Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám zkušenos akorát s tím, že jsem taky nejdřív čůrala a pak kupovala test
.
Kup si test, nejlíp Mamatest 25, a udělej si ho ráno z první ranní moči. Držím pěstičky
.
Ale na tom do proudu vidím kontrolní čárku naprosto jasně a zřetelně, to se tam objevila až večer?
Osobně u mě zaschlí slabí duchové byli pozitivita, ale nemusí.
Doporučuju mamatest 10.
jj obě se tam objevili až večer jak kontrolní tak duch na testovací…moc bych si přála být těhu..máme zasebou dvě IVF s neúspěchem,takže když by to ted bylo přirozený byla by to bomba ![]()
Já když měla pozitivní test, tak bylo jedno jestli jsem ho udělala ráno nebo večer, ta druhá tam byla a to po KET jsem testovala už 6.den.
Držím palečky, aby to klaplo.
Ahojky, ja bych taky zkusila radsi mamatest 10, delala jsem si tri dny po zmeskane MS Gravitest a i mamatest 10 a na mamatestu byla ta carka videt lip, mnohem lip
drzim moc pesticky a preji hodne stesti…
![]()
Taky doporučuju mamatest i večer se mi tam krásně objevily //
doporučuju mamatest a to ráno. opravdu jsou hladiny HCG nejvyšší, takže je největší šance..držím palce
mně se druhá čárka ukazovala silnější odpoledne než ráno
každopádně jsem pro nejcitlivější mamatest a držím palce ![]()
ahoj holky…potřebuju utěšit…můžu ještě čekat, že jsem těhotná, když jsem si test dělala v neděli a mám to dostat dneska nebo zítra? Nic tam nebylo. bylo by tam něco vidět, kdybych byla těhotná?
Nemuselo by. Mě u prvních dvou těhotenství vyšli dvě čárky až v den očekávané ms a to ještě stráááášně slabě a po limitu. Záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. pokud byla později, můžou se čárky objevit až později. Držím palce ![]()
Ještě pořád můžeš být těhotná, někomu se to ukáže až i týden po spoždnění ms..
Dobry den vsem, prosim o radu, mam zpozdeni 6 dni, test jsem si delala pred 5ti dny a vysel mi negativni. Je mozne, ze by za spozdeni mohl strest nebo neco jineho nez tehotenstvi? Predem dekuji za odpoved
Ahoj,moc prosím o radu
Mám asi dva dny zpoždění MS..včera odpoledne jsem zkoušela těhotenský test z dm drogerky..nějaký quick test v tyčince citlivost 25…vložila jsem ho do proudu a nic..podle mě byl ten konec hodně nasáklý..ani za deset minut nebylo ani v testovacím ani v kontrolním okýnku vůbec nic…večer jsem na něho jukla a už asi vyschl…a byla tam i druhá slabá čárka
A dneska,protože jsem ráno test žádný doma neměla,tak jsem se asi v deset vyčůrala do skleničky a jela koupit test..taky citlivost 25,ale na něm není nic
Tak nevím..jeslti včera ten test byl nějaký špatný nebo jeslti vadilo to,že jsem dneska nepoužila moč čerstvou

máte někdo zkušenost..prosím