ABC Design Cobra 2011
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
abc design cobra 2011
Dobre ranko,mate nektera?pokud ano napiste zkusenosti,vcera jsme koukali s pritelem a tenhle se nam fakt libi a oboum
.je tam i cobra 2010..je v nich nejaky rozdil?popripade stranka kde by byl v plne vybave?kde jsme koukali my tak snad krom nanozniku k nemu neni nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte zkušenost s ABC Design Cobra?
Přidejte zkušenost s ABC Design CobraReakce:
ABC design vetsinou ke kocarkum nic vi nenabizi. Maximalne ten nanoznik. Jinak plastenka, moskytiera, taska atd. se musi dokoupit.
Zkusenosti s Cobrou nemam. Prestoze jsem ji mela taky vyhlidnutou, nakonec jsme vzali ABC Viper. Pro nas lepsi lepsi kolecka a odpruzeni kocarku - preci jen vyrazime dost do terenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo, krom nanozniku se musi vsechno dokupovat, zadna taska, plastenka, destnik…nn. Obvykle plna vybava je hluboka korba-sportovni korba-konstrukce a nekdy i nanoznik. primo kobru neznam, my mame 3TEC, ale ke koleckum - budou lehce podkluzovat po desti na asfaltu nebo v obchode a rozhodne to neni kocar do terenu.
rozdil mezi jednotlivymi „rocniky“ byva jen v nabidce barev ci pripadnych drobnostech jako delka strisky atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dekuji
,takze myslite ze pokud by jsme se pro nej rozhodli mame vzit ten typ s nafukovacima koleckama?ty budou vhodnejsi do mesta i do terenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mne nafukovaci ukola urcite!
Nedokazu si predstavit nase vylety do lesu, poli, luk atd. s tema „tvrdyma slupkama“
Ale treba jde jen o zvyk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DEKUJI,KOUKALA JSEM NA STARSI DISKUZI A TY MAS TEDA TEN VIPER?JAK JSI SPOKOJENA?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spokojena jsem moc!! ![]()
Obcas mi teda v ternu chybi rucni brzda
A malinko bojujem s plastenkou - jak je univerzalni na vsechny ABCcka, tak malinko planda, ale to je detail, ktery na jizde nic nemeni..
Ovladatelnost v pohode jednou rukou, kdyz teda netlacim do kopce. Kosik prostorny, jen se tam musi vetsi nakup davat postupne - vlez je mensi, takze velkou tasku tam nenacpu.
Nevim, co presne by jsi chtela vedet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAK TO ZNI DOBRE.JESTE BY MNE ZAJIMALO NA KOLK TE VYSEL CELY KOCAREK I S DOKOUPENYMA VECMA,PLASTENKY,TASKA?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyyy jo, tak to se mne teda ptas moc ![]()
Plastenak byla cca za 200, moskytiera asi 100 a tasku jsem brala original ABC a ta byla kolme tisice.
Myslim ale, ze neni potreba mit origos, takze na tasce by se dalo usetrit.
Jeste jsme dokupovali adaptery na autosedajdu.
Kocarekm byl za 8990 + to ostatni.. Tak celkem asi 11tisic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, četla jsem v diskuzi, že máte již od podzimu kočárek viper 3s, já ho sháním kde můžu a bohužel a krámě se nám to nedaří. na internetu je jich spousta, ale bojím se ho objednat, když jsme ho nevidělireálně. Chtěla jsem tě poprosit jestli by jsi mi nemohla poslat fotky kočárku a jak vypadá reálně sporotvní verze? Kdyby ti to teda nevadilo
Lucka
- Citovat
- Upravit