Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já sem ještě napíšu jednou dotaz abyste si nedělali srandu ze mě do podrobna a v chápavém znění… Takže všechny mé mestruace probíhají tak že trvají 5dní a jdou po sobě 31dní až na tuto, která přišla 9.1. byla slabá a trvala celkem 7dní, s přítelem jsme spolu spali 24.12. bez ochrany v době mých plodných dnů, stejně přišla potom mesntruace. Bolesti přišli dva dny po menstruaci a to jsme s přítelem spolu spali bez ochrany zase… Ty bolesti jsou kolísavé to znamená že jeden den to nebolí vůbec, ale ted to bolí už druhý den hodně. Včera jsem tudíž byla v nemocnici a tam mi řekla, že je vše v pořádku a těhotná nejsem ani zánět to není, tak co to tedy může být??
@swe obávám se že to ti tady nikdo nepoví, nejsme doktoři…a neber to špatně. cokoliv v tom bříšku může být
@MarkétkaBeruška píše:
@swe obávám se že to ti tady nikdo nepoví, nejsme doktoři…a neber to špatně. cokoliv v tom bříšku může být
já to chápu, jen mě to jakozmátlo vše, uvidí se jak to dopadne dál, ale už jsem se radovala, že mimi bude
@swe chápu, ale opravdu je tolik možností co to může být, zajdi znova k lékaři a uvidíš…
@MarkétkaBeruška píše:
@swe chápu, ale opravdu je tolik možností co to může být, zajdi znova k lékaři a uvidíš…
v pondělí razím na gyndu a uvidí se, jen mě ještě zaráží teda ne že bych byla blbá, ale to se děloha roztahuje i při menstruaci?? to slyším tedy prvně, doktorka prý říkala, že se asi blíží menstruace která jako mimochodem má přijít až tři týdny
@nikol.ondrášovka píše:
@swe no když nevědí v nemocnici takmy taky ne.
tak jasně že ale třeba sem myslela, že to tu měl taky někdo podobně jako já a mohl by mi říct co to asi tak může být
@swe píše:
tak jasně že ale třeba sem myslela, že to tu měl taky někdo podobně jako já a mohl by mi říct co to asi tak může být
dobře ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
japrávě myslela že v pozdějším těhotenství už to nějak nefunguje
nvm, nezkoušela jsem to, ale zkus ![]()
@Andy27 píše:
Jsem psala ja anonym.me to preklepava na tel
ok
@dani24687 píše:
nvm, nezkoušela jsem to, ale zkus
jestli na mě nebudou blbě čučet co to kupuju
i když břicho mám furt tlustý ![]()
No jestli má přijít MS až za 3 týdny, tak by teoreticky ještě neměla proběhnout ani ovulace, i když ty cykly míváš delší. Těhotná bys mohla být jedině i přes proběhlou MS a to už by možná mohlo být na testu něco vidět a nebo ti teprve přijde ovulace. Ale to jsou jen spekulace, jak by to mohlo být, může to být úplně jinak a můžeš mít třeba z nějakého důvodu rozházený cyklus. Jestli máš potíže, šla bych znovu na vyš.
@mamina44 tady sníh :