Těhotná 3 týdny po spontaním potratu?

30
27.1.14 20:17

Těhotná 3 týdny po spontaním potratu?

Ahoj holky 6.1 jsem samovolně potratila(měla jsem v děloze jen dutinku 5mm). Krvácela jsem stejně jak u klasické menstruace. Doktor řekl, že můžeme mít s přítelem pohlavní styk. Ten jsme taky měli. Dle mých výpočtů, jsem měla zrovna ovulaci… s čímž jsem nepočítala, jelikož jsem si myslela, že tělo si odpočine a ovulace hned nenastane…no že zkrátka se funkce obnoví až po další MS. No a teď jsem zhruba 24 DC a zase mě včera dost píchalo ve vaječníku, pak v podbříšku a dnes jsem celý den špinila. Ale ustalo to a zvětšily se mi prsa, ale nebolí. No zkrátka úplně ty samé příznaky jako u předešlého těhotenství. Je možnost, že bych hned otěhotněla, nebo je to hloupost? Máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10709
27.1.14 20:19

Zkušenost mám, stalo se mi to hned 2× :D spontánní potrat a hned příští měsíc opět těhotenství :palec: z každého máme bezva holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.1.14 20:20

Ta možnost tu samozřejmě je a pokud by tomu tak skutečně bylo, neřešila bych to a těšila se na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.1.14 20:22

@bořková To je moc super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 20:30

@Ivjulin Já tak otěhotněla, se svolením lékaře, máme zdravou holčičku. Pokud jsi nebyla na revizi, tak můžeš hned v dalším cyklu otěhotnět. A stává se to prý docela často.

• Citovat
  • Upravit
10709
27.1.14 20:35

@Ivjulin jj, pokud si příroda sama poradila a nedošlo k radikálnějšímu zásahu, může se pěkně všechno zhojit a zase vyjít :palec: Navíc mně i říkal poprvé dr., že tělo je tak nějak po tom potratu „pohnojeno“ hormony a možnost, že se to povede ihned, může být vcelku veliká :D
Když se mi to stalo podruhé, už jsem se ani nedivila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.1.14 20:36

Taky hlásím holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.1.14 20:42

Možnosti tu je. Také se mi to stalo a máme zdravého chlapečka. Teď už dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.1.14 20:53

@Nainuva @DidierK @bořková @bořková Na revizi jsem nebyla holky. Tělo si poradilo samo. Takže jsem zvědavá. Testovat se zatím asi nemá smysl. Na testu by asi byla stejně jen slabá čárka a navíc by mohla být ta čárka pozitivní z předešlého těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
27.1.14 21:43

Taky se mi to stalo. 17.2. jsem měla být v 5týdnu, spontánní potrat a hnedka 3.3. jsem otěchotněla při ovulce, bohužel ani tohle těhu nedopadlo dobře. Musela jsem na revizi kvůli ZT v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
28.1.14 21:10

Ja tak taky otehotnela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.1.14 21:15
@Gabrielaaa píše:
Ja tak taky otehotnela!

Můžeš mi prosím napsat, jak to probíhalo u Tebe? Otěhotněla jsi poprvé po vysazení antikoncepce? Brala jsi pak nějaké vitamíny po potratu? Děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
28.1.14 21:26

@Ivjulin a kolik dní že jsi od toho krvácení?

Já si pamatuju úplně živě, jak jsem čekala na první MS a ona nikde… říkala jsem si, že tělo se musí asi nějak srovnat… když to bylo asi 6 týdnů, udělalo se mi v práci ve vydýchané místnosti po delší době stání mdlo… hned jsem se cestou dom stavila pro test, ihned odpoledne čůrala a byly tam! :srdce: Byl to ták krásný pocit! :srdce: ale byl tam strach, jestli to nepříjde zas :? Ale když jsem překonala ten 9tt, co se mi to stalo poprvé, tak jsem už věděla, že to bude dobré :srdce:

Kdy plánuješ testovat tedy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.1.14 22:40

@bořková To je hezký příběh :-)Krvácet jsem přestala 10.1 a vše proběhlo jak normální MS. No testovat zkusím až v pátek. To by mělo být 2 dny před očekávanou MS. Minule jsem začala 2 dny před MS špinit(ale jen jeden den). A MS se nedostavila. Teď mám týden do MS a včera jsem špinila taky jeden den. No nevím možná je to ještě něco po potratu, co myslíš? Potratila jsem v 6.1 a ultrazvuk ani nedokázal určit tt. Byla jen dutinka 5 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.14 22:44

Taky se přidávám, hned jsem otěhotněla a teď už jsem v 34 tt, takže budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí