Chicco odstrkávadlo 4 v 1

1072
6.11.10 21:18

Chicco Odstrkávadlo 4 v 1

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s tímto odrážedlem?
Nebo poradíte podobné, s kterým jste spokojené?
Děkuji :mavam:

http://www.malvik.cz/…avadlo-4-v-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
6.11.10 22:01

Já jsem synovi koupila k narozeninám chodítko a odstrkovadlo 2v1 od Playskool a super!! je nízké, takže se mu na něm dobře jezdí a chodí za ním jak drak :-)
 http://www.zbozi.cz/…ko-v-jednom/?…

• Citovat
  • Upravit
714
7.11.10 08:48

Tak tohle super odstrkovadlo dostala naše Terezka k prvním narozeninám jako megadárek. Nejdřív jsem jí vozila s ohrádkou a tlačila tyčí. Pak jsme sundaly ohrádku a jezdila chvíli sama a chvíli jsem jí tlačila. Přitom samozřejmě pořád hrála hudba a nebo vydávala různé zvuky, které nabízí ten hrací panel. Pak jsem sundala i tyč a Terka jezdila v autíčku. No, popravdě jsem ho uklízela až teď něco po druhých narozkách a to jen proto, že Terezka je dlouhá a jak přes prázdniny vyrostla, tak brutálně tahala nohy a ničila si boty. Ono je totiž nižší, což byla výhoda, dokud byla malinká. Ale teď má přes 90 cm tak jsme ho vyměnili za odrážecí kolo. :palec:

Jo a nejlevnější odrážedlo jsem sehnala na Aukru. Jinak hračky chicco mají děsně předražený snad ve všech obchodech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
28.5.13 07:43

Ahoj holky,
mate nekdo nove zkusenosti s odrazedlem chicco 4v1? premyslim, ze ho koupime nasi male k 1. narozeninam??? :think: :palec: diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.13 07:46

@aakaficko myslíš tohle? http://www.primeshop.cz/…kavadlo-4v1/

máme ho doma už asi rok a půl, malá si s ním pořád hraje, takže za nás to byla dobrá koupě… ale nikdy jsme ho nepoužívali na ven, jen na doma… co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
28.5.13 07:51

@janica252 jj presne tohle myslim :palec: nepouzivali na ven? proc? to ja bych ho prave chtela hlavne na ven, mame byt 2+kk, takze tady by moc jezdit nemohla.. :nevim: chtela bych neco v cem se muze vozit - nejdriv s mou pomoci a pak sama a hlavne na ted neco, ceho se muze drzet a chodit - ted na to doma pouziva nocnik :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.13 07:59

No, my máme taky malý byt, ale malá na něm nikdy nelítala jak drak… ono jak je širší a hodně nízké, tak období, kdy by se na něm mohla pohodlně odrážet nebylo moc dlouhé, myslím… a osobně jsem měla pocit, že ty kola na ven moc nevydrží (i když to nemusí být pravda), prostě na ježdění po venku měla motorku a s tímhle si hraje doma, vozí na něm hračky, zapíná muziku apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
28.5.13 08:03

@janica252 no je pravda, ze potom az bude vetsi, zacne chodit poradne tak asi budeme pouzivat venku tu klasickou motorku, tohle by bylo hlavne na ted, nez se to poradne nauci.. moc se mne libi, tak myslim, ze do ni pujdeme ;) :palec: jen ji musim najit nekde v kamenne prodejne, abych se na ni mohla poradne podivat - zatim znam jen z obrazku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí