Duch 6 DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
18.3.11 21:10
sajinda píše:
tak přeju, at to vyjde tak, jak si přeješ. :hug:

Jééé ted by to byla spíš komplikace.
Ale jsou mi divné ty //. Sice duch, ale pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.3.11 21:43

tak dej vědět, jsem sama zvědavá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
18.3.11 21:44

holky me ten mamatest 10 hodil ducha pokazde co jsem s nim testovala,ale nesilil.tak mam strach ze toto bude to same.

• Citovat
  • Upravit
219
18.3.11 21:53
Renca127 píše:
holky me ten mamatest 10 hodil ducha pokazde co jsem s nim testovala,ale nesilil.tak mam strach ze toto bude to same.

Já netestuju jen mamatestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
19.3.11 12:50
Já tam dušíka vidím a držím pěstičky,aby sílil :srdce:
Renca127 píše:
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
20.3.11 13:46
Renčula0 píše:
Renca127 píše:
ahoj holky,já vím že je to asi blbost,ale je možné ,že by se už 6 DPO ukázal duch.já to jen tak z blbosti zkusila a vylezl mi slabý do 3 minut.ale zase si říkám že je to hodně brzo,jestli to spíš není jen ta zona co tam má ta čárka být.přiložím foto…jestli to tam uvidíte…
Mám před ssebou doma ten samý výsledek :roll:, musíme zkusit zase za 2 dny

ahoj Renculo uz jsi zkousela?

• Citovat
  • Upravit
1730
20.3.11 14:21
Renca127 píše:
Renčula0 píše:
Renca127 píše:

Zkoušela a hodilo mi to stejný výsledek jako před dvěma dny. Jestli to nebude testama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.3.11 14:55
Renčula0 píše:
Renca127 píše:
Renčula0 píše:
Renca127 píše:
Zkoušela a hodilo mi to stejný výsledek jako před dvěma dny. Jestli to nebude testama…

taky si říkám.

jenže já už ty duchy vidím i na klasickém 25tkovém mamatestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
21.3.11 16:23

tak ja dneska zkusila test a vubec nic a co vy holky?

• Citovat
  • Upravit
1730
22.3.11 09:36

MS

Já mám ještě do menstruace čas tak zkusím vydržet až do vynechání, zatím si schovávám toho ducha, kdyby se to náhodou opravdu povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.3.11 09:54

no ja mam dostat ms v sobotu,ale bricho uz me boli docela dost..doufam ze se ti zadari :palec:

• Citovat
  • Upravit
1730
22.3.11 13:22
Renca127 píše:
no ja mam dostat ms v sobotu,ale bricho uz me boli docela dost..doufam ze se ti zadari :palec:

A já až v úterý, taky ti to přeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 12:29

6 dpo a test mi vyšel pozitivní

Ahoj, chtěla bych se zepat je to 100% těhotenství, když mi dva testy ukázaly dvě výrazné čárky, jsem 6 DPO. je to mé první těhotenství a s přítelem se o miminko snžíme už 7 měsíců. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahoj, chtěla bych se zepat je to 100% těhotenství, když mi dva testy ukázaly dvě výrazné čárky, jsem 6 DPO. je to mé první těhotenství a s přítelem se o miminko snžíme už 7 měsíců. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí