Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@subsomi píše:
Jestli jsi těhotná nepovím
ale moje zkušenost, v den MS test úplně bílý, ani duch, příznaky žádné, jen MS nebyla po týdnu jsem měla nádherné //
takže radím počkat a zkusit test později
souhlasím a měla jsem to teď úplně stejně. Na Štědrý den měla přijít MS, nepřišla, tak jsem udělala test a nebylo tam nic. Na Silvestra jsem to zkusila znovu a už tam byly // ![]()
A mělas v předchozím těhotenství také negativní text ještě takhle dlouho po ovulaci?
spíš mito připadá, že těhotná nejsi. zvracení v pátém týdnu je velice nezvyklé, spíš je příznakem právě řádích blicích virů.
Těžko říct, třeba to máš z nervů jen zpožděné a ty příznaky se podvědomě vsugerováváš, já to třeba tak měla
@Anonymní píše:
Tak to je tak dobry
Jo a pozitivní test jsem měla až ve 12 tt ![]()
@harpyje píše:
A mělas v předchozím těhotenství také negativní text ještě takhle dlouho po ovulaci?
spíš mito připadá, že těhotná nejsi. zvracení v pátém týdnu je velice nezvyklé, spíš je příznakem právě řádích blicích virů.
já měla u dcery pozitivní test až 14 dnů po termínu, kdy měla dorazit menstruace, a to byl jen duch, žádná extra silná čárka. Teď týden po termínu menstruace. Pokud měla ovulaci později, nic není nemožné. A ty nevolnosti, to je dost individuální, u dcery mi začaly až v 7tt, teď už kolem 4tt…
@harpyje V prvni tehu jsem to na sobe poznala a mela příznaky jako ted, test jsem myslim dělala nekdy okolo 37DC a byl tam velmi slabý duch ![]()
Tohle je otázka spíš pro věštce či kartářku, to nikdo vědět nemůže. Nicméně tu psalo už moře ženských, že i těhotné měli první //na testu až dlouho po vynechaném termínu MS…