Duchové na těhotenském testu

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
193
4.2.14 10:22

a zase ty duchové

Zdravím všechny jak jste na tom s testíkama? nebo jak jste na tom byli s testíkama? já osobně mam hooodně malý duchy asi na pěti testech a už sem měla menzes dostat před 8 dny, tak nevím zda to něco znamená ale snad by byli čárky silnější kdyby to bylo těhu…máte někdo podobný zkušenosti že po tak dlouhé době a jen malý dušíky?
:? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
4.2.14 10:23

@Anonymk23 dej fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.2.14 10:23

A co tak si zajít na krev, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.14 10:32

Zítra jdu ale i tak tomu moc nevěřím, tady je poslední úplně nejslabší předtim mi přišli trošku silnější že byli vidět i na oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.2.14 10:36

Nevidím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.2.14 10:37

@Anonymk23 Malého dušíka vidím, ale máš pravdu že 8 dní po vynechání by měl být už silnější…i když každá to má asi jinak, mohla jsi třeba otěhotnět až koncem cyklu. Každopádně bych si zašla na krev nebo se objednala na gyndu, nechci strašit, ale raději, aby vyloučili mimoděložní těh., tam prý hcg stoupá pomalu. Ale jak říkám, jsou opravdu i případy holek, co testy mají negativní i po vynechání..ale jistota je jistota ;) Jaký jsi to měla test? Zkoušela jsi jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
4.2.14 10:38

A já myslela, že je to diskuze o paranormálních jevech, tak zas nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
14871
4.2.14 10:44

@Anonymk23 já tam taky dušíka vidím, určitě zajít k dr, může to být cysta, prý způsobuje slaboulince pozitivní test, může to být cokoliv…mimoděložní kde hcg stoupá pomaloučku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.2.14 10:45

Není to náhodou rozdělaný digi test??? Co ti ukazoval, plus nebo mínus? Mám dojem, že jsem tu četla, že když se rozkuchá, je tam ta druhá čárka vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
4.2.14 10:46

@Anonymk23 pozor na tyhle testy v plastu…ty dělají falešný duchy s oblibou :mrgreen:
Měla jsi duchy i na obyč papírkových testech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.14 10:50

Není digi, je to ten normální akorát v plastovým obalu, na pepino testu 25 sem měla o dost silnější čárku, a na mamatestu na obou dvou 10 sem měla takto slabé a pak unimark ale ten nepočítam jelikož prej dělá falešný duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.2.14 10:56

@Anonymk23 Já bych se objednala na gyndu, vezmou Ti krev, aby se vědělo, zda hcg stoupá jak má :think: A nebo je dobré se testovat jen jedním testem, aby jsi věděla, zda čárka sílí a hcg stoupá..u těch více značek testů to každý prokazuje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.2.14 10:57
@Anonymk23 píše:
Není digi, je to ten normální akorát v plastovým obalu, na pepino testu 25 sem měla o dost silnější čárku, a na mamatestu na obou dvou 10 sem měla takto slabé a pak unimark ale ten nepočítam jelikož prej dělá falešný duchy

A foto toho testu pepino 25 máš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
4.2.14 10:57
@Elessar píše:
A já myslela, že je to diskuze o paranormálních jevech, tak zas nic :roll:

Vždyť ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.14 10:58

Tam jdu zítra tak držet palce ať se zadaří ikdyž nevim moc tomu nevěřím, pořád mi pobolívá břicho jako bych to měla dostat a nic…:( já když měla loni cystu tak sem špinila skoro dva měsíce…to bylo taky supr přes dovču a každej mi říkal to je těhotenství i prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí