Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak mám šílenou radost. Sice je toho ještě hodně přede mnou nejistýho, ale i tak mám radost. Manžel dovezl clearblue a já prostě do rána nevydržela. Tak koukejte ![]()
@abidail píše:
Ahoj holky, tak mám šílenou radost. Sice je toho ještě hodně přede mnou nejistýho, ale i tak mám radost. Manžel dovezl clearblue a já prostě do rána nevydržela. Tak koukejte
tak vidíš - jsem to říkala že už tam budeš mít 1-2..gratuluju, lepší než duchové ne ![]()
@smurfka no určitě, mám jistotu. Akorát teď přemýšlím kdy se objednat k doktorce, aby to mělo cenu. A jinak díky za rady ![]()
@abidail píše:
@smurfka no určitě, mám jistotu. Akorát teď přemýšlím kdy se objednat k doktorce, aby to mělo cenu. A jinak díky za rady
1-2 znamená 3-4tt..objednej se za 14 dní - to bude 6tt a většinou už jde vidět i srdíčko. Dřív to někdy nemá cenu, dr nemusí toho moc vidět a pak plaší že to je třeba mimoděložní, nebo tak..
@smurfka tak já tam zavolám v pondělí. Ona mě vždy objednává tak za 14 dní.
díky ![]()
@smurfka díky, pak dám vědět. A co vůbec ty? Jsi snažilka, čekatelka, nebo už maminka? ![]()
Já @smurfka a máš jedno dítě nebo už víc
a jak se už dlouho snažíte?
@abidail
mám syna 20měsíců..
snažíme se teprv druhý měsíc ( syn se nám podařil 4 měsíc ), tak uvidíme..sleduju si ovulaci testama a snažime se sexovat v době ovulace, tak snad to pujde..
@smurfka Jéé to máme skoro stejný. Já mám dceru 21 měsíců a ta se podařila napoprvé. Tak držím palce ať se brzy zadaří. My se teď o druhý snažili 5 měsíců.
@abidail
jj snad se zadaří, chci navázat na rodičák..a taky bych ráda tu holčičku no..
@smurfka jo to já taky chtěla stihnout, naštěstí se teda snad podařilo. Měla jsem ho do příštího ledna. A upřímně bych chtěla zase moc holčičku. tak uvidíme, ale hlavně at je vše v pořádku a mimčo zdravý ![]()