Bolesti v oblasti dělohy, ultrazvuk čistý, hladina hcg v krvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
26.1.14 19:43
@swe píše:
A nemohlo by to být i to že jsem krátce těhotná a hladina bude postupně stoupat?? už se s přítelem dlouho toiž snažíme o mimi :(

Tak první píšeš, že když ti gyndař potvrdí, že jsi těhotná, tak že si hodíš mašli a teď píšeš, že se snažíte o dítě..?WTF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.1.14 20:27
@Jennýsek píše:
Tak první píšeš, že když ti gyndař potvrdí, že jsi těhotná, tak že si hodíš mašli a teď píšeš, že se snažíte o dítě..?WTF???

už zase? :roll:

• Citovat
  • Upravit
swe
30
26.1.14 22:07
@nikol.ondrášovka píše:
@swe jk dlouho se pokoušíte o dítě?

no skoro půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
26.1.14 22:09
@nikol.ondrášovka píše:
už zase? :roll:

hodit si mašli jsem myslela z toho důvodu, že mi v nemocnici tvrdili že ne a kdyby na gydně mi řekl, že jo, tak z toho… chápeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.1.14 22:14
@swe píše:
no skoro půl roku

To je jeste dobry. Tak at se brzy zadari

• Citovat
  • Upravit
902
26.1.14 22:34
@Denie píše:
A nemůže to být třeba tak, že otěhotněla minulý cyklus, ale neuchytilo se to, tak přišla MS a to hcg co bylo v krvi 0,50 bylo jakoby "zbytkové "?? :think:

Jojo tohle zni logicky a nejpravdepodobneji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
26.1.14 22:39

@swe u netehotnych je hcg nula. Pod 8 jednotek se to bere jako negativni, ale slysela jsem i o vyjimce potvrzujici pravidlo..

Z vlastni zkusenosti: mela jsem v 5tt hcg 65 a stoupalo pomalu…v 9tt jsem spatne se vyvijejici tehu samovolne potratila.
To bylo poprve…Mesic na to jsem otehotnela znovu a vse uz mylo v poradku, v naruci mam ted krasnou zdravou temer 4mesicni dceru.

Tot pro povzbuzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
26.1.14 22:39
@Elvis1. píše:
Jojo tohle zni logicky a nejpravdepodobneji…

Taky bych to taky viděla a i ta zvětšená děloha by tomu odpovídala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
27.1.14 09:26

Tak a je tu další problém…dneska měla nastat ovulace a dle bazální teploty nic, teplota je pořád 36.6 celsia, tak to jsem zvědavá, co mi dneska gynekolog řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
27.1.14 09:29

@swe Tak pokud má nastat ovulace dnes, tak je celkem logické, že teplota nic, neb ta stoupá až po ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
27.1.14 09:35
@j.a.n.i1 píše:
@swe Tak pokud má nastat ovulace dnes, tak je celkem logické, že teplota nic, neb ta stoupá až po ní…

určitě?? takže se jako strachovat nemám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swe
30
27.1.14 09:37
@Elvis1. píše:
@swe u netehotnych je hcg nula. Pod 8 jednotek se to bere jako negativni, ale slysela jsem i o vyjimce potvrzujici pravidlo..

Z vlastni zkusenosti: mela jsem v 5tt hcg 65 a stoupalo pomalu…v 9tt jsem spatne se vyvijejici tehu samovolne potratila.
To bylo poprve…Mesic na to jsem otehotnela znovu a vse uz mylo v poradku, v naruci mam ted krasnou zdravou temer 4mesicni dceru.

Tot pro povzbuzeni.

jj díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
27.1.14 09:51

@swe Určitě :-) a hlavně tedy nevím jak u tebe, ale u mě byl rozptyl v ovulaci běžně cca 3-4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
27.1.14 12:23

@swe dej nam vedet, co dnes doktor. drzim pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.1.14 17:40

Vyšši HCG

Dobrý den, dnes jsem absolvovala NT+ test a mám zvýšenou hodnotu HCG jsem v 13týdnu, nevíte co to znamená, je to normální? jsem z toho vystrašená..děkuji za odpovědi holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí