Typ kočárku
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
careynka píše:zuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenostsnad ta spokojenost zůstane i nadále
ja uvidim, chtela bych vozit uz pristi tyden, ale zatim, co jsme ho projizdeli, tak super!!
kolečka můžeš mazat jak šílená a stejně vržou
nákupní košík je velký,ale tak málo prostoru jak se do něj dostat,že tam stejně nic většího nedáš
párkrát si zamkneš přední kola a už nejdou zamknout,když jedeš po terénu jako jsou kostky atd. tak ti dítě v korbě skáče jak trampolíně,je docela těžký -to poznáš až ho pevezeš do většího kopce a mimi bude mít víc kg náš má 5,5kg a je to znát než když měl 3880g,takže doufám,že až bude mít 10 kg už ho mít nebudu…a to jsem nerozepínala vůbec zipy na stříšce,ale zip na korbě už se mi rozjíždí ![]()
no ta verze před tím byla prý daleko lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mabit a ty mas ten Prestige 2010?
Ty kolecka..nebudu tam asi davat to WD40, ani na zbran jsem ho nedavala rada, ale mam tu primo silikonovej, ma se davat i na brzdicky. Ten zbytek uvidim az provozem..
A nakupni kosik nepotrebuju, bo tu stejne nemame kram ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za …
to zamrzí ..
- Citovat
- Upravit
žirafííí píše:
je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za …to zamrzí ..
Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu
navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žirafííí píše:
je pěkný si koupit kočárek mít zněho radost a po pár hodinách si přečíst že vlastně stojí uplně za …to zamrzí ..
to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:
Mabit a ty mas ten Prestige 2010?
Ty kolecka..nebudu tam asi davat to WD40, ani na zbran jsem ho nedavala rada, ale mam tu primo silikonovej, ma se davat i na brzdicky. Ten zbytek uvidim az provozem..A nakupni kosik nepotrebuju, bo tu stejne nemame kram
jj mám dorjan danny sport prestige 2010 a naprostá nespokojenost,má ho i známá já modrej ona růžovej a taky na něj nadává… já bych do něj už nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:žirafííí píše:to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj
právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..
- Citovat
- Upravit
careynka píše:žirafííí píše:Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu
navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime
přála bych ti aby jsi s ním byla spokojená
,třeba je to kus od kusu
já jen píšu svojí zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žirafííí píše:zuzka.mamka píše:právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..žirafííí píše:to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj
Coz budes muset u kazdych nafukovacich. Zalezi co od nej ocekavas, ja jsem zatim rada, ze jsem sla do nej a i kdyby mi stval, tak zas to nebyla takova investice. Kdybych si poridila kocar za 25 a pak zjistila, ze mi nesedi nebo ze se rozbiji, tak bych byla vzteky bez sebe. U nas v kramku mi rikala, ze maji i kocar na pujceni, kdyz das ten svuj do reklamace, takze to proste necham osudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mabit píše:careynka píše:přála bych ti aby jsi s ním byla spokojenážirafííí píše:Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu
navic uz ho mam doma, tak hold se budu modlit, ze nebude vrzat. V tom kramku co mi ho prodavali, rikali, ze jeste jim neprisla ani jedna reklamace, tak uvidime
,třeba je to kus od kusu
já jen píšu svojí zkušenost
Dekuju, ja doufam, ze budu jedna z tech spokojenejsich..i kdyz si nedelam iluzi, ze ze vseho budu nadsena do konce pouzivani
ale preci jen, je to jenom kocar a kdyz splni funkci, tak budu spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:žirafííí píše:Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu
jJ uvidíme
.. No to oni řikaj rádi,mám takovou zkušenost s botama Lacostama ![]()
- Citovat
- Upravit
žirafííí píše:zuzka.mamka píše:právě že jsem četla a psala jsem maminam co ho mají a jen stížnost byla na kolečka že budu muset lepit ..žirafííí píše:to je mi líto, ale příště dříve čti až pak nakupuj
je mi to jasný, 5 mamin je spokojených a dalších 5 nadává, sama uvidíš jaký to bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žirafííí píše:careynka píše:jJ uvidímežirafííí píše:Ja bych to tak cerne nevidela, ja opravdu nasla ten negativnich zkusennosti jen po malu
.. No to oni řikaj rádi,mám takovou zkušenost s botama Lacostama
No oni tam maji milion jinych kocarku a kdyby chtela, tak mi vnutila nejakej drahej, necham se snadno presvedcit, kdyz jsem u toho sama
ale uz si me pamatuji podle jmena, kupovala jsem tam spoustu veci na miminko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetulkaaFilipek
Ano, mas pravdu. Zadny extra barvy to nejsou, ale rozhodne vypada lip nez na obrazcich na netu. Maji to nejak divne nafoceny. My mame to Macchiato.
Vybava v podstate zadna - takze hluboka korba, sportak, nanoznik - vse dalsi se musi dokoupit. Plastenka je za necele 200,–, taska original ABC kolem 1000,– a je fakt prostorna.
Korbicka ma na delku 75cm, sirku ted nevim, ale kdybys chtela, zitra zmerim. Prijde mi prostorna stejne jako u jinych kocarku, co jsme videli. Verim, ze se nam tam v zime vejde Marecek i s fusakem ![]()
Jezdi se dobre. Pohodlna manipulace jednou rukou. V terenu sedi dobre - jezdime lesem, polem. Jedine co, tak obcas drnci brzda, ale staci zabrzdit, odbrzdit a je klid
Kos je prostorny, ale veci je tam potreba davat postupne - nejakou obr tasku tam nenacpes, protoze vlez neni az tak velky.
Jo a sportak jde do uplneho lehu, zvlast polohavatelny zada a nozicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mabit a jaké to má kolečka ? Nafukovací ??
Také mám nafukovací kola a přítel mi je napustil moc, takže malý mi v tom taky skákal…zkus je trochu upustit…jestli to jde a pomůže to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit