A snídají vaše děti ráno před MŠ?

7.9.15 19:45

A snidaji vase deti rano pred MS?

Zaujala mne diskuze jestli prvnacci snidaji, zeptam se na skolkove děti, to moje nesnida, až ve školce svacinku. Ráno nestíháme, ani moc nechce, a pak by asi nejedl ve školce…co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
7.9.15 19:48

Snídaně je nejdůležitější jídlo dne, takže ano, má dcerka ráno snídá před školkou - i kdyby to měl být jogurt a čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415

Naši taky ne, max pár piškotů. Vstávají v půl šesté, takže nemají chuť. Snídají až ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733

Syn nesnida. Ma o 7 mliko a jidlo az svacinu ve skolce, ktoru aj tak nesni. Zje povetsine az obed. Vek 2,6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
7.9.15 19:52

Dcera snídá, ale půl rohlíku do sebe tlačí třičtvrtě hodiny. Kdyby to záleželo na ní, nejedla by, až ve školce svačinu. A nebo by snídala něco, co jí víc jede - piškoty, brumíka, bebe. To by snídala každý den a bleskurychle. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
7.9.15 19:53

Ano, snídá v 7:45 a ve školce má hned o půl deváté svačinku. O tom jak dlouho dělá, že snídá, by už byla jiná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.9.15 19:53

Moje malá toho ráno nejí vůbec a ve školce toho taky nepojí
PS: ze začátku jsem to četla jako před menstruací :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
7.9.15 19:55

Zatim snida jako normalne, v 7 hodin, vetsinou nejakou obilnou kasi nebo vajicka. Po devate maji svacu a tu ji taky. Ale on je a vzdy byl dobry jedlik a zadny troskar.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Kluk snídá (vstavame už v 6) a svačinu mají kolem 9. Takže by byl dlouho bez jídla.

• Citovat
  • Upravit
17013

Ne, náš nesnídá, vstává ve 3/4 na 7 a v 7:10 vyjíždíme. Jako on normálně po vstaní snídá až tak za 1,5-2h, dřív ani prd, takže by musel vstávat v 5 ráno a to ani náhodou, taky se chcu vyspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965

3,5letá si ráno dá mléko nebo kakao a pak svačinku ve školce. Já ji tam vodím až na osm, kolem půl osmé snídá, no a už před půl devátou mají svačinku. První den jsem jí dala klasickou snídani a paní učitelka mi v poledne smutně sdělovala, že dcerka svačinu odmítla. Teď ji prý bez problémů celou sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.9.15 19:56
@tumpach píše:
PS: ze začátku jsem to četla jako před menstruací :D :D :D

Jo, já taky a až mě zarazilo, že děti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.9.15 19:58

@araw vid, jsem ráda, že nejsem sama, kdo čte blbě, zakladatelce se tam vytratil háček na š, a pak z toho vzniká jiný název :D
:lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.9.15 20:01

U nás jak kdy, jsem radši, když se nasnídají, protože chleba s pomazánkou zatím ani jeden nezařadil mezi oblíbené pokrmy, takže svačinkám ve školce většinou moc nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.9.15 20:05
@tumpach píše:
PS: ze začátku jsem to četla jako před menstruací :D :D :D

Já taky, musela jsem to rozkliknout, jak mě to vyděsilo 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin