0 píše:
Vybouchne :P

Si myslim. Vyzkouším to :D

• Citovat
  • Upravit
swe
30
26.1.14 18:47
@Elvis1. píše:
Nechci strasit, ale u kamaradky se po stejnych priznacich jako mas ty (slaba menzes, nizka hladina hcg, bolest v podbrisku) potvrdilo mimodelozni tehotenstvi. Takze pokud budes mit zase bolesti, tak na nic necekej a k lekari.
Drzim pesti, at jsi jiny pripad :-)

díky, tak já si to myslím taky že to tak je, myslela jsem si tedy než jsem včera jela do nemocnice, že se jedná buď o těhotenství, zánět a nebo mimoděložní těhotenství, vše mi bylo vyloučeno až na to mimoděložní…uvidím zítra, jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.1.14 18:48

A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
26.1.14 18:52
@Denie píše:
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "?? :think:
že by?? kolik je vlastně normální stupnice hcg bez těhotenství víte tu někdo??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
26.1.14 18:53

Pokud je hcg 0,50 tak to neni zadny tehotenstvi ani mimodelozni. Spis nejaky mohlo byt ale davno odeslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.14 18:54
@Denie píše:
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "?? :think:

Myslím, že ano. Hlavně hodnota myslím až do deseti jednotek se považuje za negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
26.1.14 18:55

Aha… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
26.1.14 18:57

A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.1.14 18:58

@swe hlavu vzhůru, nevyšlo to teď, vyjde to příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.1.14 18:59
@swe píše:
A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi :(

Moc pravděpodobné to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
26.1.14 19:01
@Denie píše:
@swe hlavu vzhůru, nevyšlo to teď, vyjde to příště ;)

to doufám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.1.14 19:20

@swe jk dlouho se pokoušíte o dítě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie