Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový dotaz. Dnes mi mešká ms třetí den. A chci se zeptat, jestli je vůbec možný, že když jsem si dělala dva testy z jedné moči - odpoledne. A na mamatestu 10 nebylo nic a na testu z (moje lékárna) 25 byl slabý duch? Je to možné?
Testuj znovu ranu,10by to melo byt citlivejsi, a doporucim ti dr max lade. mamatesty jsou uz dyl nejaky divny
@Andy27 děkuju, zkusím ráno zase oba ze stejné moči, a odpo koupím ten max lade. ![]()
Určitě to možné je. Já jsem to jednou taky zkusila testovat z jedné moči, na mamatestu 10 byl takový nepřesvědčivý dušík, na testu Wondfo 20 byla krásná a jasná dálnice. A těhotenství to bylo.
Mamatesty už dávno nejsou ty nej na trhu..jsou to šméčka, koupila je jiná firma a šetří na nich..kupuj jiné testy a dělej je jen z ranní moči, to je to nejlepší co můžeš udělat..a nikdy netestuj jinýma testama, vždy každý den stejnou značkou..protože i když by byli všechny 10 nebo 20 tak každá značka má prostě jinou tu čárku..takže testuj pořád stejnýma
@Andy27 děkuji, ale nebyly. Takže mám asi klasicky opožděnou ms, ikdyž se mi to nestává. Jinak díky za rady všem
Ahoj holky, tak jsem si na vaši radu koupila lady max. A hned jsem testla. Určitě budu dělat i ráno, ale nevydržela jsem to. Asi tam vidím mikro ducha. Tak schválně jestli to uvidíte i vy. Ale je fakt, že na tý fotce je to vidět hůř.
@smurfka jééé tak to jsem ráda, že to vidíš, tak já zas vložím zítřejší ranní. A děkuji
Jé holky tak to jsem ráda, tak uvidíme, ale snad je to na dobré cestě. ![]()
Ahoj holky tak vkládám včerejší s dnešním, no co myslíte? Neměla by ta čárka zesílit? Mně se zdá, že jsou stejné. Ale objevuje se už v limitu. Jinak dnes mám 5 den zpoždění.