10. test vs 25. test

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
29.1.14 17:16

Ahoj holky, tak mám šílenou radost. Sice je toho ještě hodně přede mnou nejistýho, ale i tak mám radost. Manžel dovezl clearblue a já prostě do rána nevydržela. Tak koukejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 17:45
@abidail píše:
Ahoj holky, tak mám šílenou radost. Sice je toho ještě hodně přede mnou nejistýho, ale i tak mám radost. Manžel dovezl clearblue a já prostě do rána nevydržela. Tak koukejte :)

tak vidíš - jsem to říkala že už tam budeš mít 1-2..gratuluju, lepší než duchové ne ;)

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 17:58

@smurfka no určitě, mám jistotu. Akorát teď přemýšlím kdy se objednat k doktorce, aby to mělo cenu. A jinak díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 18:01
@abidail píše:
@smurfka no určitě, mám jistotu. Akorát teď přemýšlím kdy se objednat k doktorce, aby to mělo cenu. A jinak díky za rady :)

1-2 znamená 3-4tt..objednej se za 14 dní - to bude 6tt a většinou už jde vidět i srdíčko. Dřív to někdy nemá cenu, dr nemusí toho moc vidět a pak plaší že to je třeba mimoděložní, nebo tak..

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 18:03

@smurfka tak já tam zavolám v pondělí. Ona mě vždy objednává tak za 14 dní. :) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 18:06
@abidail píše:
@smurfka tak já tam zavolám v pondělí. Ona mě vždy objednává tak za 14 dní. :) díky :)

držím palce.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 18:10

@smurfka díky, pak dám vědět. A co vůbec ty? Jsi snažilka, čekatelka, nebo už maminka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 18:47
@abidail píše:
@smurfka díky, pak dám vědět. A co vůbec ty? Jsi snažilka, čekatelka, nebo už maminka? :)

já jsem maminka a snažilka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 19:08

@smurfka a máš jedno dítě nebo už víc :) a jak se už dlouho snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 19:14

@abidail
mám syna 20měsíců..
snažíme se teprv druhý měsíc ( syn se nám podařil 4 měsíc ), tak uvidíme..sleduju si ovulaci testama a snažime se sexovat v době ovulace, tak snad to pujde..

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 19:52

@smurfka Jéé to máme skoro stejný. Já mám dceru 21 měsíců a ta se podařila napoprvé. Tak držím palce ať se brzy zadaří. My se teď o druhý snažili 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 19:53

@abidail
jj snad se zadaří, chci navázat na rodičák..a taky bych ráda tu holčičku no..

• Citovat
  • Upravit
896
29.1.14 20:02

@smurfka jo to já taky chtěla stihnout, naštěstí se teda snad podařilo. Měla jsem ho do příštího ledna. A upřímně bych chtěla zase moc holčičku. tak uvidíme, ale hlavně at je vše v pořádku a mimčo zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 20:04

@abidail
jj hlavně at je to zdravé

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie