Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, může být brzo a nemusí, jsme každá jiná.
Já testovala v neděli odpoledne 20 a byla jsem 10DPO a vyšela mi slabá čárka. Bylo to tři dny před MS.
Já bych počkala ještě 2 dny a pak bych zkusila test poránu. Mohla jsi mít ovulku třeba trošku později a test ještě těhu nezachytil.
Sia:To je krásná druhá čárka gratuluji
To na tom mém jde vidět slabounká ale to snad ani není myslím že je to jen ta šedá rýha ![]()
Anonymní píše:
Sia:To je krásná druhá čárka gratulujiTo na tom mém jde vidět slabounká ale to snad ani není myslím že je to jen ta šedá rýha
Zkus to vyfotit?
Ale jak jsem psala nemusí se ti to zobrazit tak brzo. Taky záleží kdy jsi měla ovulaci, víš to?
Ahojky,
souhlasím s holkama může i nemusí. Já tada testovala až 2den po vynechání MS a byla tam stejně silná čárka jak tak druhá. Pošly fotečku a uvidíš reakce
Nebo vyzkoušej citlivější testík
Budu držet palečky, aby tam byla potvůrka ![]()
Souhlasím, každá jsme ale jiná. Tohle mi vyšlo třetí den odpoledne po vynechané menstruaci. Mamatest 25. Držím palce ![]()
Tak já uklidním testovatelky, které nemají těsně po vynechání MS ducha. Toto je muj duch 6 dní po vynechání ![]()
Nainuva píše:
Tak já uklidním testovatelky, které nemají těsně po vynechání MS ducha. Toto je muj duch 6 dní po vynechání
Jani, ale byl tam
![]()
Zkusit můžeš, a kdyby byl náhodou uplně negatovní ještě bych to nebrala jako konečnou… a kdyby náhodou nebyl, tak tím líp ![]()
Já měla viditelné // na 25 mamatestu, 10-11 dpo, byla sice slaboučká, ale nebylo pochyb o tom že tam prostě je. a ted mi ječí v postýlce ![]()
Držím palce
Holky tak to vy tam máte nádherné // myslím že by se mi tam už taky slabá ukázala.odpoledne tam něco málo vidět šlo ted už tam nevidím nic.Zkusím počkat a uvidím ale nevěřím děkuji a ostatním gratuluji ![]()
Ahoj tak jsem dneska taky testovala a mám druhý den zpoždění a vyšel pozitivní, mám se začít radovat nebo radši počkat a udělat další testík za pár dní:)
Chtěla bych se zeptat mám dva dny zpoždění a dnes jsem si dělala 25 test ale v odpoledních hodinách,je na 25 test dvou denní zpoždění brzy?Je mi jasný že mi odepíšete udělat test z ranní moči ale mám už zítra nebo vyčkat ještě aspon dva dny mám doma jen ty 25 jednotkoví