Vzestup bazální teploty v den ovu?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4396
28.1.14 10:17

Vzestup bazální teploty v den ovu?

Ahoj holky,
včera jsem měla pozitivní ovu test, takže by k ovu mělo dojít dneska nebo zítra. Ale podle teploty byla ovu už předevčírem. Oba 2 dny jsem testovala večer.
Jsem z toho jelen. Čemu teda věřit? :nevim:
Stalo se to některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85262
28.1.14 10:49

@sarink resim podobny problem, ale u me nebyl ten vzestup teploty tak velky, tak si myslim, ze u me to byla chyba mereni. Graf mi ukazuje ovu v sobotu, ale dle testu a bolesti probehla ovu az v nedeli navecer. U Tebe je ten vzestup tak velky, ze bych verila teplote, ale nemohla jsi ji necim ovlivnit (nachlazeni, leky..)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.1.14 10:59

Nemocná nejsem a léky neberu. Ale v noci na včera jsem se dost převalovala a vstávala jsem o hodinu později, tak jsem nad tím uvažovala. A kdybych včerejší teplotu nebrala, tak dnešní je vysoká. Ale když test byl pozitivní včera tak ovu by měla být dneska a teplota by měla být nízká a stoupnout až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
28.1.14 11:01

@sarink No, mě tedy ten test až zas tak jasně pozitivní nepřijde :think: ale je fakt, že já s nima mám celkem špatné zkušenosti, u m ukazovali podle plotu, BT byla výrazně spolehlivější, tak bych spíše věřila té.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
28.1.14 11:04

@sarink ovu muze nekdy probehnout i v den pozitivniho testu, treba v noci, zalezi proste, jak se tim merenim trefis do prubehu LH. Fertility friend pise, ze ovu muze byt v den poz. testu (u me by to tak bylo podle grafu, poznam ale ovu podle bolesti, tak to spise vylucuji). Jestli jsi merela o hodinu pozdeji, odecti 0,1 stupne. A ja se ted prevaluju porad a nemuzu spat, to si myslim hraje velkou roli (a proto myslim, ze se to u me zkreslilo).

Jinak v den ovu je teplota nizka jen par hodin, nemusis se tim merenim 1× za den do ni trefit, dulezity je ten vzestup potom. Taky tomu u tebe nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.1.14 11:21

Tak ono to je vlastně jedno, jestli byla předevčírem nebo včera, hlavně že je :D, ale spíš mě štvě, že jsem koupila testy, ať to mám potvrzené ze dvou zdrojů a nakonec je v tom ještě větší zmatek než kdybych měřila jenom teplotu :P
Ale tak kdybych nebrala tu první vysokou, tak asi ovu byla včera, protože mě i bolel podbříšek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
28.1.14 11:29

@sarink mne je to taky v podstate jedno, jen jsem si pomoci BT chtela overit, ze fakt probiha :-) pristi mesic uz se ani merit nechystam. Tak at to vyjde :-) ja pouzivam ovu testy, at to vim dopredu a ne az zpetne…

Příspěvek upraven 28.01.14 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.1.14 11:30

@blumen Tobě taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
28.1.14 11:31