Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sajinda píše:
tak přeju, at to vyjde tak, jak si přeješ.
Jééé ted by to byla spíš komplikace.
Ale jsou mi divné ty //. Sice duch, ale pořád.
holky me ten mamatest 10 hodil ducha pokazde co jsem s nim testovala,ale nesilil.tak mam strach ze toto bude to same.
Renca127 píše:
holky me ten mamatest 10 hodil ducha pokazde co jsem s nim testovala,ale nesilil.tak mam strach ze toto bude to same.
Já netestuju jen mamatestem.
Renca127 píše:
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…
Renčula0 píše:Renca127 píše:Mám před ssebou doma ten samý výsledek
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…, musíme zkusit zase za 2 dny
ahoj Renculo uz jsi zkousela?
Renca127 píše:Renčula0 píše:ahoj Renculo uz jsi zkousela?Renca127 píše:Mám před ssebou doma ten samý výsledek
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…, musíme zkusit zase za 2 dny
Zkoušela a hodilo mi to stejný výsledek jako před dvěma dny. Jestli to nebude testama…
Renčula0 píše:Renca127 píše:Zkoušela a hodilo mi to stejný výsledek jako před dvěma dny. Jestli to nebude testama…Renčula0 píše:ahoj Renculo uz jsi zkousela?Renca127 píše:Mám před ssebou doma ten samý výsledek
taky si říkám.
jenže já už ty duchy vidím i na klasickém 25tkovém mamatestu.
Já mám ještě do menstruace čas tak zkusím vydržet až do vynechání, zatím si schovávám toho ducha, kdyby se to náhodou opravdu povedlo.
no ja mam dostat ms v sobotu,ale bricho uz me boli docela dost..doufam ze se ti zadari ![]()
Renca127 píše:
no ja mam dostat ms v sobotu,ale bricho uz me boli docela dost..doufam ze se ti zadari
A já až v úterý, taky ti to přeji ![]()
Ahoj, chtěla bych se zepat je to 100% těhotenství, když mi dva testy ukázaly dvě výrazné čárky, jsem 6 DPO. je to mé první těhotenství a s přítelem se o miminko snžíme už 7 měsíců. děkuji
Ahoj, chtěla bych se zepat je to 100% těhotenství, když mi dva testy ukázaly dvě výrazné čárky, jsem 6 DPO. je to mé první těhotenství a s přítelem se o miminko snžíme už 7 měsíců. děkuji