Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronickav 6e se test má vždy vyhodnocovat jako celek a netahat z něj jednu hodnotu ![]()
Takže můžu být v klidu?
bylo to napsano jen v poznámce jinak mi vyšli hodnoty v pořádku a test negativní…:)
@Veronickav Přesně tak
já ji zas měla pro změnu nízkou… ale jinak celek taky negativní.
Tak to jsem klidněší..já tam mám napsáno doporučujeme TT v 16týdnu a to nevím co znamená, ale musím myslet pozitivně..:) děkuji za odpověd ![]()
@Veronickav TO jsou triple testy, já na nich nebyla, jsou méně přesné než ten NT screening
No ty mě čekají..tak uvidíme…doporučili mi je…jsou to nervicky, ale budu myslet pozitivne ![]()
Zajímal by mne Vás názor… Před 4 dny mne začalo bolet v podbřišku jako u MS, 9dni od styku, napadlo mne udělat si test, ačkoli to bylo teprve 21DC, test pozitivní, druhy den jiny test silne čárky, návštěva lékařky, ta viděla vysokou sliznici, zvětšený jeden válečník a v děloze malinkaté prosvětlení. Dnes opět test pozitivní, ale tělo se chova jakobych mela dostat MS, které má nastat az cca za 5dni.
Leva23: Pravděpodobně jsi těhotná. Těhotenské příznaky jsou někdy podobné PMS. Tak buď v pohodě ![]()