A proč se vztekají vaše děti?

30982
27.8.15 14:05

A proč se vztekají vaše děti?

Trochu pro odlehčení.

Zajímalo by mě, jaké jsou důvody hysteráčků u vašich ratolestí? Dcera se mi tu teď už celkem dlouho vztekle valí po podlaze, protože jsem jí ukázala, jak se dělá čára podle pravítka (což ukázat chtěla). Možná byla moc rovná :nevim: :mrgreen:?

Kupodivu s rozumem přechází situace, kdy jí odmítnu něco koupit, nedělá scény, že musíme odněkud domů, s mladším bráchou se dělí, a pak mi tu půl hodiny vyvádí kvůli „hovadině“ (jasně, pro ni to asi hovadina nebyla, ale hlava mi to nějak nebere).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
27.8.15 14:10

@Hobitka moje malá je ještě malá..takže se vzteká pořád…když jí něco nejde, když nedostane další piškot, když mi musí dát ruku u cesty…ale zatím žádné velké scény naštěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
1883
27.8.15 14:10

Až na tuhle otázku budu znát odpověď, půjdu si rovnou pro Nobelovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.8.15 14:11

@Hobitka Dneska byla strašná scéna a hrozný nefalšovaný neštěstí s obříma slzama proto, že když šťouchne z boku do mašinky, svalí se z kolejí :nevim:
EDIT: Jsou mu 3 a čtvrt, žádný malý mimino..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
27.8.15 14:12

Vetsinou protoze rozsvitim kdyz to chtel udelat on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.8.15 14:13

On je k tomu potreba duvod? :zed:

Vseobecne jakekoli moje pokusy deti neco aktivne naucit u nich vyvolava vztek. Takze treba opraveni drzeni tuzky, oi jeci, pak jecim ja, pak se kazdy odeberem do sveho koutka a za hodinu dite prijde, ze by to teda chtelo opravit. Opravim, kresli, vezme jinou barvu, zase spatne, ja se pokusim opravit a jedeme druhy kolo :cert:

A pak jsou stavy „vsechno spatne“, kdy se vztekaj, ze jsem se na ne podivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621

Že mu svítí sluníčko do očí… že mu něco nefunguje tak, jak si usmyslel (třeba že malá mašinka neutáhne velký křeslo atd.)… že musí jít spát… že musí vstávat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30828

U nás momentálně největší scény proto, že nebyla doma/v předsíni/v koupelně/na záchodě první - to je řev, že bych myslela, že jí upadne nejméně jedna noha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.8.15 14:14
@Ondrášovka.N píše:
Vetsinou protoze rozsvitim kdyz to chtel udelat on :nevim:

jo, to je fakt, rozveceni svetel, zavirani dveri, cudliky u semaforu, dveri autobusu, vytahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
@Bibi239 píše:
A pak jsou stavy „vsechno spatne“, kdy se vztekaj, ze jsem se na ne podivala.

Nebo nepodívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Tak malýmu budou brzydva roky a momentálně se nejvíc vzteká když neni po jeho nebomu něco zakážu a hlavně taky když si něco nemůže na písku půjčit, nebo to musí vrátit. Včera rval holčičce z ruky kočárek, takový ty golfkya strašná scéna, páč on to hrozně chtěl. Nevíte někdo kdy tohle období skončí? Ve třech letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.8.15 14:15

@Hobitka můj ročák pořád kvůli něčemu, před chvilkou proto, že jsem si mu dovolila sebrat prázdnou flašku a jít mu udělat nový čaj :mrgreen: :lol: 99% jsou to naprosté kraviny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
27.8.15 14:15

U nás jsou scénky z naprosto neočekávaných důvodů.
Jako vede klasika - chci jíst/nechci jíst, chci spát/nechci spát, chci cokoliv/nechci cokoliv.
Ale občas se vytasí s nějakou specialitkou. Např. nedávno chytil hysterák, že jsem mu utřela mokrou sedačku na odrážedle. Chvilku sem přemejšlela, že mu ji zpátky vymáchám v nejbližší louži :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.8.15 14:16
@Hobitka píše:
Trochu pro odlehčení.

Zajímalo by mě, jaké jsou důvody hysteráčků u vašich ratolestí? Dcera se mi tu teď už celkem dlouho vztekle valí po podlaze, protože jsem jí ukázala, jak se dělá čára podle pravítka (což ukázat chtěla). Možná byla moc rovná :nevim: :mrgreen:?

Kupodivu s rozumem přechází situace, kdy jí odmítnu něco koupit, nedělá scény, že musíme odněkud domů, s mladším bráchou se dělí, a pak mi tu půl hodiny vyvádí kvůli „hovadině“ (jasně, pro ni to asi hovadina nebyla, ale hlava mi to nějak nebere).

Tak jsem rada, ze nejsme sami, kdo to tak ma. Kolikrat si taky klepu na celo, kvuli cemu se malej dokaze tak vztekat. Pritom taky, deli se, vetsinou se nevzteka kdyz chce neco koupit ani kdyz odnekad odchazime…ale vzteka se z nicehonic oresne kvuli takovejm hovadinam jako je treba rovna cara podle pravitka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16433
27.8.15 14:17

Starsi, ze mu malej bracha furt vsechno bere a kdyz se nepodari sebrat, tak radsi zbori. Mladsi se vztekne, kdyz mu starsi ukradene veci paci z ruky a vypada to, ze neobhaji ulovek.

Příspěvek upraven 27.08.15 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect