Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@swe píše:
A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi
Tak první píšeš, že když ti gyndař potvrdí, že jsi těhotná, tak že si hodíš mašli a teď píšeš, že se snažíte o dítě..?WTF???
@Jennýsek píše:
Tak první píšeš, že když ti gyndař potvrdí, že jsi těhotná, tak že si hodíš mašli a teď píšeš, že se snažíte o dítě..?WTF???
už zase? ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@swe jk dlouho se pokoušíte o dítě?
no skoro půl roku
@nikol.ondrášovka píše:
už zase?
hodit si mašli jsem myslela z toho důvodu, že mi v nemocnici tvrdili že ne a kdyby na gydně mi řekl, že jo, tak z toho… chápeš??
@Denie píše:
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "??
Jojo tohle zni logicky a nejpravdepodobneji…
@swe u netehotnych je hcg nula. Pod 8 jednotek se to bere jako negativni, ale slysela jsem i o vyjimce potvrzujici pravidlo..
Z vlastni zkusenosti: mela jsem v 5tt hcg 65 a stoupalo pomalu…v 9tt jsem spatne se vyvijejici tehu samovolne potratila.
To bylo poprve…Mesic na to jsem otehotnela znovu a vse uz mylo v poradku, v naruci mam ted krasnou zdravou temer 4mesicni dceru.
Tot pro povzbuzeni.
@Elvis1. píše:
Jojo tohle zni logicky a nejpravdepodobneji…
Taky bych to taky viděla a i ta zvětšená děloha by tomu odpovídala ![]()
Tak a je tu další problém…dneska měla nastat ovulace a dle bazální teploty nic, teplota je pořád 36.6 celsia, tak to jsem zvědavá, co mi dneska gynekolog řekne
@swe Tak pokud má nastat ovulace dnes, tak je celkem logické, že teplota nic, neb ta stoupá až po ní…
@j.a.n.i1 píše:
@swe Tak pokud má nastat ovulace dnes, tak je celkem logické, že teplota nic, neb ta stoupá až po ní…
určitě?? takže se jako strachovat nemám?
@Elvis1. píše:
@swe u netehotnych je hcg nula. Pod 8 jednotek se to bere jako negativni, ale slysela jsem i o vyjimce potvrzujici pravidlo..Z vlastni zkusenosti: mela jsem v 5tt hcg 65 a stoupalo pomalu…v 9tt jsem spatne se vyvijejici tehu samovolne potratila.
Tot pro povzbuzeni.
To bylo poprve…Mesic na to jsem otehotnela znovu a vse uz mylo v poradku, v naruci mam ted krasnou zdravou temer 4mesicni dceru.
jj díky
@swe Určitě
a hlavně tedy nevím jak u tebe, ale u mě byl rozptyl v ovulaci běžně cca 3-4 dny.
Dobrý den, dnes jsem absolvovala NT+ test a mám zvýšenou hodnotu HCG jsem v 13týdnu, nevíte co to znamená, je to normální? jsem z toho vystrašená..děkuji za odpovědi holky ![]()