A zase ten těhotenský test

Anonymní
19.3.11 15:09

a zase ten těhotenský test

Ahoj,moc prosím o radu :-)
Mám asi dva dny zpoždění MS..včera odpoledne jsem zkoušela těhotenský test z dm drogerky..nějaký quick test v tyčince citlivost 25…vložila jsem ho do proudu a nic..podle mě byl ten konec hodně nasáklý..ani za deset minut nebylo ani v testovacím ani v kontrolním okýnku vůbec nic…večer jsem na něho jukla a už asi vyschl…a byla tam i druhá slabá čárka
A dneska,protože jsem ráno test žádný doma neměla,tak jsem se asi v deset vyčůrala do skleničky a jela koupit test..taky citlivost 25,ale na něm není nic

Tak nevím..jeslti včera ten test byl nějaký špatný nebo jeslti vadilo to,že jsem dneska nepoužila moč čerstvou :nevim:
máte někdo zkušenost..prosím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.3.11 15:10

a ještě přidávám fotky

• Citovat
  • Upravit
15674
19.3.11 15:14

Já mám zkušenos akorát s tím, že jsem taky nejdřív čůrala a pak kupovala test :mrgreen: .

Kup si test, nejlíp Mamatest 25, a udělej si ho ráno z první ranní moči. Držím pěstičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.3.11 15:34

Ale na tom do proudu vidím kontrolní čárku naprosto jasně a zřetelně, to se tam objevila až večer?

Osobně u mě zaschlí slabí duchové byli pozitivita, ale nemusí.

Doporučuju mamatest 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.11 15:37

jj obě se tam objevili až večer jak kontrolní tak duch na testovací…moc bych si přála být těhu..máme zasebou dvě IVF s neúspěchem,takže když by to ted bylo přirozený byla by to bomba :-)

• Citovat
  • Upravit
10683
19.3.11 16:02

Já když měla pozitivní test, tak bylo jedno jestli jsem ho udělala ráno nebo večer, ta druhá tam byla a to po KET jsem testovala už 6.den.
Držím palečky, aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.11 16:58

Ahojky, ja bych taky zkusila radsi mamatest 10, delala jsem si tri dny po zmeskane MS Gravitest a i mamatest 10 a na mamatestu byla ta carka videt lip, mnohem lip :) drzim moc pesticky a preji hodne stesti… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
19.3.11 17:17

Taky doporučuju mamatest i večer se mi tam krásně objevily //

• Citovat
  • Upravit
252
19.3.11 18:25

doporučuju mamatest a to ráno. opravdu jsou hladiny HCG nejvyšší, takže je největší šance..držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
19.3.11 18:31

mně se druhá čárka ukazovala silnější odpoledne než ráno :think: každopádně jsem pro nejcitlivější mamatest a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.5.12 20:39

ahoj holky…potřebuju utěšit…můžu ještě čekat, že jsem těhotná, když jsem si test dělala v neděli a mám to dostat dneska nebo zítra? Nic tam nebylo. bylo by tam něco vidět, kdybych byla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
9.5.12 20:46

Nemuselo by. Mě u prvních dvou těhotenství vyšli dvě čárky až v den očekávané ms a to ještě stráááášně slabě a po limitu. Záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. pokud byla později, můžou se čárky objevit až později. Držím palce :D

• Citovat
  • Upravit
7899
9.5.12 20:46

Ještě pořád můžeš být těhotná, někomu se to ukáže až i týden po spoždnění ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.5.12 20:48

díky za povzbuzení:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota19
21.6.12 02:43

Dobry den vsem, prosim o radu, mam zpozdeni 6 dni, test jsem si delala pred 5ti dny a vysel mi negativni. Je mozne, ze by za spozdeni mohl strest nebo neco jineho nez tehotenstvi? Predem dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex