Příznaky jako u těhotenství, prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.14 14:01

Prosim o nazor ohledne tehotenstvi

Krasne odpoledne,
chtela bych se zeptat mam nekolik dni priznaky tehotenstvi napr.: nevonost, unava, bolest v podbrisku, mirne citliva nadra. Sex jsem mela s pritelem okolo 11teho 1.
Vcera rano jsem delala test a vysel negativni. V dobe nejakych 28DC.
Ms porad nikde-zpozdeni, no mela jsem MS dostat vdera ci max do nedele. Myslite, ze je moznost, ze jsem tehotna a test neukazal ano ducha??? :,(
Uz trochu ztracim nadeje… Jihak take je moznost dalsi, kdybych mela posunutou ovulaci, tak dalsi sex byl v nedeli a to myslite, ze bych mohla treba pripadne otehotne v tu nedeli i kdyz ta MS mela dorazit nekdy okolo toho vcerejsku ci dneska :nevim: a v tom pripade bych mela zkouset test kdy zhruba? :oops:
Omlouvam se, a dekuji.
Anonym z duvodu vyskytu clenu z rodiny. E.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
30.1.14 14:08

Myslím že těhotná nejsi, ale na 100% ti to neřeknu že jo :mrgreen: já jen vím od sebe že čím déle jsem byla snažilka tím jsem měla každý měsíc dokonalejší příznaky, únava, prsa, nevolnosti atd. a nikdy jsem těhotná nebyla zato 3× když jsem fakt těhotná byla jsem neměla ani ťuk, příznaky u mě přichází až kolem 7 tt. podle mě spíš si to vsugerováváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.1.14 14:10

To ti tu nikdo neřekne :) když to nedostaneš do týdne udělej si TT a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.1.14 14:10

Zkus ho v neděli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
103
30.1.14 14:11

doporučuji udělat test znovu zitra a nedeli

Anonymni, priznaky sice mas, ta bolest v podbrisku je typicka pro zacatek tehu, taky jsem to mela a myslela si, ze je to prichazejici MS. ja mela 17-20 dni po oplodneni dve jiz dobre viditelne carky. ty jsi dnes 19 den po sexu a test negativni. podle me, kdybys byla tehotna, carky uz jdou videt, i kdyz slabe. neni zrejme, zda dite chces ci ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.1.14 14:12
@Anonymní píše:
Krasne odpoledne,
chtela bych se zeptat mam nekolik dni priznaky tehotenstvi napr.: nevonost, unava, bolest v podbrisku, mirne citliva nadra. Sex jsem mela s pritelem okolo 11teho 1.
Vcera rano jsem delala test a vysel negativni. V dobe nejakych 28DC.
Ms porad nikde-zpozdeni, no mela jsem MS dostat vdera ci max do nedele. Myslite, ze je moznost, ze jsem tehotna a test neukazal ano ducha??? :,(
Uz trochu ztracim nadeje… Jihak take je moznost dalsi, kdybych mela posunutou ovulaci, tak dalsi sex byl v nedeli a to myslite, ze bych mohla treba pripadne otehotne v tu nedeli i kdyz ta MS mela dorazit nekdy okolo toho vcerejsku ci dneska :nevim: a v tom pripade bych mela zkouset test kdy zhruba? :oops:
Omlouvam se, a dekuji.
Anonym z duvodu vyskytu clenu z rodiny. E.

Jestli jsi to měla dostat včera nebo max do neděle tak to má ms ještě 4 dny času pokud se nepletu. Ano je možné že jsi měla posunutou ovulaci, test bych dělala tak ideálně někdy 12-14 DPO dřív nemusí ukázat. Jsou holky který měli pozitivní test třeba až týden po vynechání. Jinak nevolnost, únava, citlivá prsa a bolest podbřišku, tohle všechno se klidně nechá vsugerovat a u někoho jsou to příznaky přicházející ms. Takže být tebou počkala bych do neděle, případně testovala v pondělí. Na otázku zda je možnost jestli jsi těhotná… Můžeš být a nemusí, to ti tady ale nikdo nezodpoví. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 14:14

Chapu, všem dekuji, alespon i tak o názor! Pri posledním tehotenstvi jsem mela stejne příznaky a byla jsem, ale těžko rict. Taky jsem si rikala, ze to treba moc vsugerogavavam :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.14 14:17

Jen si tak říkám, ale zvracení jsem si snad nevsugerovala :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4724
30.1.14 14:28

..žaludek je na psychiku velmi citlivý a snadno reaguje zvracením, třeba při zkouškách či jiném stresu.. Takže zvracení si lze vsugerovat, je-li psychika silná a přání veliké. Stejně jako znám případ, že jde vsugerovat horečka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.1.14 14:33

Jestli jsi těhotná nepovím
ale moje zkušenost, v den MS test úplně bílý, ani duch, příznaky žádné, jen MS nebyla po týdnu jsem měla nádherné //
takže radím počkat a zkusit test později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.1.14 14:34
@Anonymní píše:
Jen si tak říkám, ale zvracení jsem si snad nevsugerovala :roll: :nevim:

vsugerovat se dá strašně moc věcí, dokonce jsem četla i tom, že jsou ženy, které po dítěti tak touží, že si těhotenství vsugerují natolik, že jim začne růst břicho apod., takže nic není nemožné. Každopádně jestli jsi těhotná nebo ne ti tady nemůže nikdo říct, otěhotnět v době menstruace je možné, já jsem tak otěhotněla. Zkusila bych test za týden a uvidíš, dřív jak 14 dní po styku bych to neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 14:34

@subsomi Dekuju, za šanci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.14 14:35

Tak jako snažilka jsem měla příznaky těhotenství fakt každý měsíc, jak už taky někdo psal :-))
A když jsem byla pak opravdu těhotná, nic jsem nepoznala, příznaky žádné, když Ms nedorazila, šla jsem pro vyvolávačku, tt negativní. Dalších 14 dní Ms pořád nikde, tak jsem si šla pro druhou vyvolávačku, dr dělala test, pořád byl negativní, tak udělala sono a hle bylo tam miminko :-)

• Citovat
  • Upravit
2785
30.1.14 14:36

Dnes v 14:35

Tak jako snažilka jsem měla příznaky těhotenství fakt každý měsíc, jak už taky někdo psal
A když jsem byla pak opravdu těhotná, nic jsem nepoznala, příznaky žádné, když Ms nedorazila, šla jsem pro vyvolávačku, tt negativní. Dalších 14 dní Ms pořád nikde, tak jsem si šla pro druhou vyvolávačku, dr dělala test, pořád byl negativní, tak udělala sono a hle bylo tam miminko :-)

PARDON, OMYLEM JSEM VLOŽILA ANONYMNĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 14:37
@Anonymní píše:
Tak jako snažilka jsem měla příznaky těhotenství fakt každý měsíc, jak už taky někdo psal :-))
A když jsem byla pak opravdu těhotná, nic jsem nepoznala, příznaky žádné, když Ms nedorazila, šla jsem pro vyvolávačku, tt negativní. Dalších 14 dní Ms pořád nikde, tak jsem si šla pro druhou vyvolávačku, dr dělala test, pořád byl negativní, tak udělala sono a hle bylo tam miminko :-)

Tak to je tak dobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí