Ovulační testy zkušenosti

227
28.1.14 17:04

Ovulacní tesky zkušenosti

Dobrý den těhotná bohužel nejsem pi doktorka mi doporucila ovulaci testy prosim ty, kteří stím maji zkušenost jak je spolehlivý test?? Otěhotním napoprvé ale to s asi rict nedá děkuji za rady Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.1.14 17:18

@Lucinka1989 8o že by někdo otěhotněl napoprvé díky ovulačnímu testu? to určitě ne. Jinak zajdi do lékárny, značka je celkem fuk, jsou na stejné bázi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.1.14 17:22

Už ho mam tak se uvidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.1.14 17:25

Ahojky :-) my jsme se o mimi snažili tak 3 roky, nějak jsme na to netlačili. ale nedařilo se a napadlo me vyzkoušet ovulační test a za mě můžu říct, ze jsem vázne hned další mesic našla // :-) takze doporučuji vyzkoušet ;-) jinak já měla clear blue. kazdopadne přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.1.14 17:27

Děkuji to každopadně rád slyšíím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.19 08:28

Sílí nebo ne

Ahoj ženy myslíte že sílí první předevčírem druhý včera odpoledne a dnes před chvíli.

• Citovat
  • Upravit
21311
15.8.19 08:31
@Anonymní píše:
Ahoj ženy myslíte že sílí první předevčírem druhý včera odpoledne a dnes před chvíli.

Ani ne. Navíc je to jedno, hladina lh během cyklu kolísá a pak prudce vyskočí. Někomu muže test pozvolna sílit, někomu se vybarvi během jednoho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.8.19 08:36

To není jako TT..tady o sílení nejde..
LH hormon je v těle celý cyklus, a kolísá, jednou je ho víc ( čárka silnější, ) jednou je ho mín ( čárka slabší ) a pak zase může stoupat..
Tam to není tak, že když bude stoupat, znamená to blížící ovu..to se takhle nedá určovat.

• Citovat
  • Upravit
133
15.8.19 11:05

@smurfka
Koukám, že tomu docela rozumíš :lol: teda alespoň víc než já, mohla bych se zeptat na názor? Poprvé zkouším ovulační testy, od začátku testování vždy jen velmi slabý duch, včera (10DC) jsem to zkusila ráno a byla čárka o dost silnější než jindy, pak jsem udělala další test večer a opět slabota, dnes ráno znovu a opět silná, jeste silnější než včera ráno.. 8o moc nechápu jakto, že ráno je čárka vždycky nejsilnější když podle všech návodů se má test dělat až odpoledne, nebo k večeru :think: :nevim: dá se ten dole - tj. dnešní, považovat za pozitivní? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.8.19 11:08

@klarka05 jenže přesně proto se ty testy mají dělat ideálně odpoledne nebo alespoň par hodin poté, co jsi vzhůru, skákla sis na wc apod. A pokud možno každý den ve stejnou dobu. Jinak ten spodní ještě pozitivní není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.8.19 11:27

@klarka05
není pravda..může se dělat i ráno..
já ho dělala vždy ráno..nesmí se akorát dělat z ranní moči a dvě hodiny před testem nepít..
takže já ráno vyčurala, pak dvě hodiny nepila a pak dělala test..
dělat vždy ve stejnou hodinu - nebo podobnou..2× testovat je k ničemu..
podle fotky nevím..vypadá že je stejně silná jako testovací..ale to musíš vidět v reálu ty..já si nejsem jistá..

• Citovat
  • Upravit
133
15.8.19 12:49

@smurfka netestovala jsem jenom dvakrát, začala jsem hned druhý den po ms abych věděla a dělala jsem ho vždy ve stejnou dobu, okolo osmé večer. Vím že dvě hodiny před se nepije :) to všechno jsem dodržovala a včera jsem právě ze zvědavosti zkusila ráno a byla silnější, pak jsem ho večer zase kolem té osmé zopakovala a zase tam bylo prd.. A dneska ráno téměř stejně silná čárka :think: :mrgreen: tak proto jsem z toho zmatená :roll: a není to z úplně první ranní moči, je to cca 3 hod po probuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.8.19 12:56

@klarka05 nevím..je možné že ráno je LH hormon v těle větší..to fakt nevím.
Já si dělala testy vždy dopo - nebo teda ráno..takže nevím jak by čárky vypadali večer..

• Citovat
  • Upravit
133
15.8.19 13:10

@smurfka
A nevíš náhodou, zda by se taková čárka objevila i kdyby byl cyklus anovulacni? Nebo kdybych prostě nemohla přirozeně otěhotnět? Já právě myslela, že je to můj případ a chtela jsem pro kontrolu zkusit ty testy a pak popřípadě řešit s dr.. Ještě cca před rokem jsem ovulaci poznala podle hlenu a hlavne velké bolesti v ten den, ale ted uz pár měsíců zpět nic takového nepozoruju. Ms přichází pravidelně, ale nevím, co ta ovulka.. Chtěli bychom druhého prcka stihnout než mi skončí rodičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.8.19 13:13

@klarka05 ano, objevila. Nejjednodušší budeš mít jeden měsíc chodit na folikulometrii ;) budeš vědět jasně na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí