Typ kočárku
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
typ kočárku
Holky napiste par z vas jaky druh mate kocarku?ja pomalu koukam a krom dvou typu mne nic neoslovilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenost
snad ta spokojenost zůstane i nadále ![]()
- Citovat
- Upravit
žirafííí píše:
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenostsnad ta spokojenost zůstane i nadále
odvaha takhle nakoupit pres net teda
ja potrebuju ohmatat,vyzkouset jako u prvniho kocarku pro prcka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žirafííí píše:
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenostsnad ta spokojenost zůstane i nadále
mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mabit píše:žirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
tak to je hlavniii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mabit píše:žirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
jejda jakto? já slyšela spokojený maminy ![]()
- Citovat
- Upravit
PetulkaaFilipek píše:žirafííí píše:odvaha takhle nakoupit pres net teda
ja potrebuju ohmatat,vyzkouset jako u prvniho kocarku pro prcka
jsem byla v kamennym obchodě a tak jsem si ho objednávala ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja bych sal do quinnyho nebo Jane.Ale taky zalezi co cekas od toho kocaru.
Jinak kamaradka ma Inglesinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ABC design Viper
Jezdime s nim necele dva mesice a spokojenost velka
Snad bude i nadale ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:mabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
To se o nej musi taky starat
ja uvidim, chtela bych vozit uz pristi tyden, ale zatim, co jsme ho projizdeli, tak super!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka- dostala jsem kněmu papír na udržbu a musí se promazávat , aby nevrzal
(teda doufám)
- Citovat
- Upravit