Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@delice píše:
No jestli má přijít MS až za 3 týdny, tak by teoreticky ještě neměla proběhnout ani ovulace, i když ty cykly míváš delší. Těhotná bys mohla být jedině i přes proběhlou MS a to už by možná mohlo být na testu něco vidět a nebo ti teprve přijde ovulace. Ale to jsou jen spekulace, jak by to mohlo být, může to být úplně jinak a můžeš mít třeba z nějakého důvodu rozházený cyklus. Jestli máš potíže, šla bych znovu na vyš.
už tam v pondělí pojedu a uvidím, co a jak, kdyby to bylo mimoděložní těhotenství tak by snad test taky ukázal ne|? mě už nic nenapadá, doktorka mi řekne, že zánět to není, ani těhotenství, ale děloha se roztahuje, já jsem z toho trochu blázen, jestli mi můj gynekolg řekne, že jsem těhotná hodím si z toho mašli…
Nechci strasit, ale u kamaradky se po stejnych priznacich jako mas ty (slaba menzes, nizka hladina hcg, bolest v podbrisku) potvrdilo mimodelozni tehotenstvi. Takze pokud budes mit zase bolesti, tak na nic necekej a k lekari.
Drzim pesti, at jsi jiny pripad ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
takže co to udělá když si ted udělám těhotský test?
Vybouchne ![]()
@Elvis1. píše:
Nechci strasit, ale u kamaradky se po stejnych priznacich jako mas ty (slaba menzes, nizka hladina hcg, bolest v podbrisku) potvrdilo mimodelozni tehotenstvi. Takze pokud budes mit zase bolesti, tak na nic necekej a k lekari.
Drzim pesti, at jsi jiny pripad
díky, tak já si to myslím taky že to tak je, myslela jsem si tedy než jsem včera jela do nemocnice, že se jedná buď o těhotenství, zánět a nebo mimoděložní těhotenství, vše mi bylo vyloučeno až na to mimoděložní…uvidím zítra, jak to dopadne
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "?? ![]()
@Denie píše:že by?? kolik je vlastně normální stupnice hcg bez těhotenství víte tu někdo??
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "??
Pokud je hcg 0,50 tak to neni zadny tehotenstvi ani mimodelozni. Spis nejaky mohlo byt ale davno odeslo
@Denie píše:
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "??
Myslím, že ano. Hlavně hodnota myslím až do deseti jednotek se považuje za negativní.
A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi ![]()
@swe píše:
A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi
Moc pravděpodobné to není ![]()