Typ kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
20.10.10 22:02
careynka píše:
zuzka.mamka píše:
mabit píše:
žirafííí píše:
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenost :srdce: snad ta spokojenost zůstane i nadále :mrgreen:
mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost :cert:
kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvit
To se o nej musi taky starat :-) ja uvidim, chtela bych vozit uz pristi tyden, ale zatim, co jsme ho projizdeli, tak super!!

kolečka můžeš mazat jak šílená a stejně vržou :wink: nákupní košík je velký,ale tak málo prostoru jak se do něj dostat,že tam stejně nic většího nedáš :roll: párkrát si zamkneš přední kola a už nejdou zamknout,když jedeš po terénu jako jsou kostky atd. tak ti dítě v korbě skáče jak trampolíně,je docela těžký -to poznáš až ho pevezeš do většího kopce a mimi bude mít víc kg náš má 5,5kg a je to znát než když měl 3880g,takže doufám,že až bude mít 10 kg už ho mít nebudu…a to jsem nerozepínala vůbec zipy na stříšce,ale zip na korbě už se mi rozjíždí :roll:
no ta verze před tím byla prý daleko lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.10.10 22:07

Mabit a ty mas ten Prestige 2010?
Ty kolecka..nebudu tam asi davat to WD40, ani na zbran jsem ho nedavala rada, ale mam tu primo silikonovej, ma se davat i na brzdicky. Ten zbytek uvidim az provozem..

A nakupni kosik nepotrebuju, bo tu stejne nemame kram :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
20.10.10 22:08

je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za … :cert: to zamrzí ..

• Citovat
  • Upravit
19494
20.10.10 22:11
žirafííí píše:
je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za … :cert: to zamrzí ..

Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu :-) navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.10.10 22:11
žirafííí píše:
je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za … :cert: to zamrzí ..

to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
20.10.10 22:13
careynka píše:
Mabit a ty mas ten Prestige 2010?
Ty kolecka..nebudu tam asi davat to WD40, ani na zbran jsem ho nedavala rada, ale mam tu primo silikonovej, ma se davat i na brzdicky. Ten zbytek uvidim az provozem..A nakupni kosik nepotrebuju, bo tu stejne nemame kram :-D

jj mám dorjan danny sport prestige 2010 a naprostá nespokojenost,má ho i známá já modrej ona růžovej a taky na něj nadává… já bych do něj už nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
20.10.10 22:13
zuzka.mamka píše:
žirafííí píše:
to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj :wink:

právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..

• Citovat
  • Upravit
5173
20.10.10 22:14
careynka píše:
žirafííí píše:
Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu :-) navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime :-)

přála bych ti aby jsi s ním byla spokojená :hug: ,třeba je to kus od kusu :nevim: já jen píšu svojí zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.10.10 22:15
žirafííí píše:
zuzka.mamka píše:
žirafííí píše:
právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..

Coz budes muset u kazdych nafukovacich. Zalezi co od nej ocekavas, ja jsem zatim rada, ze jsem sla do nej a i kdyby mi stval, tak zas to nebyla takova investice. Kdybych si poridila kocar za 25 a pak zjistila, ze mi nesedi nebo ze se rozbiji, tak bych byla vzteky bez sebe. U nas v kramku mi rikala, ze maji i kocar na pujceni, kdyz das ten svuj do reklamace, takze to proste necham osudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.10.10 22:16
mabit píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu :-) navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime :-)
přála bych ti aby jsi s ním byla spokojená :hug: ,třeba je to kus od kusu :nevim: já jen píšu svojí zkušenost :wink:

Dekuju, ja doufam, ze budu jedna z tech spokojenejsich..i kdyz si nedelam iluzi, ze ze vseho budu nadsena do konce pouzivani :-) ale preci jen, je to jenom kocar a kdyz splni funkci, tak budu spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
20.10.10 22:16
careynka píše:
žirafííí píše:

jJ uvidíme :-) .. No to oni řikaj rádi,mám takovou zkušenost s botama Lacostama :cert:

• Citovat
  • Upravit
10052
20.10.10 22:18
žirafííí píše:
zuzka.mamka píše:
žirafííí píše:
právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..

je mi to jasný, 5 mamin je spokojených a dalších 5 nadává, sama uvidíš jaký to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.10.10 22:19
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
jJ uvidíme :-) .. No to oni řikaj rádi,mám takovou zkušenost s botama Lacostama :cert:

No oni tam maji milion jinych kocarku a kdyby chtela, tak mi vnutila nejakej drahej, necham se snadno presvedcit, kdyz jsem u toho sama :-D ale uz si me pamatuji podle jmena, kupovala jsem tam spoustu veci na miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.10.10 22:20

PetulkaaFilipek
Ano, mas pravdu. Zadny extra barvy to nejsou, ale rozhodne vypada lip nez na obrazcich na netu. Maji to nejak divne nafoceny. My mame to Macchiato.
Vybava v podstate zadna - takze hluboka korba, sportak, nanoznik - vse dalsi se musi dokoupit. Plastenka je za necele 200,–, taska original ABC kolem 1000,– a je fakt prostorna.
Korbicka ma na delku 75cm, sirku ted nevim, ale kdybys chtela, zitra zmerim. Prijde mi prostorna stejne jako u jinych kocarku, co jsme videli. Verim, ze se nam tam v zime vejde Marecek i s fusakem :-D
Jezdi se dobre. Pohodlna manipulace jednou rukou. V terenu sedi dobre - jezdime lesem, polem. Jedine co, tak obcas drnci brzda, ale staci zabrzdit, odbrzdit a je klid :lol: Kos je prostorny, ale veci je tam potreba davat postupne - nejakou obr tasku tam nenacpes, protoze vlez neni az tak velky.
Jo a sportak jde do uplneho lehu, zvlast polohavatelny zada a nozicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.10.10 22:23

Mabit a jaké to má kolečka ? Nafukovací ??
Také mám nafukovací kola a přítel mi je napustil moc, takže malý mi v tom taky skákal…zkus je trochu upustit…jestli to jde a pomůže to… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí