Testovací čárka mimo testovací oblast

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
3.2.14 12:58

Testovací čárka mimo testovací oblast

Ahoj, asi si říkáte co je to zase za novinku, ale mně to pořád vrtá hlavou :nevim: Ráno jsem si dělala test, jsem 24 DC. V testovací oblasti bílo, ale jak je přechod za testovací oblastí, tak přesně v tom spáru to bylo tmavší.. Zkusila jsem to odloupnout a tam je krásná čárka. Nevím co si o tom myslet, vím, že čárku mám hledat tam kde má být, ale proč by se udělala dál a proč by se vlastně vůbec udělala? Přikládám ilustrační foto, snad pochopíte jak to myslím. Je to Dr. Max. Děkuji za nerýpavé odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
3.2.14 12:59

Vadný test

• Citovat
  • Upravit
5342
3.2.14 13:01

Nic nevidím :nevim: Kup nový test a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
3.2.14 13:01

@alfonska20 Fotku nevidím, ale zkus další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 13:03

@alfonska20 fotku nevidim, ale řekla bych, že bude vadný.. kup jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.2.14 13:04

To se mi jednou stalo s testem z DM, byl vadný, nový test z lékárny byl negativní :,(

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
3.2.14 13:06

To bude vadný test. Každopádně i tak - je brzy, počkej a uvidíš :)

• Citovat
  • Upravit
80
3.2.14 13:08

Fotka

Tak snad už se mi ta fotka nahraje :-)
Taky jsem si řikala že vadný, jen mě zajímalo jestli je to možné, jestli mám třeba mít nějakou naději že to tam bude i zítra na jiném.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.2.14 13:13

Neloupat, nezozebirat nedelat si plane nadeje. Koupit novy test a delat po vynechane ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 13:15

@alfonska20 koupit nový test.. netuším, proč došlo k jeho pitvě, ale je to zbytečné.. pozit test se ukáže, kde má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.2.14 13:16

@alfonska20
já to takhle měla často, mě přijde, že to ty testy od dr. Maxe dělají. jak je tam přechod na tu „růžovou část“, tak se tam ta moč nahromadí a pak se postupně „rozlévá“ dál…aspoň takhle si to vysvětluju já, jinak bych měla 90% testů vadných :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
3.2.14 13:20

@alfonska20 tak tohle není vadný test, ale jasně negativní… ta čárečka tam je vždycky…nevím proč si ho rozebírala :roll:

• Citovat
  • Upravit
5342
3.2.14 13:42
@0 píše:
Tak snad už se mi ta fotka nahraje :-)
Taky jsem si řikala že vadný, jen mě zajímalo jestli je to možné, jestli mám třeba mít nějakou naději že to tam bude i zítra na jiném.. :-)

test je negativni, tahle čárka se tam dělá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
3.2.14 14:13

Podle mě to není čárka, ale hranice té testovací látky. Podle mě negativní. Zkus další a počkej až nedorazí menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.3.14 08:36

@alfonska20
Ahojky, mně se stalo přesně totéž, právě teď, a taky Dr.Max. Právě tu ten test pitvám taky jak trubka :pankac:, tak si z toho nic nedělej. Taky mě to zarazilo, pač jsem si dělala už 3.test od Dr.Maxe a u těch předchozích to nebylo. A ta čárka je úplně jak testovací, stejná šíře i zbarvení, ale hold je jinde, takže neplatí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí