Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi si říkáte co je to zase za novinku, ale mně to pořád vrtá hlavou
Ráno jsem si dělala test, jsem 24 DC. V testovací oblasti bílo, ale jak je přechod za testovací oblastí, tak přesně v tom spáru to bylo tmavší.. Zkusila jsem to odloupnout a tam je krásná čárka. Nevím co si o tom myslet, vím, že čárku mám hledat tam kde má být, ale proč by se udělala dál a proč by se vlastně vůbec udělala? Přikládám ilustrační foto, snad pochopíte jak to myslím. Je to Dr. Max. Děkuji za nerýpavé odpovědi ![]()
@alfonska20 fotku nevidim, ale řekla bych, že bude vadný.. kup jiný ![]()
To se mi jednou stalo s testem z DM, byl vadný, nový test z lékárny byl negativní ![]()
To bude vadný test. Každopádně i tak - je brzy, počkej a uvidíš ![]()
Tak snad už se mi ta fotka nahraje ![]()
Taky jsem si řikala že vadný, jen mě zajímalo jestli je to možné, jestli mám třeba mít nějakou naději že to tam bude i zítra na jiném.. ![]()
Neloupat, nezozebirat nedelat si plane nadeje. Koupit novy test a delat po vynechane ms.
@alfonska20 koupit nový test.. netuším, proč došlo k jeho pitvě, ale je to zbytečné.. pozit test se ukáže, kde má ![]()
@alfonska20
já to takhle měla často, mě přijde, že to ty testy od dr. Maxe dělají. jak je tam přechod na tu „růžovou část“, tak se tam ta moč nahromadí a pak se postupně „rozlévá“ dál…aspoň takhle si to vysvětluju já, jinak bych měla 90% testů vadných ![]()
@alfonska20 tak tohle není vadný test, ale jasně negativní… ta čárečka tam je vždycky…nevím proč si ho rozebírala ![]()
@0 píše:
Tak snad už se mi ta fotka nahraje
Taky jsem si řikala že vadný, jen mě zajímalo jestli je to možné, jestli mám třeba mít nějakou naději že to tam bude i zítra na jiném..
test je negativni, tahle čárka se tam dělá vždycky.
Podle mě to není čárka, ale hranice té testovací látky. Podle mě negativní. Zkus další a počkej až nedorazí menstruace.
@alfonska20
Ahojky, mně se stalo přesně totéž, právě teď, a taky Dr.Max. Právě tu ten test pitvám taky jak trubka
, tak si z toho nic nedělej. Taky mě to zarazilo, pač jsem si dělala už 3.test od Dr.Maxe a u těch předchozích to nebylo. A ta čárka je úplně jak testovací, stejná šíře i zbarvení, ale hold je jinde, takže neplatí
.