Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kdy je dobré si udělat test, když mám menstruovat až za týden?
Tak prvni moznost neco zjistit je tak 3 dny pred ocekavanou MS. ale podle me to moc smysl nema, spis bych to poprve zkusila prvni den ocekavane MS. i tak ale jeste nemusi byt nic videt.
Jo a v krvi to je kdy vidět? zítra jedu do gennetu. Mohou mi už zjistit jestli sem?
@sabkaL záleží, kdy byla ovulace. Já měla slabého ducha 10DPO
@sabkaL píše:
Jo a v krvi to je kdy vidět? zítra jedu do gennetu. Mohou mi už zjistit jestli sem?
kopiruju od jinud:
U zhruba 5% budoucích maminek lze tento hormon v určující hodnotě nad 5 mUI/ml najít v krvi již 3. týden po poslední menstruaci, což je asi 8. den po oplodnění. Ve většině případů lze tento hormon v krvi určit již 11. den po oplodnění.
Jo tak já si udělám test ráno a pokud tam bude duch, tak si nechám vzít krev i tam.
nemohu se dočkat rána
@sabkaL U digitálního testu clear blue je možno testovat 4 dny před očekávanou MS. Já jsem testovala před a ukázal mi naprosto přesný výsledek…taky jsem se nemohla dočkat
A „výsledek“ spinká v postýlce ![]()
@sabkaL Já jsem si ho v lékárně objednala. U nás to funguje v lékárně tak, že co nemají, objednají do druhého dne. Pokud to u vás není možné, tak mrkni na internet jedině…
Jsem 12.den po přenosu emryjka a ranni test s citlivosti 10 byl negativní. Je možné že by to bylo ještě brzo a mohla bych být těhotná? Nebo už by to bylo určitě vidět? Na krev jdu v pátek.