Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
me se zdá,že tam něco je
ale vyckala bych jeste par dni a otestovala znovu a nebo zkusila koupit test s vyssi citlivosti ![]()
Renca127 píše:
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…
Mám před ssebou doma ten samý výsledek
, musíme zkusit zase za 2 dny
Já měla úplně stejnou taky 6 den po ET, tedy u tebe po oplodnění - a jsou to dvojčata
![]()
jako může to být jednak brzká čárka - něco tam vidět je, ale také to může být falešný dušík - ty jsou do šeda, kdežto pravý dušík do růžova - tady z toho není ta barva patrná - držím palce, musíš ještě pár dní vydržet. ![]()
Renca127 píše:
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…
Ahoj,já ji vidim,jsem dnes 7.mý den po ET a mám stejnou ![]()
no holky ja mam hlavne strach aby to nebyl vadny test.to je 25 a tak brzo duch no nevim nevim ![]()
jinak vam holky gratuluju ![]()
sajinda píše:
jako může to být jednak brzká čárka - něco tam vidět je, ale také to může být falešný dušík - ty jsou do šeda, kdežto pravý dušík do růžova - tady z toho není ta barva patrná - držím palce, musíš ještě pár dní vydržet.
tyhle dušíky mám na testech od soboty.
Ukazují je hlavně 10ti jednotkové testy.
Ms v pondělí den před termínem sice byla,ale nějaká divná, jak v barvě a konzistenci krvácení, tak v délce.
Ale testy pořád ukazují stejnou čárku ![]()
hm, tak to je divné - to spíš vypadá na falešné duchy - v případě těhu už by musela čárka sílit. ![]()
sajinda píše:
hm, tak to je divné - to spíš vypadá na falešné duchy - v případě těhu už by musela čárka sílit.
no právě.
Jediné co mě napadá, že ovu byla posunutá, a ta ms v pondělí byla uhnizdování vajíčka. Pak by testy byly pořád stejné,do doby, než hcg opravdu začně stoupat.
Ale to je jen takový chabý pokus.
Pravda, že o mimi se nesnažíme, sice ochrana není žádná, ale to dávám si pozor známe.